Sliten liten flicka

Skola idag, extremt trött och osocial är den beskrivningen som stämmer in på mig för dagen. Sliten tös med massa arbete, det är jag. Efter skolan for jag ner på stan och handlade underkläder och outfiten från Gina Tricot, som jag visade er i ett förrförra inlägget. Efter jag införskaffat mig det, fikade jag med Klara & Kajsa på Storken. Mysigt var det. Nu sitter jag bara här framför datorn och vet inte vart jag ska ta vägen pga min trötthet. Blir väl till att lägga sig i sängen och vila ifall det dyker upp något kul ikväll. Dagens klädsel hittar ni för övrigt här nedanför. Kanske inte så bra bild, ser ut som att jag har världens största lår på bilden. Men inga emotankar nu, bilden får duga.


Kram Therése!

Skoltrött


Så sjukt skoltrött just nu, massa prov och läxor som man inte hinner med.
Efter skolan nu ska jag ner på stan för att köpa mina chinos som jag pratat
om. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, inga planer än. Kanske blir en
lugn kväll med tanke på att jag är så sjukligt trött. Frida på bild här ovanför,
träffas förhoppningsvis i helgen. Ha det bra så länge!

Kram Therése!

Chinos

Kom precis hem från Gränby Centrum där vi i familjen var för att leta efter födelsedagspresent till kusinen som fyller 20 på söndag. När vi väl var där så passade jag på att gå in lite på Gina Tricot och testade ett par av deras chinos. Blev helt såld på dem, så imorgon bär det av till stan efter skolan för att köpa outfiten här nedanför. Sen när plånboken väl tillåter det så kommer jag införskaffa mej alla möjliga färger i dem. Tycker speciellt om de corallfärgade och mintgröna, så sommaren kommer bli en pastellfärgad tid för min del.


Kram Therése

Sjukling



Hemma från skolan idag, ryggen som vanligt. Har precis suttit och pluggat i år och dagar nu, så kände att jag var värd en liten ledig stund. Sitter och äter yoghurt ur mitt favoritglas, koglaset såklart, och lyssnar på några va Joshua Radin's låtar. Ska väl ta tag i pluggandet igen snart, men måste bara få pusta ut.
Undrar vad som kommer att hända i helgen, har inga planer än. Förhoppningsvis ska jag väl kunna träna, känns verkligen som ett måste med tanke på att jag inte tränat på snart två veckor. Men ska nog ta mig ut på en långpromenad nu, sån som jag var på igår. Riktigt skönt att gå och rensa tankarna ibland, man känner att det verkligen behövs. Ni får ha det så bra i det gråa vintervädret!
Kram Therése!

Dove

Igår kom de hem på posten, deoderanterna som ska göra det möjligt att inte behöva raka sig under armarna lika mycket som man idag gör.
"Dove HairMinimising  har samma mjukgörande och fuktighetsgivande fördelar som en vanlig deoderant, men har en unik formula och en unik fördel. Vid daglig användning kommer håret under armarna att kännas mjukare, finare och tunnare, och bli mindre märkbart."
Det är en del av allt Dove har skrivit i sitt brev hem till oss i "testpanelen" som de kallar oss. Är lite skeptisk, men om det nu funkar så är det ju hur bra som helst.
Dofterna som finns är:
-Wild Rose är en blommig, trendig och kvinnlig doft med inslag av ros, mysk och fresia.
-Nature Fresh har en blommig och fruktig karaktär. Citrusinslag gör doften fräsch, medan pion och magnolia ger ett blommigt inslag.
Vet inte vilken jag själv tycker mest om eftersom jag inte använt mig utav dem än.


 
Kram Therése!

Färga håret

Har äntligen färgat håret lite ljusare som jag tjatat om. Blev lite blonda slingor, men inte för ljust. Klara blev kvällens frisör och var riktigt duktig. Tusen tack till snyggingen. Efterbilder kommer inte än, har inga på lager.










Kram Therése!

Finally

Äntligen har jag fixat allt med systemkameran nu så att det går att lägga in bilderna från den på datorn. Så kommer antagligen komma mer roliga och framför allt bättre bilder än tidigare. Lyckan är gjord, wiie!


Kram Therése!

Novell

Har svenskalektion där vi ska skriva novell och svara på massa frågor från andra noveller. Kul till en början kanske men inte just nu, blir ganska tjatigt. Har inte heller lunch förrän om en timma, så känns lite surt då min mage håller på att kurra ihjäl! Men har Klara vid min sida som förhöjer lektionen, guldstjärna i kanten till henne. Men ska fortsätta nu, så hoppas ni har det bra. Peace love and understanding!

Kram Therése!

Tränings-kit från Reebok

Sitter nu och äter middag och kollar igenom min mail om jag fått något utöver alla facebookmeddelanden. Öppnade ett mail för typ 10 minuter sen och ser där att det står:

Grattis!
Du har vunnit ett träningskit från Reebok på cosmopolitan.se.

Skicka mig din adress samt dina storlekar (skor, tröja, byxor) så kommer vinsten med posten!

Vänligen,
Ulrika


Tror ni inte jag blir så lycklig att jag snabbt springer in med datorn till pappa och stolt visar vad som står? Brukar vara med i lite olika tävlingar på hemsidor bara för att, och visa att man är aktiv medlem på sidorna. Men den här tävlingen som Cosmo hade ville jag verkligen vinna, och så gör jag det. Verkligen, verkligen kul. Vet dock inte hur allt ser ut, men det lär ju vara något fint. Reebok brukar ha många snygga modeller på både kläder och skor.



Kram Therése!

New Moon - Twilight 2

Den 20/11 2009 har New Moon premiär i USA, Nordisk film försöker se till så att det blir samma datum här i Sverige. Men hur underbart är inte det?! Fick reda på det genom Lisa Ls blogg, kan ju inte säga mer än att jag är överkycklig!
Hoppas verkligen att tvåan inte blir en besvikelse, som andra uppföljare oftast brukar bli. Men tror faktiskt inte det, med tanke på hur bra kritik böckerna fått, så kan filmen inte bli annat än bäst.


