23:33


Åh vilken bra dag, så himla glad! Fick massa nödvändiga saker gjorda och tog en sväng med lillasyster på stan sen på eftermiddagen då vi åt, fikade och köpte massa bra saker inför mina fina vänners student. Nu ska jag kolla klart på Big Brother och sen sova eftersom jag ska upp tiiiiidigt imorgon för att simma. Brabra, hejdåhejdå!


Work.


Haven't got the flow in my fingers for a while, för att skriva här på bloggen då va. Men ändå en rätt ball tjej, snackar engelska å grejer.


Dance our life, there's no end in sight.


Precis ätit och nu ska jag iväg till gymmet för att simma, bäst.


Starships.


HEJ!! Ledig dag idag och det har varit världens finaste väder, sjukt bra. Varit regn alla andra dagar jag varit ledig så jag är glaaaaaaaaaaad. Hejhejdå!


22:40

Blä för att Slovakien förlorade, blä för att bästa lillasyster är borta, blä för att jag missade världens soligaste dag och blä för... mmmmh, nej, aah det mesta och ingenting alls egentligen. Bara trött och lite för sur för tillfället. Saknar min bästaste och är sur för att hockey-vm blev ett fiasko. Trött tjej. Puss till min finaste.


Sun.


Jobb hela dagen jaaaaaaa, så ingen sol för mig för jag ska va inne :)


22:34

Skämt Sverige. Skämt. Tjeckien också.


People are lonely because they build walls instead of bridges.


Bara för att vara elak liksom, mycket enklare än att ta någon till sig.


Du kan ta min frihet men inte mina drömmar.


Trodde jag hade eftermiddagspass imorgon och hade därför tänkt ge mig själv en välbehövd sovmorgon till tio. Går in på mailen för att säkerhetschecka med schemat och inser att jag tagit fel på dag = ingen sovmorgon. Blä.


Maj 9, 2012


Effektiv dag. Personalmöte, Gränbyhandling, kundmöte, städning av rum och nu är jag precis hemkommen från en matkväll på ICA Kvantum där vi ätit huuuuuuur mycket god mat och goda desserter som helst. Så, himla, gott, så, jag, dör, !. (Förresten så var jag hos tandläkaren för någon dag sedan och fick reda på att jag blir av med tandställningen den 25 juni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


Refresh.

Vinnare diskutera hur de kan
Okej... hallå liksom! Sämst på bloggfronten. Men det ska nu förbises sa Therése och tusentals ord ska friges. Rimgud! Och orden ska besannas. Bannemig! Den här veckan börjar hårdträningen också, ÄNTLIGEN!! Imorgon blir det ner till stan för att köpa joggingskor och sedan gymmet. Bannemig! På den också.


RSS 2.0