Skåneland - tsamina mina zangalewa

JAG ÄR I SKÅNE! IDAG HAR JAG BADAT OCHH SETT EN FISK SOM LÅG PÅ GATAN.  

Lever FÖR bra nere i Göteborg.


Min sommar 2010.

Jag älskar sommaren, jag fullkomligt avgudar den. Min sommar har varit grym hittills och jag har hunnit med en sjukt massa saker. Nu är jag i Göteborg hos kusinen och vi har lägenheten för oss själva. Igår var vi först och grilla hos en som förmodligen har en av de finaste utsikter jag sett: klippor och rätt ner till havet. Efter det blev det utgång, och idag... mår jag som jag förtjänar. Varför har immuniteten mot baksmällor försvunnit? MEN jag hade i alla fall kul och det är vad som räknas.

I don´t care if it´s wrong or right.

Ligger hemma i min säng och har stört ont i halsen och det suger. MEN det är en konsekvens av en veckas peace&love så det får jag helt enkelt ta. Förresten förlorade Tyskland och det suger det också. Om jag är positiv idag? Nej för i helvete, nu jävlar ska jag ligga och tjura. För det mår man ju bättre av...


HEMMA!

Haha förstår inte varför ni läser min blogg flitigare än någonsin nu när jag inte bloggat på snart två veckor. Men missuppfatta mig inte, jag är glad att ni fortfarande hänger på! I vilket fall som helst, förra veckan var jag på Peace & Love. HELT JÄVLA STÖRT GRYMT, kan mycket möjligt varit en av de bästa veckorna i mitt liv. Ska lägga upp bildkavalkad här någon dag när jag orkar, annars kan ni hålla utkik på facebook där de flesta antagligen kommer att komma upp. Nu ska jag kolla på VM och äta sushi, scchöönt.


RSS 2.0