Kram Therése!

Pluggggish

Sitter med tjejorna i klassen nu i A-torget, sociala är alla med sina datorer... eller? Men har precis varit och ätit lunch, vilken bestod av ris med tacogryta. Kanske inte det godaste men jag nöjde mig med filen. Ska sätta igång och bli extrem pluggare nu med Jenny och göra historialäxan som vi tydligen haft till idag(?). Wish me luck!


Kram Therése!

Jaatack

Sitter på engelskalektionen nu och har tråkigt. Hittade istället dehär läckra skorna som finns hos Asos för £115
Pied A Terre Multi Strap Gladiator Platform Sandal
 
Pied A Terre Multi Strap Gladiator Platform Sandal
Kram Therése!

Ett måste

Satt och kollade igenom på internet efter lite skor till i sommar och hittade dessa hos Asos. Är dom inte hur söta som helst? Jag blev i alla fall kär. Jaja, god natt på er!
ASOS Cut-Out Wedge Ankle Boot
Kram Therése!

Dra vagnar

Hur drygt är det inte att på en söndagkväll, åka ut till Coop i boländerna och dra vagnar då det är 5 meter slask på marken. Ungefär helt värdelöst. Japp, först var jag på träning, vilken jag inte ens kunde köra hela pga ryggen, och när den är slut tror man att en skön tur till sängen är exakt vad man ska få. Sedan inser man att man har vagnar ikväll och sinnet vänds upp och ner, man kommer ju in i en deprission. Så iväg till boländerna för att dra vagnar i ca 1½ timma blev det nu, INTE det roligaste nej. Det enda positiva på hela kvällen var att jag hittade två tior som jag stolt kan lägga till i min samling, och om det är det roligaste på kvällen... då är det riktigt illa!
Menmen, nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch och sedan slumra sött. Ha det bra!


Kram Therése!

Martini & Bullar

Kvällen igår blev lugn med inte massa stök och så. Var med Martina och Ullis och vi for till Martinas hus och spelade guitarhero och åt godis. Hur kul som helst var det, och måste bara säga att jag faktiskt klarade av en mediumlåt. Stolt? Jaa! Sen efter vi vart där så gick jag och Ullis hem vid kvart i tolv och pratade om en massa saker på vägen hem. Trots att det spöregnade så kunde vi inte bryta traditionen att stå utanför Ullis hur i 1h och bara prata och prata. Så efter att ha stått utanför hennes hus i en timma så kom jag hem sen vid ca 01.00 och kände mig som en guppi på torra land. Dyngsur var jag, men hängde snabbt av mig kläderna och tog på mig min mysmorgonrock och värmde mig med te.

Men ska fortsätta med maten nu, ha det bra!




Kram Therése!

Dagen efter

Sitter här med Klara nu och äter lunch, blev ingen träning idag heller. Kvällen igår var helt okej, lugn kväll hemma hos mej med lite folk. Blandade människor, lite skrapan, lite fyris, lite rosendal och lite linné. Kvällen bjöd på singstar, jag har aldrig-leken och annat skoj. Ikväll så blir det nog att ta det lugnt, orkar inte göra så mycket. Men ska fortsätta va social med Klara nu så ha det bra!


vill att sommaren ska komma ...
Kram Therése!

Avundsjuk

Åååh vad jag är avundsjuk på Jassi, Mimmi och alla de andra som är på Chris Brown nu. Skulle va riktigt kul att va där nu, inte för att han är min absoluta idol, men snygg är han. Så det skulle nästan vara bra nog(a) Men får vara nöjd över att få åka och titta på Coldplay den 22 augusti, känns inte helt fel liksom.

Ikväll så ska jag vara hemma här och ha filmkväll med i alla fall Klara, Ullis och Kajsa, vilka mer det blir får vi vänta och se.
Trevlig kväll allihopa!
 
höger:80-tals festen   vänster:små flickor
Kram Therése!

Helg

Åååh vad skönt, sista lektionen för veckan. Kanske inte så kul att det är engelska men tanken på att vi slutar vid 13.50 gör det hela mycket bättre. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, antingen blir det myskväll med tjejerna eller ut och träffa några. Inget galet i alla fall eftersom ryggen är knas. Men ha det bra så länge för ska lyssna på ngt om Barack Obama nu, intressant!



Kram Therése!

Gamlisgrisen

På mattelektion nu, har lärt oss excel och massa andra roliga matematiska grejer. Sitter med max på min vänstersida som berättar sina kära minnen från Gamlisskolan. En sak han är extra stolt över är Gamlisskolans egna levande gris som de hade som maskot. Jodå, en livs levande gris i en inhägnad del vid skolgården, riktigt utvecklade människor må jag säga, inte alls bönder?(: Fast vem vet, kanske var det Max själv som sprang runt där. Han är ju ganska grislik. Men ha det bra i alla fall, ska fortsätta räkna.


Kram Therése!

H&M

Har precis kommit hem från stan, efter att ha varit på café med Klara och fikat. Ska inte på träningen ikväll heller eftersom min rygg fortfarande inte vill vara snäll): Men på cafét var det mysigt och blev en del djupa diskussioner men även massa skitsnack. Men vi är ju tjejer, så skitsnack går ju inte att undgå oavsett hur man vrider och vänder på det.

Nu har jag tjatat mig till att mamma ska ringa H&M igen efter många om och men. Har inte fått hem det jag beställt än eftersom mamma ska vara så seg av sig. Har i alla fall hittat hur mycket fnt som helst i H&M's vårkollektion. Blev speciellt kär i en axelväska som jag hittade, och den vill jag bara få hem nu nu nu! Men som vanligt, får vänta. I det här fallet gäller inte heller ordspråket alla hela tiden drar, "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"  Nej absolut inte, för kan ju inte gå runt och vara snygg med den nu då jag inte ens fått den.
Men här nedan ser ni lite av allt det jag har beställt(:

- Jeansjacka 298:-
- Byxa 198:-


-
älskade Väska 129:-

- Skor 298:-
Kram Therése!

