17:31


Förstår inte hur jag kunde hålla koll på saker förr när jag inte hade almanacka. Gjorde jag förmodligen inte heller i för sig. Tacka gudarna för att jag blev smart och skaffade mig en. Nu ska jag cykla till ICA och köpa tuggummin för några av mina egentligen sista användningstillåtna sparslantar, kommer förmodligen inte att bli de sista dock. Lönen hänger och jag är ägare av 100 kronor, ser ganska så jättemörkt ut enligt mina ögon.


Keep your heaven.


Var hos tandläkaren nu på morgonen. När jag satt och väntade på att få komma in så var det en en tjej på typ 12 år som berättade för sin kompis i telefon att hon brukade hålla ett finger eller handen för sin mun när någon tog kort på henne. Orsaken var för att hon ville dölja sin tandställning. Kanske något att tänka på i framtiden, standardposen så fort någon drar fram en kamera. Överdrivet snygg.


Run.


Kom precis hem efter att ha varit ute på löprunda med min far. Konditionen var väl inte en bästa efter att ha haft ett träningsuppehåll i knappt två månader. Men för att vara det första träningspasset för i år samt för att ha sprungit i fyra storlekar för stora skor (använde min fars extraskor då jag för tillfället är löpskolös), så ger jag mig själv 5 av 5 toast.


23:41


Träffade fina, fina Klara idag och åkte till IKEA för att fika. Kaffe och bulle för 5 kronor, jämför det med en kaffe och bulle i stan för typ 40 kronor. Jag säger bara hallåååååååå, vadå bäst? Kul hade vi också, som alltid. Blev drive in på Max sen också så jag äntligen fick bevisa för henne hur otroligt fett deras Friscoburgare är. HUR god som helst. Skulle nästan kunna leva på den. Och ja, den blev godkänd. Told you so.


Letters.


Skickar lite snö till min bästaste.


It's just a number in heaven.


Satt och funderade över varför jag inte klarar av att uppdatera bloggen bra. Kom fram till att orsaken var bristen på bra, fina och roliga fotografier. Jag kan inte ta bilder på mig själv så ofta eftersom jag inte har tid och för att jag känner mig så töntig när jag lägger ut en bild på mig själv där man ska försöka se fin ut. Ni vet sådär lite finare än vad man egentligen är. Men nejjjjjj, kameran vill aldrig samarbeta. Sen glömmer jag alltid att ta kort när jag väl gör roliga saker om dagarna. Man lackar ju?!


Just above you.

285554_1660985943779_1811118699_1094803_4202512_n_large
ÄNTLIGEN börjar saker och ting låta mig knyta upp knutarna och få dem att försvinna. För Knut knöt en knut och när Knut hade knutit knuten så var knuten knuten. Men nej du Knut, nu är inte knuten knuten längre.


20:56


Emelie har en listbok som jag brukar få rita i för att den ska bli gladare, otroligt många konstverk där i med andra ord.


09:02

Är trött. Ska åka iväg snart. Ber om ursäkt för att min blogg är liiiiiiiiiite under tråkig för tillfälle. T.


Favourite song.

Ledig dag idag, SKÖNT. 

09:02

Bra uppdatering... Har jobbat massamassa, därav uppdateringen. Kaosdag på restaurangen igårkväll, sushiproduktionen låg efter i tid och kassorna hade därmed ingen möjlighet att dela ut den beställda maten till gästerna. Förstår irritationen bland en del av gästerna, vilket faktiskt var rätt då det inte ska behöva ta sådan tid. Men det var första fredagen och jag tycker att vi gjorde så gott vi kunde, mer går inte. Hur gärna man än önkar att det gick. Vi kämpar på och hoppas på framgångar. Hej!


All my nightmares escaped my head.

Har varit med min lillasyster idag. Så himla underbar, älskar dig min fina.


I heard the call, but I won't follow.


Vad hände med superTherése som la upp minst fyra inlägg om dagen förut? Jo... tror hon försvann.

Dreams and thoughts.


14:37


- Bilder från vårt Stockholmsbesök innan julhelgen.
Jag har inte åkt skridskor än i år. Kan ju vara för att det varit typ plusgrader och sämst väder för det, men i alla fall. Måste åka skridskor innan vintern är slut, skulle ju kunna bli mitt livs sista gång med tanke på att det är år 2012.

01:33


Träffade min fina Klara idag. Gick på bio med familjen på kvällen. Såg The Stig-Helmer Story,men blev så otroligt besviken. Hade sett fram emot att få sitta framför ytterligare en Sällskapsresan med världens bästa Stig-Helmer. Istället blev det nästintill en flopp. Blä. Och ja, vet att jag passar in med pensionärerna. Några av mina så kallade bästa vänner har redan nämnt det för mig. Men just nu känns det helt enkelt rätt att vara det. Får bli galen om någon månad istället.

22:22, önsketid.


Typ en av de bästa dagarna på länge. Ätit pepparkakshus, haft marathon med Sagan om ringen-triologin och lagt pussel. Lonelygirl.

01:56

"Ikväll ska jag gå och lägga mig i tid."

Jaaaaaaaaa för det gick ju bra. Förresten har jag ett nyårslöfte. Fy fan för mig om jag inte håller det. Blir arg då. Och gud i himlen vad gott det är med kesomellanmålen. Varför har man inte kommit på det själv, tidigare? Jag vill fakiskt flytta till Australien snartsnartsnart, med min fina vän. Men jag har ju typ inga pengar. Ska spara. Efter jag köpt mig en försenad julklapp/ tidig födelsedagspresent till mig själv. Är ett måste med den presenten, annars fungerar inte nyårslöftet. Så det så. Har druckit julmust idag, så himla gott. T. Borde sova. Ska jag sova? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Jag skulle ju lägga mig tidigt. Duh?


New beginning, new hopes, new dreams.


RSS 2.0