Men jag föll för dig och du förtjänar en nominering för att du lyckats.

Nu är jag hemma från kusinen och allt gick som smort med tårta och massa kakor. Ikväll kanske jag äntligen kommer att få flytta in i mitt rum igen, eftersom det finns möjlighet att det kan vara färdigtapetserat då, iiih! Så nu ska jag sätta musiken på max, dricka kaffe/choklad och städa mitt tillfälliga rum så det inte blir för jobbigt sen när man ska försöka ställa allt till rätta.


Now my feet won't touch the ground.


Vaknade vid 09.10 idag, helt sjukt för att vara jag. Älskar det eftersom man hinner med så mycket mer. Nu ska jag i alla fall snart göra mig i ordning för att sedan skynda mig iväg till kusinen som fyller 21 år idag, grattis!


¿Quizas voy a cepillamos mis dientes ahora? Yo voto por.

Asså ja har typ liksåm kollat lite på the final of Robinson, det var typ asballt. Ja är bara med morsan och farsan nu, för dom blev asså typ råhappy när dom fick reda på att ja skulle chilla fett med dom hemma. Dom sa liksåm att mi casa es tu casa, å ja ba fine! Innan ja kom hem vid typ 9, va ja con mis amigas Klara å Kajsa. De va fett najs å vi va på restaurang, chiiill. De va sjukt länge sen så ja ba sa att shit va kul å se er, å dom sa liksåm exakt samma sak. Nu ska ja va social me morsan å farsan, så Ciao.

Tumblr_kvxikukpal1qzhifso1_400_large


När man ser tillbaka på sitt liv, kan man inget annat än le och bli lycklig. Shit, vilket underbart liv jag haft.


Jag ser det snöar, det var väl roligt hurra!

Det är sjukt, galet, stört! Vädret? Bor vi i Alaska? Jag älskar vintern, men idag är en sådan vinterdag som man helst kan slippa. Mysigt med att ha det som utsikt genom fönstret, men att befinna sig i det... brrrr!
Idag slutade jag 11.20 och drog iväg på stan sen med Lovisa, Jenny och Natta för att äta lunch på Cupido. Efter det så gick vi runt i affärerna och jag var den enda som inte hittade något, ovanligt. Nu ska jag iväg till gymmet om knappt en timma för att träffa Bullen där och sedan dra på pass. (Ut i det megakalla vädret, blä)


tjugosjätte januari tvåtusentio

ENDELIG HJEMME FRA SKOLEN OG DET KALDE VÆRET! Nå skal jeg ut i det kalde været igjen og ri vei til kjæresten min, B-Y-E!


Det jag ser är en lapp med ord, vars betydelse är kraftfullare än du.

Det är natt och jag är pisstrött, men jag kan inte sova. Det enda jag gör är att ligga och grubbla och fundera över en massa skit och underbara saker som finns i mitt liv och mina drömmar. Det blir med andra ord som alltid när jag inte kan somna... livet passerar i revy, jag tänker på alla val jag gjort och kommer göra, jag tänker på mina drömmar, tänker på mina planer inför framtiden.
Många tycker att det är läskigt att se tillbaka på livet, eftersom man då inser att det går förbi lika snabbt som man tänker. Jag menar att visst kan det vara läskigt, men för tillfället har jag bestämt mig för att låta jag bli att tänka på tiden.
Och vet ni vad? Det är mycket skönare.


Hufvudstaden

Kom tilll Stockholm igår med Maxen, eftersom vi ska spendera helgen här. Vet inte, men kommer förmodligen inte att uppdatera bloggen så mycket när vi är här. Idag vet jag inte vad som kommer att hända förutom att vi ska springa iväg och bada nu, hejs!


Hur ballt är inte det här på en skala 1-10?


Ja, jag älskar skolan. Verkligen jättemycket.

Ja, gud, jaa, men härligt, shit, ååh, jaaa! Gick och la mig igår vid 02.00 ungefär eftersom jag som vanligt sparar packande och sånt till absolut sista sekund. Vid 07.00 kämpar jag mig upp för att åka iväg till skolan vid 08.30, men vet ni vad? Jo, vi har ingen psykologilektion nu på morgonen eftersom våran lärare skickade mail till oss 23.59 igår att vi inte skulle ha någon pga sjukt barn. Men vad underbart, när kan lärarna lära sig att vi inte kan ta emot mail från skolmailen hemifrån? Ja, underbart var ordet!


If the clouds don't clear, then we'll rise above it.

Jag som aldrig bryr mig om utgångsdatumet, kommer förmodligen bry mig lite mer om det nu i alla fall. Åt en yoghurt imorse som var några dagar för gammal, kände ingenting som vanligt och jag tog mig iväg till bussen. När jag sedan sitter på bussen känner jag hur jag kommer spy och hoppar av på första bästa hållplats, och mycket riktigt... jag spyr. Blev ingen skola för mig idag med andra ord, men nu mår jag prima och kommer med säkerhet traska iväg till skolan imorgon i alla fall. Kanske bloggar lite senare också, men nu ska jag plugga och dricka upp chokladen ur min fina kopp som min lillasyster gjort åt mig.