Testperson för DOVE

Kollade precis min mail och ser att jag fått ett mail från Dove. När jag öppnar det ser jag att jag är en av 500 tjejer som blivit utvalda att få testa deras nya produkt. Undrade först vad det var för läskig grej, att de bara skickar ut till vem som helst och grattar en för att vara testperson kändes liksom inte så säkert. Men sen kom jag på mig att jag själv varit med i en tävling om att få bli en av dessa 500 tjejer som får testa deras nya produkt. Lycklig blir jag och känns kul. Produkten är fortfarande hemlig för marknaden och det finns därför ingen bild på den. Men ska nu ifrån nästa vecka vara aktiv bloggare på Cosmo's hemsida och berätta om hur produkten funkar. Kulkul!


Kram Therése!

Uppdatering från skolan

Sitter på historialektion med Klara på höger sida, går igenom allt vi ska ha på provet imorgon. Förstår ingenting, och är dessutom hur trött som helst efter min lilla flopp från igår. Var uppe jättesent för å plugga  in allt på nytt): Men slutar snart i alla fall så det är kul, hoppas ni har det bra!



Kram Therése!

Bara jag lyckas

Efter att ha pluggat å pluggat intill historiaprovet ikväll så är jag äntligen nöjd med att ha börjat förstå lite grann i alla fall av vad som står i boken. Sitter å chattar med Henrik på msn å så frågar han vilka sidor vi ska ha till provet. 86-93 svarar jag glatt och fortsätter plugga. Efter en stund så skickar han att nej men det är ju inte alls 86-93, det är 186-193. Åååååh jag har suttit å pluggat på fel sidor, hur kan man va så dum att man inte tänker på att texten inte hänger ihop med det man har pratat om på lektioner. Nej nu är jag deprimerad och vet inte vad jag ska ta mig till, får väl börja om med att plugga. Hej natten, äntligen ska jag få plugga under dina timmar... not fun!
Hoppas i alla fall att ni sover gott och får fler sömntimmar än mig, ha det bra!


här är i alla fall något som ger mig glada tankar, rolig kväll!
Kram Therése!

Airbag


Haha så himla kul, så ska jag bli när jag blir gammal

Kram Therése!

English

Ska ha engelska nu när som helst, och kul idag är att Klara äntligen har blivit frisk(:
Fick nyss veta av våran lärare Terese att jag å Klara ska till kuratorn idag. Och jag förstår faktiskt inte varför, menmen. Ska översätta en text nu så ni får ha det bra medans.


Kram Therése!

Cellskräck

Läskigt, imorgon klockan 08.00 ska jag på magnetröntgen och ligga inne i en stor sak. Helt ensamt och trångt, kommer få sällskräck och börja gråta typ! Menmen, man får ju lyssna på musik så jag har en cd-skiva jag ska använda mig av. Music By Therése, fyndigt namn, verkligen. Men måste skynda mig i säng nu så jag i alla fall får lite sömn, sov så gott!


Nattsång...                                                                     .

Kram Therése!

Segerbilder

Hittade bara dehär två bilderna, får hålla koll på hemsidorna om fler kommer.
Men matchreferat hittar ni i alla fall häääääär


Kram Therése!

Bäst i Uppland x3

Yeeeees, aaaaaah, huuuurrraaaa, guuuuud, hjääääälp!
Det är typ de orden jag får ut från mig just nu. För tredje året har vi i GUSK F92 blivit DM-mästare och denna gången var det Tierp i final. Matchen var jämn, vi var bäst i första, de kom igen lite i slutet. But who cares? VI VANN! Matchen slutade 2-1 till oss, ledde med 2-0 riktigt länge men sen i slutet fick de frispark och gjorde en pangare upp i högerkryss. Men som sagt, vi vann och det är ju det som räknas(:

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka och titta på F95 finalen i Gamlishallen.

Ha det så bra så länge!


Kram Therése!

Tokdag

Idag bar det ju av till Bullen efter maten, vilket blet ett kärt och galet möte. Började äta kladdkaka och kolla igenom skolkatalogen (såklart!) och sen bar det av till hennes rum där bl.a. prat, barnprogram å the hills förekom. Jättekul faktiskt och vi kom fram till en å annan grej. Nu ska jag ladda inför finalen imorrn, behövs grymt bra spel för å vinna och det ska vi leverera.


Kram Therése!

Första jobbdagen

Nu har jag klarat av första arbetsdagen nere på HEFA. Blev riktigt mycket kunder idag, vilket var lite läskigt då jag inte ville ge någon service till kunderna eftersom jag inte visste så mycket om allt. Så mitt arbete blev att packa upp varor, stryka kläder och hänga tillbaka/plasta in klänningar. Men det kändes bra för att vara första dagen i alla fall. Och riktigt glad är jag över de pengar jag tjänat in, kanske inte jättemycket på de tre timmarna men alltid något(:
Nu ska jag snart äta, vi har bestämt hem mat från något ställe, så när de kommer med maten så blir det till att fylla magen. Efter maten ska jag iväg till Bullen, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något kul blir det i alla fall.


Kram Therése!

Let's Dance

Eftersom det blev hemmakväll ikväll så blev det till att kolla lite på Let's Dance. Och man blir ju bara så kär i några av deras kläder. Kvällens snyggaste var nog Annika's trådläckra kortklänning, skulle verkligen inte tacka nej till den!

Magnus Samuelsson i Let's dance Foto: David Bicho/TV4
Kram Therése!

Bröllopsklänning

Jaa idag har det väl inte hänt så mycket mer än skola, träning och kväll. Kvällen blev efter många om å men hemma med tanke på att det blev sent efter träningen och sen så ska jag upp tidigt imorrn för att jobba nere i mammas butik HEFA Brud och Fest. Ska väl vara med mest för att lära in mig allt och inspektera hur hon gör, men sen självklart stryka å massa sånt också som ingår i brudklänningsaffärer. Brukar antingen vara full fart eller nästan inte några alls på lördagar, jag hoppas att morgondagen ger mig många kunder. Skulle kännas kul att försöka hänga med lite och testa påin real. Men som sagt, kom hit till HEFA och jag hjälper er att beställa antingen brud- eller festklänning. Världens bästa service har ni där!
 
