Äventyrliga veckan.

Heeeejjj!
Önskar jag kunde skriva ett superintressant inlägg om hur våra äventyrliga och sjukr coola liv är här i Oslo. Däremot så kan jag tyvärr inte skriva så mycket som är speciellt coolt då det enda vi gjort de senaste dagarna är att arbeta, städa lägenheten, laga mat, tvätts kläder och diska. Så ja, inte riktigt som Indiana Jones men nästan. Imorgon får jag däremot min första lön och i helgen kommer Klagras mamma hit, wheeeyyy. Hoppas ni har det bra där hemma, KRAAAAMM!

Helg.

Haft världens mysigaste helg! Min världsbästaste pappa kom hit i fredags och har spenderat helgen här i Oslo med mig. Med lite lagom otur så lyckades jag ha jobbpass varenda dag från 11-19 MEEEEN vi fick däremot mystid på kvällen istället då.
 
Första kvällen gick vi till en restaurang vid Akers Brygge där jag åt världens godaste tonfisk, på riktigt den bästa jag någonsin smakat, tillsammans med ett så fruktansvärt gott vin. Förstår ni hur mycket jag njöt, när jag hittills bara har levt på nudlar och vatten?! 
 
Andra kvällen följde bästa Klara med oss. Vapiano blev första stoppet för en grymt god middag och sedan tog vi oss iväg till Akers Brygge för varsitt glas. Hur bra som helst.
 
Så sjukt mysigt och fruktansvärt jäkla kul att träffa pappa igen. Så efter att ha blivit många kramar rikare och med en genuint galen lycka, kan jag inte annat än känna hur lyckligt lottad jag är över vilken underbar familj jag har. Tack för en sjukt fin helg!

Göteborg.

Jag och Klara kände att vi saknade Sverige lite för mycket nu i helgen, så vi tog oss själva, två påsar och bilen in till Göteborg under söndag-måndag. Tänkte köra lite smarthandel och bokstavligt talat kötta vår frys med allt i köttväg. Och självklart lite alkohandel också med tanke på att spriten i detta land är sviiiiiindyrt, 37:- för EN ÖL (4,5%) i matbutiker. Tyvärr är vi nog de mest korkade och efterblivna svenskarna i världshistorien, då vi lyckades missa systemet tack vare att vi var för sega med allt annat. Så ja, blir nog en vit tid här i Oslo den närmsta framtiden. 4 kg rikare på godis blev vi dock, så jaaa... våra prioriteringar stämmer nog mer överens med den 1-13åriga befolkningen än med den jämnåriga. 
 
Sjukt mysiga två dagar dock då jag ÄNTLIGEN fick se min fina Madeleine och alla andra fina göteborhssördalarna. MYS. 
 
Nu ska jag och Klara släpa oss ut på långpromenad innan vi slänger oss ner i soffan för att tillbringa två timmar tillsammans med big brother och våra blytunga godispåsar. Önska oss lycka till! 
 

RSS 2.0