Ibland får man vara lat.

Idag var det resursdag på skolan och jag hade psykologiprov halv nio på morgonen eftersom jag missade det riktiga provtillfället. När jag kom hem efter provet gick jag och la mig eftersom jag var sjukligt trött och sov fram till två skulle jag tro. När jag vaknat så åkte jag iväg ner till stan och fikade med Klara och efter det så har jag inte gjort så mycket. Så av ångest över att man är för lat, ska jag ta mig ut i det äckliga vädret för att träna lite, vilket kan behövas.


Nu är det första ljuset tänt för idag är det första advent.

Idag så åkte jag iväg till min morbror som fyllde år och firade honom med släkten. Efter det åkte jag hem för att senare träffa Max nere på stan för å kolla på fyrverkerierna. Puckot tar fel på tiden och vi missar dem, och istället blev det att ta det lugnt här hemma och kolla på el classico. Nu ska jag ta mig tid till att plugga, förhoppningsvis. Hejdå!


Inte ens en månad kvar.

Det är inte ens en månad kvar till jul nu och jag håller på att bli tokig. Väntat på det i ett år och snart är det äntligen här, kul! Nu ska jag dricka glögg och efter det ska jag ut i kylan och springa. Ha en trevlig kväll vänner!


I will never let you fall

Åh min mormor kan nog vara den sötaste i världen. När jag kom in på mitt rum på igårkväll så ser jag att det ligger en lapp på mitt skrivbord. Då är det mormor som tejpat fast tre tior på en post-itlapp som är till att fika för. Den där gumman vet allt hur man förgyller någons dag utan att anstränga sig särskilt mycket.


Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll, men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll

Idag slutade jag jättetidigt, vet ni hur skönt det var? Nej det tror jag inte, men jätteskönt verkligen! Efter att jag slutat så skyndade jag mig iväg för att åka och fixa en sak. Efter det fikade jag med Max och nu så ska jag plugga inför provet imorgon. Vet inte om ni känner desamma, men jag tycker bloggen blivit överfull med inlägg om att jag ska plugga? Slutsats: skolan tar död på oss och förstår inte att vi faktiskt behöver ett liv också.


pic;      lundlund, Marcus Ohlsson


Jag saknar ord, jag saknar tankar. De jag har är gamla.

  • Veckans jobbigaste dag då skolan börjar halv nio och slutar halv fem
  • Skolan fortsätter hemma och jag har lika kul som en myra
  • Jag är så trött att jag vill skjuta mig.
  • Får utbrott på Spotify eftersom de inte har några bra jullåtar
  • Vill ha nyponsoppa men orkar inte resa på mig.
  • Blir irriterad av allt ljud från familjen i huset, men orkar inte gå och stänga dörren.

Jättelöjliga problem som inte ens är ansträngande, men för tillfället så sjukt jobbiga.
Jag menar egentligen?

  • Kanske det, men den är avklarad nu.
  • Arbeta fort så är det klart ganska snabbt.
  • Sov en halvtimma då så blir man lite piggare i alla fall.
  • Sätt på julskivan som ligger bredvid då.
  • Gå och hämta nyponsoppan bara, köket ligger 5 meter ifrån rummet.
  • Res dig upp och stäng dörren.
Snart kommer iaf Max hit och får mig förhoppningsvis bättre humör.

KVÄLL PÅ EN MÅNDAG?

Oj herregud, här kommer en till ursäkt Jenny så du slipper att kolla på vattenautomaten dagarna i ända. Inte hänt så mycket egentligen, bara vart allmänt dålig på att uppdatera. I fredags var jag på New Moon, bra! I lördags var jag i Stockholm, bra! Sen var jag med max, bra! Helgenvar med andra ord en bra helg. Nu så pluggar jag efter att ha vart med en liten tjej vars namn är Frida. Hoppas ni haft det bra, lev ert liv.

är det här gulligt? nej, så varför bry sig..


En liten ursäkt

Dålig uppdatering under helgen, men haft en del för mig så tiden inte räckt till. Idag har jag baaara pluggat och nu ska jag iväg för att köpa det klassiska pluggodiset med Bulle.


Vad är det jag säger? Snart är det jul!

Iiih, det snöar för andra gången i år. Julen och vintern kommer bara närmare och närmare!


Något nytt

Äntligen har jag fått slänga iväg min gamla mobil som var utan täckning var man än befann sig. Nu är det en ny och jag är glad tio gånger om! Men den är krånglig, ja usch och fy och blä.. men man får helt enkelt lära sig. Användarhandboken kommer bli min bästa vän veckorna framåt.






Tillfrisknande

Dagen blir bättre, ryggen mår bättre, jag mår bättre! Har förflyttat mig från mitt rum ända in till köket nu och äter sen lunch. Ikväll ska jag kolla på Greys och True Blood, veckans bästa program. Bulle är så gullig också så hon ska komma förbi som sällskap med lite godis ikväll. Världens bästa vän var det ja!


Frukost på sängen blev det...