Kram Therése!

Matematik

Mattelektion just nu med Jasmin vid min sida. Inte kul med matte, kul med Jasmin. Händer inte så jättemycket, var ute för ett tag sen och köpte salta blåbär. Gott och bra till energin, så allt är positivt med det. Skönt ändå för nu slutar vi, tror jag har lunch nu så braaa för magen! (: Ha det bra, mer uppdateringar under dagen kommer nog.


Kram Therése!


Sommarlängtan

Ååh vad jag vill ha slut på vintern och få tillbaka sommaren nu nu nu! Är så trött på det hela tiden gråa och tråkiga vädret som har höstkänsla i sig hela tiden. Jag brukar alltid ha jättesvårt att svara på frågan om vilken årstid jag gillar mest, sommarn eller vintern. Men jag börjar sakta men säkert övergå till att tycka om sommaren mer än vintern eftersom det ändå aldrig är någon snö här i Sverige. Hur värd är då vintern? Nej nästan ingenting. Det är ju snön, pulkan, skridskorna, snögubbarna och allt det andra man vill ha. Inte mulen himmel, bladlösa träd, gamla blad på marken, blött och allt det andra som hör till tråkiga hösten. Det som är bra med hösten är att det är så färgglatt, men det finns inte nu. Alla blad är bara ruttna och bruna och ligger på marken, så nej inte kul. Nu ser vi fram emot sommaren med värme, bad, inga tjocka kläder, grönt gräs, blommor, barfota och massa mer. Håller ni inte med mej?

 
Första bilden skulle jag tro är från sommaren-06 och den andra från sommaren-08
Kram Therése!

Sommarfint

Kolla in de här skönheterna. Skulle inte sitta helt fel med dessa vintage solglasögonen till i sommar.  För 175 kr får du dem hos Peppar & Salt.



Kram Therése!

Tapetsera om

Jag vet inte hur länge jag har tjatat om att jag vill tapetsera om mitt rum, men en sak vet jag och det är att jag inte kommer ge mig tills jag får det. Har haft exakt samma utseende på mitt rum nu sen vi flyttade hit, och det var när jag var 7 år. Så samma rum och samma utseende i snart 10 år känns lite trist. Inte att det är fult, men fortfarande världens tjejrum och som sagt, jag behöver förnyelse. Har funderat och mina tankar har gått om och korsat varandra flera gånger. Vet inte riktigt hur jag vill ha mitt rum och vilka tapeter, men funderar på att ha en "fotovägg" och resten kräm/gräddvita. De här nedanför är lite av det jag skulle kunna tänka mig ha, frächt och kul men inte för mycket så man snabbt tröttnar på det.
Hittade alla tapeter på Photowall's hemsida.

 
 
 
 
Kram Therése!


Hemmadag

Inge skola blev det idag, ryggen som vill något annat igen. Har istället bara vart hemma och tagit det lugnt, gjort lite ryggövningar, ätit hallonkräm och allt annat man gör när man är sjuk. Hade tänkt att sola idag igen, men får bli imorgon eller så. Nu ska jag städa rummet lite grann, eftersom mamma tjatar så jag börjar gå sönder. Hoppas ni har det roligare än mig, ha det bra!

Sparesan till Tallin, höstlovet i 9:an. Så himla mysigt.

Sov gott och Dröm sött

Hello everybody!
Nu har jag vart borta vid fotbollsträningen och gått igenom olika spelsystem, hörnvarianter m.m., tittat på Top Model och ätit hallonkräm. Alltiohop var trevligt, förutom att jag inte fick delta i träningen.
Äntligen kom favoritmomentet i Top Model, the makeover! Aaah det är så himla kul å se när alla blir omgjorda, speciellt de som får en så stor skillnad och blir mycket sötare än innan. Fast det känns nästan så, att om någon skulle vilja klippa av mig håret så skulle jag nästan vägra. Nu har jag ju faktiskt försökt spara ut håret i över 3 år och det har fortfarande inte skett någon förändring. Längtar tills jag får långt hår så jag slipper platta det så som jag behöver göra nu. Ni killar förstår verkligen, verkligen inte vad vi tjejer går igenom för er skull. Upp tidigt på morgonen för att sminka sig och fixa håret, och allting tar minst en timma att göra. Nej ibland önskar man att man vore kille, fast det är bara ibland(: Som t.ex. när vi ska bada med klassen, vad behöver ni skämmas för liksom? Nej just det, ingenting! Det ända kravet ni har på er är er kropp, och så länge ni inte är megatjocka så är det ju ingen som bryr sej. Och vi tjejer, jo vi har hår, smink, vilket jag ser helt hemsk ut i när det inte är fixat. Usch och blä, nej nu får man sola massa så man i alla fall är brun.
Men nu måste jag faktiskt sova så jag åtminstone är lite vaken i skolan, sov gott och dröm sött!


Kram Therése!

Tråkigt

Skola idag och det var väl som vanligt, efter det var jag hos läkaren för ryggen och sen solade jag. Har inte riktigt börjat fått någon färg än men det kommer väl så småningom efter att ha solat några gånger(:
Nu ikväll var det egentligen meningen att jag skulle på träning, men eftersom min rygg alltid ska göra allt man inte vill så kan jag inte gå. Jag bara längtar till om ett år då jag har gjort massa övningar som jag fått så det nästan är hel igen, kommer va så himla skönt att slippa ha ont i ryggen så den förstör träningen. Jag som var så stolt över att äntligen ha tränat igår och såg fram emot dagens träning): Funderar på att gå dit och titta på hörnvarianter som vi skulle köra, ska i alla fall gå iväg till Diös prata med tränarna och fråga vad de tycker.
Ni får ha det bra allihopa,


Kram Therése!

