Bye Sweden - Hello Greece

Inatt åker jag iväg till soliga Grekland i två veckor och solar så jag blir brunare än brunast. Have a nice summer, peace!
cypern -08

Rubrik

Ja och självklart har jag ju vart med Klara några dagar också, haha suprised? Nej men vi har vart hemma hos henne och bl.a. kollat på film med några andra och myst och sen har vi också vart på lyssnarängen. Sedan har det hänt en massa andra roligheter också som jag dock inte orkar ta upp här. Men roliga dagar har det i alla fall vart. Have a nice day!


HAHAHA, detta var en dag värd att minnas!

Kram Therése!

Den andra juli

Den andra juli så drog jag och Kaj iväg till Lyssnarängen och badade. Huuur varm dag som helst så det var perfekt. Kaj hade sina bästa stunder idag och jag fångade dem på bild. Fotogenisk... ellerhur?


Kram Therése!

Den trettionde juni

Ja, på tisdagen åkte jag och min lillasyster till Stockholm för att köpa ett par skor till mig. Skulle köpa likadana som gått sönder, och på samma gång så tog vi en heldag till Stockholm. Mysigt var det, lillasyster handlade upp alla pengar på nolltid, medans jag inte köpte något förrän sista kvarten då stan var öppet. En tröja och ett par skor blev det, dock inte de skorna som var menade att jag skulle köpa eftersom de inte fanns någonstans... slutsålt såklart. Men jag blev i alla fall nöjd med mina investeringar och jag hade en helkul dag.


Fikade på Wayne's på dagen. Chokladboll och Cola blev det för lillasysters del

Sen på kvällen gick vi såklart och åt på Jensen's Bøfhouse och självklart
så tog vi ju glassbuffén. Mmmmm!

Och jag fick min efterlängtade skuff (eller hur det stavas haha, 
typ  jordgubbsskum i alla fall)
Kram Therése!

Sommaren är underbar

Har vart dålig på att uppdatera nu, men kommer några inlägg alldeles strax om vad jag haft för mig.
Kram Therése!

RSS 2.0