Herregud vad jag saknar att kunna umgås med den här tjejen ofta.

Nu ska jag iväg och dra vagnar på COOP, yeeeees jag älskar mitt liv!

Det finns en historia om två själar, vars öden är fästa i varandras. Hur du kan vara en utav dem men inte jag, kommer jag aldrig att förstå.

Det är snart slut på onsdagen, vilket betyder att det är torsdag imorgon. När det är torsdag imorgon, innebär det att det snart är fredag. Att det snart är fredag betyder att det snart är helg. Herre min skapare vad dagarna går fort, hur bra är inte det? 
Positivt med att tiden går snabbt: Det blir helg mycket snabbare, loven känns inte så långt bort, skolan känns inte lika långtråkig.
Negativt med att tiden går snabbt: Man blir äldre mycket fortare.
Jag vet inte riktigt vad jag själv tycker, kanske borde tiden gå lite långsammare så man hinner med att njuta lite mer av livet (som alla de vuxna säger att man bör göra medans man är ung). Vet däremot inte riktigt hur man kan njuta av att gå i skolan och ständigt stressa och slita sönder sig med sjuka mängder plugg. Men.. det kanske bara är jag? Nej, jag väljer att för tillfället ändå uppskatta att tiden går delvis snabbt.
Nu ska jag skynda mig ner på stan för att betala min och Ullis resa till Turkiet i påsk, jag hoppas det går vägen!


Jag är säker på vem jag är, när jag är hos dig.

På begäran av Klara, som tycker att jag har dålig uppdatering, så skriver jag ett litet inlägg. Kan egentligen hålla med om att mitt bloggande blivit betydligt sämre än vad det brukar vara, så kan försöka bli lite mer aktiv.

Idag när jag kom hem såg jag att min H&M-beställning kommit. Små saker för vissa kanske, men jo det ger lycka. Hade tänkt lägga ut bilder på sakerna som jag behåller, men orkade inte riktigt ta mig tid att göra det just nu. Istället får ni en fin bild på mig och jag önskar er alla en god natts sömn.


världens bästa tjej


17 januari

If you’d feel like I feel
And if you’d know what I know
I don’t think you’d ever play me


Det var en kväll som väckte gamla minnen.

Igår firade jag Ullis med Malin och Dana, med att gå på restaurang. Efter det åkte vi hem hit och åt tårta och lite annat. Hoppas kunna lägga in några få bilder sen när jag fått tillgång till damernas kameror. Nu har jag i alla fall blivit lämnad av dem alla för drygt en halvtimma sen och jag ska förmodligen träffa plätten lite senare. Tills dess... ska jag spela spel och kanske göra ansiktsmask med lillsystern. 


Första skolveckan

Snart har man gått hela första skolveckan efter lovet. Kan inte påstå att jag har längtat ihjäl mig efter skolan, däremot så har första veckan vart helt okej. Korta dagar och borttagna lektioner gör alltid veckan lite roligare och lite bättre. Nu ska jag slänga mig iväg på cykeln för att köpa creme fraiche till paellan som jag ska äta till pluggandet, ja vad gott!


Jag kom också på att jag aldrig grattade bästisen här på bloggen, så det får bli ett grattis i efterskott istället <3


Det här är min resumé av år 2009.

JANUARI
Året började ända nere i Göteborg, där hela familjen firade nyår. Hade lugn kväll nere i källaren med lite folk. Tog första steget mot en blondare hårfärg. Gick även igenom en tid där jag lyckats blivit någon annan än mig själv.



FEBRUARI
Åkte till Romme med min far och lillasyster. Hade alla-hjärtans-dag-middag med en del tjejer och jag fyllde år.


MARS
Jag hade börjat vara sjukt mycket med Klara och vi umgicks i stort sett varenda dag. Var på en del fester och Gusk F92 lades ner för gott.


APRIL
IKEA öppnade sin nya byggnad här i Uppsala och vi åkte dit för att kolla in det. Pappa fyllde 50 och vi hade en stor fest för honom här i huset. Vi i Gusk åkte iväg på träningsläger i Landskrona. Värmen började komma så studsmattan kom ut första gången för året och världens bästa marsvin dog.





MAJ
Det blev valborg. Jag jobbade även för Gränbycentrum med laget där jag fick gå "mannekäng" för Kappahl. Jag och Frida var iväg och solade en heldag utomhus och jag lyckades få den värsta brännan jag någonsin haft. Jag började dessutom hitta tillbaka till mig själv.



JUNI
Det var Skrapan-Kattekampen. Jag tog ännu ett steg emot en blondare hårfärg. Den dåvarande kvartetten hade myskväll för Sverigematchen här hemma. Vi slutade ettan och fick sommarlov. Jag började vara mycket med Ullis igen. Klara, jag och Ullis tog en nattsväng till kolonilotten och hade kvällarnas kväll.