Träning och morötter

Helt slut är jag efter dagens träning idag. Började med joggning/tempohöjning med boll i 20 minuter, efter det var det jogging runt vig mitten med olika inslag av t.ex. armhävningar, tempoökning, sidförflyttning m.m. Efter det var det match x3. Kan inte säga att det var den bästa träningen man gjort, men att ha tränat gör en mer nöjd över sig själv.
Nu har jag precis suttit och tittat på Top Model 11, spelade in dagens eftersom träningen var samma tid, och ätit morötter, gurka, paprika och blomkål. Känner mig typ som en vegan eller något, men det var gooott. Haha, Nikishia Riley är ju bara för rolig. Har aldrig hört en människa som pratar så mycket som henne, hon säger så mycket som jag säger under ett år på en minut. Rolig tjej i alla fall, fast rätt var det att hon åkte ur. Ni får ha det bra allihopa och sova gott, för det ska jag göra nu.


Titta vad mysigt det ser ut, måste också skaffa ett jättestort flufftäcke! (a)
Kram Therése!

Myyys

Japp, här sitter jag å Jassi i omvårdnarnas korridor och myser och lyssnar på deras grymma musik. Och inte bara det, Jassi har ett otroligt snyggt ragg vid sin högersida... eller? haha! Men här fortsätter det komma bilder från skolan, och kan ju inte säga mer än att varenda kille skulle ta sin chans och börja stöta på oss med tanke på hur vi ser ut nu. Hoho, eller inte. Ha det bra i alla fall, keep up the good work!





Kram Therése!

Stora Bullen


haha, bilden är från sjuan                                                                .

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år. Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år. Ett fyrfaldigt grattis, hon leve hipp hipp hurra hurra hurra hurra!
GRATTIS PÅ DIG BULLIS, 17 år och ändå inte kommit någonstans i mognaden. Kommer väl så småningom, hihi GRATTIS i alla fall! <3


Kram Therése!

Uppdatering från skolan


Har äntligen ätit mat nu, höll på att dö av hunger innan! Nu så sitter jag på historialektion och har Nathalie vid min sida, och vad kan vara mer roande än att ta kort? Hahh jadu. Vet inte riktigt vad jag ska säga om kortet  men ibland får man bjuda på sig själv. Ska snart iväg från skolan och får sluta vid 14.30 eftersom jag har tandläkartid idag. Känns skönt när de andra inte slutar förräns vid 15.50. Ha det bra så länge!

skoola

Halåå, är i skolan och har äntligen fått min datanyckel av Klara nu. Så nu har man installerat msn å massa grejer som behövs. Just roar jag mig med webcamran på datorn, och här har vi s1c's snyggaste brudar... haha eller?



Kram Therése!

Monki

Måste bara visa er min tröja som jag är så otroligt nöjd över att ha köpt, har letat typ hur länge efter en sådan men aldrig hittat någon som vart tillräckligt fin. Men här är den, och som sagt, bara 150:- kostar den hos Monki. Helt klart värt pengarna!


Segstart

Halåå, vaknade vid två idag. Vet inte riktigt varför jag var så seg av mig imorse, kanske för att jag å Frida va uppe till två men ändå inte så sent? I alla fall, nu laddar vi inför träningsmatchen mot Vaksala som är ikväll. Tycker verkligen att det är på tiden att vårt lag skärper till sig och börjar spela bra. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Mer om matchen kommer sen.
Ha det bra!

Kram Therése!

Diös

Nu är jag och Frida äntligen inne i värmen efter att ha vart vid Diös. Frida lyckades lura dit mig och sa att det skulle finnas massa snygga killar där. Men nejnej, när vi kommer dit så är det låst överallt och jag börjar "skälla ut" henne. Helt plötsligt öppnar en kille i 20 års åldern dörren och frågar lite förvånat ifall vi ska in där (han har antagligen hört mig stå å skrika helt galet till frida). Frida frågar lite generat ifall det är expertcupen eller träning där inne och först när vi kommer in lite så ser vi att det är träning och går där ifrån. Haha pinsamma deprimerande människor är vi också ibland faktiskt. Började skratta hur mycket som helst när han gått, för hur tror ni det sett ut egentligen? Två heelt sönderblåsta tjejer som stått och skrikit och skrattat åt varandra kommer in helt häpna över att det inte är cup, springer sedan ut och börjar skratta ihjäl sig. Haha, jaja. Nu ska vi ha filmkväll i alla fall efter en "händelserik" kväll. 
Ha det bra!


Kram Therése!


Stan med Bull

Idag blev det upp tidigt för att åka iväg med pappa ner till stan och köpa futsalskor. Ett par blåa umbro fick det bli, klart skönast av de par jag provade, däribland adidas, puma och massa andra. Efter det solade jag och efter det åkte jag hem för att äta och duscha. Sedan åkte jag ner till stan igen för att äntligen få träffa Bullen. Har vart så mycket prat mellan oss om att vi ska träffas å så men alltid har det krockat med något annat. Men som sagt, äntligen fick jag se Bullen och det var jättekul. Massa prat och skoj som vanligt. För ovanlighetens skull hittade jag faktiskt något på rean, en vit t-shirt i kort modell på Weekday för bara 75:-. Utom det hittade jag även en blå t-shirt i kort, bred modell som var från Monki och priset var 150:-. Köpte också en likadan klänning som jag redan har hemma på Monki, det för att jag skaffat en fläck på den gamla som inte går bort. Och eftersom det var halva priset på den så var det ju glasklart, 150:- blev det bara så är mycket glad.

Nu är jag hemma hos Frida och vi vet faktiskt inte riktigt vad som kommer hända. Antingen blir det utgång eller filmkväll med Klara och Kajsa. Nu ska jag äta lite av min marsipan och prata massa skit med Frida, kram på er!






Gothia 2008


ååh man har ju minnen från gothia -08!                             .

