20:30

JAAAAAAAAAA!! hihi

30

Il_570xn.271159849_large
Åker iväg med en förhoppning om att det är starten, så nedräkningen börjar.


13:42

Var på gruppintervju igår och det kändes helt okej, så hoppas på att få ett samtal och inte mail nu (ja med telefon, nej på mail). Segt.

måndag

A2zp0l_large_142505489_large

19:50

Åh, fick äntligen prata med min fina Bullis idag!!

16:09


Bakade macarons för någon dag sedan och nu är nästan alla slut. Tänk för att till och med jag lyckas med att göra goda kakor ibland.


17:34 fredag

Sitter och tittar på Dr. Phil (cool tjej) där avsnittet handlar om två systrar som tidigare var bästaste bästa vänner, men inte längre. Orsaken: Den ena av dem låg med den andra systerns fästman. Skön syster.

23:50


Jag sitter ofta och tänker på saker som jag tycker om, och vad jag verkligen vill vara bra på. Brukar vara duktig på att fantisera och drömma, något som är skälet till att jag faktiskt kommer på en hel del saker som jag tycker om och vill vara bra på. Ni vet när man har massa idéer om att man ska sätta drömmar i verket men att man aldrig tar tag i dem? Nu för tiden känns det som att det händer allt för ofta för mig, i förhållande till antal drömmar som jag hittar. Borde ändra på det, bli riktigt duktig på något och inte halvdan på massa.


RSS 2.0