JULI
Jag var en väldans massa vid Lyssnarängen och åkte sedan iväg till Kreta i två veckor med familjen.



AUGUSTI

Jag och Ullis hade cykeldag. Upplevde mitt livs bästa dag på Stockholms Arena där Coldplays konsert ägde rum. Jag och Frida smet in på Domkyrkans historiska spel. Skolan startade och jag började tvåan.


SEPTEMBER
Vi i tränarfamiljerna hade våran årliga kräftskiva. Jag och mamma åkte iväg till England för att gå på brudmässa, där var vi även på en maskerad.



OKTOBER
Jag åkte en helg till Stockholm med mormor och lillasyster, där vi bland annat gick på musikalen Hairspray. Hade lite folk nere i källaren en kväll och sjöng singstar och massa annat. Hade årsfest med laget. Jag åkte ner till Göteborg med min lillasyster för att hälsa på kusinerna.



NOVEMBER
Det blonda håret försvann och jag blev brunett igen. Jag åkte ner till Göteborg för att fira kusinen som fyllde 18. Den 19 november fixade jag till mig en pojkvän. Vi köpte julgran.


DECEMBER
Den mesta utav min tid spenderades med Max. Var och kollade på Calle Kristiansson på stan. Jag firade jul här hemma med släkten och Ullis. Jag och kusinen åkte iväg till Stockholm för mellandagsrean. Det var nyår.




9 januari 2010

Klockan är fem minuter över halv tre och jag är fortfarande vaken. Nu kommer jag förmodligen att vara jättetrött imorgon och har bara mig själv att skylla. Fast i för sig, har man någon underbar person att prata med så är det klart man håller sig vaken lite längre. God natt!


Det är någonting speciellt med de här ställena.


Jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss.

Vilken oerhört seg dag jag har haft idag. Vaknade upp med Max och vi har i stort sett inte gjort någonting alls. Det mest händelserika hittils på dagen är pannkaksfrukosten som inte inträffade förrän vid fyra. Ganska skönt med segdagar iförsig. Imorgon ska jag träffa Klara, som jag för övrigt inte sett på flera veckor. Stan är planerna och jag känner på mig att det kan bli en massa prat att ta igen, och det tackar man aldrig nej till.

pic;       Flickr


God natt, dröm sött, sov gott.

Klockan är snart halv fyra på natten och jag känner att det kanske är dags att sova, så vi säger god natt.


It’s got a history and it’s here to stay.

Igår åkte familjen + Max iväg för att bowla på fyrishov, resultatet blev det man väntat sig och jag stod som solklar vinnare med över 60 poängs marginal. Efter bowlingen åkte jag iväg med Bull och kollade på Sherlock Holmes på bio, sjuuukt bra var den. Dagen slutade med en cykeltur hem från bion i -20 grader, mysigt.. eller bara jättekallt var det.


Tu cuerpo es un país de las maravillas.

Med världens fulaste kind, som jag nu försökt täcka över i snart en halvtimma, ska jag snart dra mig iväg för att bowla. Hejs!
paris-neige-21
pic; the cherry blossom girl


Det är ett litet brott, men jag har ingen ursäkt.. så jag hoppas att du förstår mig.

Herre min skapare, jag är riktigt jävla trött. Gick upp 05.30 för att sedan åka iväg och stå som värd för Storvretacupen, niice, häärligt, underbaart, kuul, suuper, bääst, hurraa.. ni förstår nog poängen. Det kan mycket möjligt ha varit de absolut segaste timmarna i mitt snart 18-åriga liv. Nu ska jag snart träffa Max och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, förmodligen ta det lugnt med tanke på att jag inte är i mitt piggaste tillstånd.

För att få tiden att gå snabbare, roade vi oss med att sparka en gul husvagnsgodis mellan oss. Lajbans!


Vad har hänt? En massa!!

Oj, oj, oj, oj, ooooj vad dålig jag har vart på att uppdatera. Vad hände med Therése som uppdaterade minst 2 gånger per dag förut? I vilket fall som helst, bättring på det.

Vad har hänt då? Jo jag ska berätta för er att en massa saker har hänt. Jag har vart en massa med världens bästa Max, jag har vart på Avatar, jag har vart på Stockholms mellandagsrea, jag har vart en massa med mina kusiner, jag har vart med Bulle, jag har vart med andra vänner och idag åkte jag iväg till Stockholm för Salvador Dalí-utställningen på Moderna muséet. Blev ganska besviken faktiskt, riktigt lite målningar utav honom. Det var mest tavlor ifrån den senare tiden då han började gå ut för och bli knäpp (vilket han kanske alltid vart meeeen) Man kommer ju faktiskt se hans "riktiga" verk och inte en massa fotografier där han klistrat på lite tråd och glitter. Hmm.. Blev som sagt lite besviken men helt okej var det. Efter det åkte vi iväg och åt mat på Jensen's och tog såklart glassbuffén i slutet. Mmmmmmh vad det var massa, massa gott.


RSS 2.0