Massage

Skolveckan är slut och ja, man är lycklig över det. Gjorde ekonomiprovet, skriftliga delen, idag också och det gick väl kanske inte direkt så bra som man hade hoppats. När man kom så kändes det som att man kunde allt, för jag kunde faktiskt allt som stod i boken. Men det var ju andra saker också som jag inte hört talas om, så måste stått på nått ställe som jag inte vetat om eller så. Men ett G kommer jag i alla fall få, hoppas jag.
Nu ska jag iväg tvärs över gatan för behandling av ryggen och efter det ska jag ut på landet, till storvreta, och få massagebehandling för ryggen. För er som inte vet om det så lever min rygg ett eget liv och gör lite vad den själv känner för. Så försöker reparera den genom massa behandlinga, vilket börjar gå framåt (:
Men nu ska jag gå och äta kladdkaka som min lillasyster bakat å dricka nyponsoppa.
Ha det bra!


tavlan är förresten gjord av Sture Ingard Nilson                                                       .
Kram Therése!

Come Clean


låten är ju för underbar                                                                   .


Bara för att vi är sämst

Hej å hå, hur lyckas man förlora mot ett lag som är mycket mycket sämre än vad vi egentligen är. Nejdu jag vet inte, vi har något konstigt i laget just nu som inte vill med oss. Nu ska jag gå och  ta en riktigt lång och varm dusch, känner mig kanske inte så välförtjänt av den men skulle tycka synd om alla andra om jag inte duschade.

Kram Therése!

Ute i ingenstans

Ska iväg till Östervåla nu med Gusk f92 och spela träningsmatch mot Tärnsjö f93. Enligt rykten som jag hört ska de inte vara speciellt bra, men det får vi väl se ikväll. Hoppas på vinst i alla fall, och ett bra spel så tränarna blir nöjda haha. Men ha det bra, för nu måste jag och Frida åka iväg med bilen till  Guskladan. Far min är redan lite sur över att vi är "sena".
Tänkte bara skriva att FRIDA är bäst, peace out!


Kram Therése!

Frida

Första dagen i skolan efter lovet och det funkade bra. Jobbigt med lektionerna men kul å se alla. Men nu är dagen slut och man kan ta det lugnt. Är med Frida nu och vi ska väl antagligen baka något gott så vi kan ha våran egna speciella uppladdning inför matchen mot Tärnsjö ikväll. Så ni får ha det bra folket medans vi äter massa gott, hihi kram på er och önska mig lycka till!

sötfriden

Kram Therése!

Förlust/Vinst/Lika = Vinst

Nu har vi spelat mot 95 tjejerna, och jag kan inte påstå att det var våra bästa matcher. Vi spelade tre stycken 15 minuters matcher och resultaten blev:
Gusk 92 - Gusk 95
1   -   3
4   -   0
2   -   2


Första matchen kan jag säga er att den var katastrof. Vi blev totalt bortspelade och var riktigt dåliga. 95:orna var riktigt bra och spelade ut oss, pinsamt men sant att tre år yngre kan spela ut oss.
Andra matchen blev vi mer seriösa och spelade klart bättre. Inte superbra men bra var vi. Som sagt, vi vann med 4 - 0 också så man ska inte klaga.
Tredje matchen började väl okej men vi var fortfarande stressade över att vi blev så pass pressade av dem. Ledde matchen med 2 - 1 men då det var 9 sekunder kvar tryckte de in ett mål. Lite otur men visst, inte hela livet.
Allt som allt så vann vi allt med 7 - 5 och det var bra. Mindre bra var däremot att vi inte fick igång det spel vi egentligen var där att försöka träna upp. Men allt för negativa ska vi inte vara, vi vann och spelade stundtals bra.

Nu ska jag ta tag i pluggandet igen, bara för att man har ett liv... eller? Har i alla fall min kopp te att roa mej med, vi har köpt typ alla tesorter från Lipton som finns så kommer att bli ännu mer beroende än vad jag redan är.


 Kram Therése!

Att vinna är det enda

Om snart 1½ timme så är det match mellan Gusk f92 - Gusk f95. Och om det är någon som inte förstått det än så spelar jag i alla fall i 92:orna, så det känns ju faktiskt som ett måste att vi måste vinna. Vet inte vad jag ska ta mig till om vi förlorar. Inte det att 95:orna är dåliga, långt ifrån, utan mer för att vi är 3 år äldre och borde ha mer erfarenhet än de. Om det nu så är läget, får vi väl se. Varför vi spelar mot dem är för att vi behöver träningsmatcher inför DM-finalen mot Tierp som vi spelar den 18 januari. Och eftersom f95 också är i DM-final så tänkte vi att det kunde bli ett bra motstånd. Visst är de tre år yngre än oss, men vissa är ju faktiskt lika bra, om inte bättre än oss. Så nervös är man i alla fall, men det ska som sagt bli kul.  Ni får önska mig lycka till allihopa och hålla tummarna för oss.

Bilden är från Frankecupen 2008,prisutdelningen där vi vann guld mot Boo FF 93:or.

Kram Therése!

Ge mig ett liv

Nu börjar minnet komma tillbaka och jag har insett att vi faktiskt har skola imorgon, ååh död åt skolan. Orkar verkligen inte med den just nu, är fortfarande inte utvilad fastän man har haft mer än 2 veckor på sig att försöka vila ut. Och inte bara det att vi har skola, jag har också prov i företagsekonomin eftersom jag var sjuk dagen vi hade det. Kuuuul... verkligen inte! Men en sak är faktiskt väldigt positivt, nu när buss 17 har slutat gått, som jag tidigare tagit till skolan, så har buss 110 och 115, som går precis utanför mitt hus, börjat gå hela vägen hemifrån mig upp till Lundellska skolan. Hur tur kan man ha på en skala mellen 1-10, jo det här är ett läge då man faktiskt prickar in 10:an. Hoho vad lycklig man är. Så nu kommer jag kunna gå 100m på morgonen, sätta mig på bussen, och sedan kliva av vid hållplats Lundellska skolan, wiie!