...tack mamma!


Jag har ett problem, har du?

För i helvete vad jag hatar min rygg. Ligger fortfarande kvar i sängen utan att ha rest mig en enda gång, bara legat här som en apatisk gris. Funderar på om jag ska försöka ta mig upp för att äta frukost, vilket sannerligen kommer att bli en utmaning. Har dock en tanke på att ropa på mor min så hon kan komma in med frukost i rummet så slipper jag försöka resa på mig.. ja det kör vi på!


pic;             le love image


Hur många år utan framgång? Jo just det, 18 var det ja!

GRATTIS MADELEINE!


Här har ni beviset vänner, brunt och inte rött var det.

Nu har vi mat och jag och Jenny är hungriga. Efter x-antal försök till att ta en fin bild så gav vi upp och valde att lägga ut bilden där vi var omedvetna om när kameran tog bild. Då slipper vi ju att hitta på ursäkter till vårat utseende. Tack och hej leverpastej.


Dagens känsla - Trött

Har precis kommit upp på rummet från frukosten och sitter nu och lyssnar på Coldplay. Det blev en trevlig kväll igår då vi firade Paddan, som egentligen fyller 18 idag. Grattis till dig hjärtat! Har inga bilder just nu eftersom kamerasladden ligger kvar hemma i Uppsala, men de kommer inom inte så lång tid från det att jag kommer hem.
Idag så blir det till att fira Paddan igen, fast med släkten den här gången. Ska åka iväg om någon timma skulle jag gissa på, hoppas ni där hemma haft en lika bra helg som jag.


Är natten verkligen ung?

OCH DÄR KOM KLAGOMÅLET... hehe nu är vi tysta och det blir bums i säng.

Hotelnight by Sördals

Hej hopp, nu är jag i Göteborg på Quality blabla Hotel med paddan i vårt lille rum. Fixar oss till sköna möar inför morgondagen då vi ska fira paddan till högsta grad. Nu ska vi fortsätta med ansiktsmaskerna och andra roliga grejer till musik som snart gör att grannarna kommer och bankar på dörren, höhö.


Var det en helg i oktober jag minns?


"I fake a smile and say I'm fine"

Skola idag som vanligt och inget udda hände på lilla Skrapan. Efter skolan åkte jag hem till Maxen ett tag och sen vid åtta så åkte jag ner till stan och träffa Klara. Väl där nere gick vi vidare för att kolla på Robin Bengtsson som sjöng i Svava, gulligt. Nu så sitter helt inlindad i filtar med tjocktröjor och kollar på mammas pojkar som lilla mamma spelat in till mig.


And here is the result - en riktig liten rödspätta

Tänkte att jag kunde bjuda lite på mig själv, hope you enjoy it.


Nu ska vi färga håret

Blev ingen träning ikväll pga ryggen, igen. Men istället för det så blir det till att fixa bort det orangefärgade håret med svart utväxt. Nu ligger allt i händerna på Klara!


Sovmorgon

Så sjukt skön dag! Lärarna till de tre första lektionerna var borta så jag hade sovmorgon fram till tio över tre, najzzz! Vid tolv så åkte jag ner på stan och åt lunch med Maxen och efter det så gick jag runt själv ett tag för att kolla efter hårfärg. Jag kan däremot aldrig bestämma mig om hur mörkt jag ska färga det, men får försöka fatta beslutet snart så jag kan bli av med min fina utväxt. Efter en ensamtur på stan så åkte jag iväg till skolan för att ha spanska, där fick vi tillbaka våra prov och det gick faktiskt helt okej. Nu ligger jag i sängen och ska försöka göra klart engelskan till imorgon, ge mig ett stort lycka till (:







lussebulle

Årets första lussebulle sitter jag och käkar nu, och det är så sjukt gott. Första skoldagen efter lovet var det även idag.. iiinte lika kul som lussebullen. Var riktigt trött idag så dagen gick ganska trögt, men vad gör man. Efter lunch så åkte vi iväg på studiebesök hos en reklambyrå, sämsta föreläsaren jag vart med om. Kunde inte framföra någonting över huvudtaget, liten gubbe som stod och snacka om allt och ingenting. Sen när vi slutat gick jag och fika på Åhléns med Natta, Jenny och Lovisa och efter det bar det iväg hem. Nu om ungefär en halvtimma ska jag iväg och träna lite fotboll, ha en bra kväll!


Ja vi älskar skolan, ja det gör vi minsann


yoooouuugah

Kom som sagt hem i fredags från Göteborg och helgen har därifrån vart ganska lugn, vilket var nödvändigt efter tåghändelsen och nu inför skolan. Idag så var jag på yoga för första gången och Bulle var såklart sällskapet. Det var faktiskt riktigt kul och man blev verkligen avslappnad som alla säger. Snart ska jag ta och ringa Frida men innan dess så ska jag nog lägga mig i soffan och kolla på Greys som jag missade i onsdags, mummmma!


pic;                     le love image


RSS 2.0