Thursday.


Helt förälskad i mitt fina halsband som jag fick i julklapp.


Christmas.


Har haft världens bästa julhelg. Så himla fin familj, släkt och vänner. Ge och få. Så bäst. Blev otroligt tagen över en del reaktioner i år. Min fina familj. Mina fina föräldrar. Förälskad i julen, skulle gifta mig med den om det gick.


Gingerbread house.


Idag åkte jag iväg för massage vid lunchtid, SÅ. HIMLA. SKÖNT. Efter det åkte jag ner till stan och fikade med lillasyster på ett av de absolut bästa caféerna, Ofvandahls. På kvällen började vi pepparkakshusbak och klistrade ihop det efter många svordomar, kras och trasiga bitar. Men som sagt, nu sitter de i alla fall ihop och liknar mer eller mindre ett hus. Tycker vi i alla fall, håller varsin tumme för att det övriga folket samtycker.


Make my wish come true.


HIMLA BRA DAG!


Hello, hi, hey, yo.


Fika med Bull på kvällen, så himla bra vän.


Smile to the rain.

Har varit på heldagskurs angående livsmedelshantering, kul! Tro det eller ej, men Therése tyckte faktiskt att det var roligt att vara på en "lektion" igen. Vi fick även göra prov i slutet där man var tvungen att få minst 10 av 13 för att bli godkänd. Kände mig duktig när jag skrev det då jag kom ihåg det mesta av vad som sagts (trots att kursen höll på från 08:30 till 17:00). Om vi klarar det får vi ett bevis på vårt deltagande av kursen och att vi förstått innebörden av vad som sagts, men om man blir underkänd så blir det omprov. Läskigt.


Be my friend.

225872_1849637374100_1635700462_1865625_5634501_n_large
Såg förresten att jag fått en fråga om vad det är för typ av företag som jag ska starta. Men det är inte säkert att jag kommer starta något längre eftersom jag och de övriga inblandade insett att det kanske inte den bästa lösningen trots allt. Kanske helt enkelt börjar inom ett redan startat företag istället och arbetar in en egen "gren" med möjlighet till utveckling och expandering i framtiden. Men om det blir något, så är det inom området marknads- och reklamföring som det kommer handla om. :)


The worst part is there's no-one else to blame.

Ingen bra dag. Mycket att göra, mycket att tänka på men inte mycket rätt. Blä.


Down a road that's leading me nowhere.


Har jobbat i garderoben på Odinsborg idag mellan halv tolv och tre. Så otroligt värt när man har tillåtelse att gå och ta av maten, så det blev ju en del marsipangrisar och knäck från dessertbordet. HEH! Efter det övningskörde jag med pappa och kom hem för ett tag sen. Nu har jag hunnit att duscha och ska snart äta middag. Lugn lördag. Skön lördag. Har lyckats att komma in i en sådan där period där jag verkligen inte har lust för att gå ut och festa, utan istället vill ha typ filmkväll med vänner. Eller spelkväll med "Upp till bevis", SÅ himla kul!


He knows when you're away.


Hinner ju inte med att skriva. Fullt upp med starta företag, sponsorarbeten, arbete, övningskörning, möten... ja, jag håller på att tjäna in en hel del vuxenpoäng ska ni veta. Mer om allt när det blir klart. Men kommer bli kul känns det som! (Haha himla fin tumme på bilden förresten, vad menar ni med att den ser kort och tjock ut?)


13:25


December 1, 2010/2011.


JULMÅNADEN ÄR HÄR!! Så glad så jag nästan dör, iiiHhhih! Och trots att jag har och har haft godisförbud i snart ett år, så kan inte julen fullbordas utan en chokladkalender. Så, ja. Ni förstår, jag öppnade årets första lucka! GALET. (Ser ni förresten att det är exakt likadan figur i ruta ett det här året som förra?! Kunde de inte ändrat ruta på den i alla fall, julaftonsmånaden är ju till för överraskningar. /Besviket barn)


RSS 2.0