Men efter solsken så kommer alltid regn, och för mig är det ett regn av pluggböcker. Så ska återgå till ekonomin och hoppas att i alla fall ni andra har ett något mer intressant liv.
Ha det bra!

Kram Therése!

Laguna Beach

Här kommer jag som är efter som vanligt, har upptäckt ett till program som alla sagt är jättebra men som jag aldrig orkat brytt mig om. Laguna Beach är ju faktiskt hur bra som helst, varför börjar jag inte bara lyssna på alla andra och följer strömmen eftersom den ofta verkar ha rätt? Så nu har jag börjat kolla på säsong 1 av Laguna Beach och är redan på avsnitt 9. Newport Harbour är också sjukt bra, och båda programmen har jag upptäckt på grund utav snyggingen Frida. Så tack sötnos, nu har jag ännu mer äckligt bra och beroendeframkallande serier att följa. Puss på dig!



Kram Therése!

Sköna värme

Ska cykla ner till stan om cirka 10 minuter, där jag ska träffa Frida för att sen gå och sola. Nu när det är vinter får man ju faktiskt ta till andra metoder än solen för att försöka bli brun. Och som sagt, när man ska bada med klassen snart, så är alla medel tillåtna! Så orättvist att man är tjej. Håret och sminket finns ju liksom inte längre när det blivit blött, killar har bara kroppen att tänka på och det är inte mycket begärt. Nej så det tycker vi inte om, men man får väl försöka skaffa sig en skaplig bränna tills dess så man ser något okej ut i alla fall. Ha det bra allihopa, nu måste jag ner till stan och njuta utav värmen jag kommer få(:

Kram Therése!

Top Model

Idag började äntligen säsong 11 av Americas Next Top Model, iiih! Hoppas att det kommer bli lika bra som de andra åren, vilket jag nästan är säker på. Har ingen aning om vem som vinner och vill inte veta det heller, så varken fråga eller berätta det för mej(: Och just det, är det bara jag eller tycker inte ni också att Jay ser extremt inte het ut i sin frisyr han ehade på uttagningarna? Nej lille vän, klipp av dig håret och skaffa tillbaka din gamla frisyr så blir du lika het som innan.
Efter Top Model gick jag ner i källaren till resten av familjen och tittade först på Vi hade i alla fall tur med vädret. Eftersom mamma ha tjatat så att jag måste se den så jag och hon kan gå och se tvåan på bio sen, så kände jag att jag skulle göra henne lycklig. Och tro det eller ej, den var faktiskt lite smått rolig och skratt kom fram. Efter filmen så tittade vi på gamla familjefilmer, där Emelie är 1 år  och jag 6 år på ett band, och ett annat där jag är 1 år. Riktigt gullig man var alltså, önskar man kunde spola tillbaka tiden ibland.
Men nu ska jag gå och lägga mig eftersom far min står och tjatar om att jag måste gå och lägga mig. Förhoppningsvis om jag kommer i säng nu, så blir det den kvällen jag gått och lagt mig tidigast. Hoho, stolt man blir över sig själv!


Kram Therése!

Storvreta Cupen

Idag blev det snabbt upp när mor kom och väckte mig och Frida, vi fick reda på att lillasysters lag kommit till final i storvretacupen, klass f96 svår. Hur stolt blir man inte då? Så upp ur sängen och snabbt till Fyrishov bar det av för att titta på IK Sirius - Bele Barkarby IBK, och finalen började ju grymt med eldsprutor, pampig musik och andra coola grejer då lagen sprang in på planen.
Matchen började också bra och var jämn, men tillslut hade Bele övertaget och spelade klart bättre. Matchen slutade 4-0 till Bele, men det gör inte så mycket. Silver känns inte så fel + att Emelie spelade så galet bra... den tiden hon fick va inne. Nu ska jag iväg till stan för att sola, och efter det ska jag och syster ta en fika där nere. Riktigt mysigt!


Kram Therése!

Klockan

Jag har kommit på att jag nästan aldrig har koll på tiden och kommit fram till att det vore så himla bra å skaffa en klocka. Problemet är ju nu att dem man vill ha är så galet dyra, så känns inte bra. Funderade först på att önska mig en i födelsedagspresent men sen kom jag på att då måste jag önska mig pengar som jag kan lägga i sparkassan. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, får väl fortsätta leta efter en billigare klocka och helt enkelt nöja mig med att sitta och njuta av bilderna här nedanför.
Alla tre är från Donna Karen New York, och kan bl.a. hittas här.
DKNY NY4332

2.595:-                                                         .
DKNY NY4370
2.795:-                                                         .
DKNY NY4404
2.795:-                                                         .

Kram Therése!

Relaxdag med sötnosen

Idag ska jag ha en riktigt mysig dag med superFrida. Hela dagen ska tillbringas på ställen som förhöjer ens skönhet. Dagen börjar med att vi går på Fyrishov's relaxhouse och bastar, badar bubbelpool och det andra som finns där uppe, vet inte vad som finns än. Och allt detta bjuder bästisen på, då hon fått två biljetter till det i julklapp, och jag får den ena. Kan verkligen inte tacka henne tillräckligt men är jätteglad för det kommer bli jättemysigt! Efter det ska vi iväg och sola solarium för att få i alla fall någon färg tills vi ska bada med klassen. Ingen vacker syn med den likbleka hyn man har nu. Ska däremot inte göra samma misstag som förra gången jag solade på vintern. Då solade jag 15 minuter första gången och jag var tio gånger rödare än en tomat är, det var nya rör så antagligen därför jag såg ut som jag gjorde. Så vad lär man sig av det? Jo fråga innan ifall det är nya rör, och vilken tid de tror att ens hudton borde klara av. Tror nog att det blir 10 minuter första gången nu för min del.
Men ska gå och äta mat nu, ha det bra allihopa!


 Kram Therése!

Kall natt

Nu är jag hemma efter en lång kväll på Katedral. När vi kommit tillbaka efter träningen så hade stackars far min vart helt sönderstressad under tiden vi vart borta. Hade tydligen vart sjukt mycket folk, så han var något lycklig när vi kom tillbaka med en dator och massa filmer. Vi skapade våran egna lilla bio vid Kattes lilla kiosk och de flesta verkade faktiskt lite avundsjuka över att vi hade film att roa oss med medan de hade ett klassrum fullt med ungar och luftmadrasser. Jag kan säga att jag förstår dem!
Men tillslut, som allt annat, tog våran kväll slut på Katedral och Björn kom och löste av oss. Tacksamma var vi, mindre tacksam var väl han. Men vem bryr sig, vi blev lediga? hoho(:
Nu ska jag ta mig en välförtjänt sömn efter att ha cyklat hem i den -10 gradiga kylan där ute. Men vad gör man inte för naturen, hahh. Sov gott allihopa, för tro mig, det kommer jag!

Valentina Zeliaeva - Photo: David Sims for W magazine,  image courtesy of Women
Valentina Zeliaeva, ens idealutseende? jaatack, ge mig det
Kram Therése!

Mellanlanda

Väntar på att få duscha nu, för att sedan dra vidare till Katedral och fortsätta jobbet med världens bästa Frida. 
Har precis tränat och det var skönt, inte överdrivet jobbigt som gårdagen, men ändå jobbigt. Så nu känner man sig nöjd(:
Men ska kila in i duschen nu,
kram på er!



Katedral

Vaknade för typ en halvtimme sen eftersom jag hållt mej vaken till halv tre inatt. Men skönt att för en gångs skull få sova ut, då alltid mamma eller pappa brukar komma och väcka en vid senast 11.00. Men idag var de borta från huset för att titta på lillasysters innebandylag som spelar storvretacupen, som för övrigt gick mycket bra för dem! Grattis(:
Men jag måste kila iväg nu eftersom jag ska göra mej i ordning för att stå i kiosken och "vakta" Katedral.
Finns på mobilen och jag svarar gärna, då jag ska stå där från 16.00-00.00.


Kram på er!

MIM

Dagen min började med träning, och det var inte någon lätt kan jag säga, är typ fortfarande helt slut. Träningen var från 13.00-15.00 och var konditionsinriktad skulle jag tro, då varenda övning innehöll snabba sträckor. Men när träningen var över kunde man känna sig riktigt duktig i alla fall.
Efter träningen bar det av raka vägen hem och in i duchen, sedan mat, och allt detta gick vääldigt fort eftersom jag äntligen skulle få träffa Mimmi. Har inte setts på jättelänge så hade en del att prata ut om, en del roliga och en del mindre roliga bekännelser. Men som sagt väldigt trevligt. Gick på promenad på kvällen, men då det blev för kallt gick vi in i fyrishov och värmde oss där. När vi blivit varma nog fortsatte vår promenad i våra oerhört snygga outfitar, haha verkligen en av de gångerna man känner att inte ens den fulaste människan i världen skulle stöta på en. Men ibland är det tillåtet att vara ful, och roligt hade vi också så sak samma.

Känner att jag måste gå och lägga mej nu, är hur trött som helst och förstår faktiskt inte varför jag sitter uppe såhär sent. Ni får ha det bra gott folk, och sov så gott!


"Men hallå, jag ser ju ut som Quasimådå!" haha du är söt


Ny bloggdesign

Har fixat ny bloggdesign som ni kanske ser. Lite tråkig jag vet, men får ha den tills jag orkar göra en seriös, var bara tvungen att få bort jultemat.

Kram på er!

Hej Uppsala

Nu är jag hemma från västkusten efter en 7 timmars bilresa. Liite trött i benen kanske man är, men hade i alla fall Risen att trösta mej med i bilen. Ikväll vet jag inte vad som ska hända, blir antagligen en lugn hemmakväll men får se.

Lovade att lägga upp lite om nyår så gör det.
Kvällen började vid typ 18.00 då alla gäster började strömma in, totalt blev vi nog 17 stycken skulle jag tro. Vi började med att äta middag, som bestod utav fläskfilé inbakad i smördeg och fetaost, potatisgratäng och rödvinssås. Efter det blev det tävling, tyvärr vann inte mitt lag som sagt men det var kul vilket som. Efter det bar det av ner till källaren där vi sjöng singstar och de vuxna roade sig med starkare saker. Vann varenda gång, och var så galet bra måste jag säga(:
Sen kom tolvslaget och alla rusade ut på balkongen/terrassen för att titta på fyverkerier, och för er här i Uppsala kan jag säga att det var ganska mycket mer i gbg. Kul och fint var det i alla fall. Efter alla fyverkerier gick vi in, helt utfrusna, och några satte sig och tittade på någon film jag inte kommer ihåg namnet på och några gick ner för att fortsätta med festandet.
Trevlig kväll i sig var det, och tack så mycket för ett mysigt nyår.
(bilder kommer  senare då jag fortfarande inte lärt mej hur man lägger in bilderna)


bild från förra nyåret

Kram Therése!

Victoria's Secret

Ni missar väl inte Victoria's Secret Fashion Show nu?
Spring till tv:n annars och slå på kanal 3





Nytt år, nya förväntningar

Första dagen på 2009 och allt är hur bra som helst såhär långt på året.
Nyår igår blev lugnt men roligt, det blev god mat, tävlingar och fyverkerier, såklart. Mitt lag vann inte i tävlingen men hade i alla fall bäst namn,GUGA, som står för Gå Ur Garderoben Anders. Vi tyckte i alla fall att vi va jättefyndiga, menkanske inte uppskattades lika mycket från alla håll och kanter. (:
Bilder från kvällen lärkomma uppnär jag lärt mej hur man lägger in bilderna från nya kameran.

Imorgon kommer jag i alla fall hem, ska bli kul men såklart ändå tråkigt att lämna Dahlmans, vilka bjuder på ett förträffligt sällskap! (; Men ha det bra så länge, saknar er alla.

Kram Therése!

RSS 2.0