Guppi.


Har jobbat, fikat med bästaste lillasyster och träffat min efterlängtade Mimmi. Nu tänkte jag titta på Big Brother, iiihhoh så himla kul.

23:29

Har försökt, ganska mycket, men utan resultat.


Don't expect anything from anyone. Remember that almost everyone actually are idiots.


Jag saknar dig så himla mycket, min otroligt fina och bästaste vän. Bästa vännen man kan ha. Älskar dig.


Tvåtusentolv.


Typ världens bästa skiva? Emelie vet hur man handlar presenter inför födelsedagar, jodå.


Önskelistan - Presenterna


Grytlappar, kökshanddukar, vinglas, brödrost, ugnsformar, användningshandbok för folk vid 20+, cocktailglas, teglas, pt, växter, cd-skiva. Om jag inte önskat mig det själv så hade jag trott att de förberedde sig på att sparka mig ur huset. Men ÅH vad nöjd och glad jag är, så bra.


20120216 - 20 år


Har hittills haft en så himla fin födelsedag. Fått precis allt som jag har önskat mig, otroligt fin familj jag har. Vaknade tidigt på morgonen av att mamma och lillasyster kom in sjungandes med massa paket, en pannkakstårta (precis så som jag önskat mig, pannkakstårta med hallon och grädde. mmmhmmm!) och ett foto på pappis (han är inte hemma utan iväg på inspektionsvecka med jobbet) så att även han kunde vara delaktig i firandet. Så otroligt glad tjej.


Yesterday will never go away.

Har lunchat med min finis idag och vart på lite ärenden. Låter vuxet. Kanske för att jag snart ÄR vuxen, 20 år imorgon. HUR GALET ÄR INTE DET? Sjukt.


20120212


Är med Klaras huvud såhär dagen efter. Vi har levt med tårta, mat och buzz hela dagen. Fullt ut sådär liksom, ni vet.


04:52


Vi hade kul. Va, vadå, vad sa du? Nej vi hade kul. Ja.


19:43


Har haft släktkalas, nu tänkte försöka med att vara ännu mer sofistikerad.


20120209


Träffade på några sötisar på vägen hem.


22:22


Don't.

Ledig från SoS idag och det har gått helt okej bra med allt annat. Skönt. Träffade min fina Klara på kvällen, mår alltid lika bra när jag är med henne. Imorgon blir det jobb hela dagen, måste försöka att verkligen komma igång med det ena ju. KUL.


21:21


Har precit kommit hem från jobbet. Tänkte mysa ner mig i soffan nu för att titta på tv och käka sushi, mycket myskväll ikväll.

18 minuter


Känns som att någon inte riktigt förstod matten i skolan :)


Paradise.


Det ÄR något allvarligt problem med mig. För tredje gången på kanske en månad så har jag lyckats fått en fetröd jävla finne på näsan. MITT PÅ. Kunde inte näsan hängt med resten av kroppen i puerteten istället för att komma sådär sju år efter. Sämst.


Escape.


Sett första avsnittet av Prison Break, season 1. Har tänkt börja titta på det i över ett år men det har aldrig blivit av. Förrän nu. Verkar i vilket fall som helst vara lika bra som jag trott, bra va? Superduperbra. Men nu ska jag sova, godnattpussar och kramar från mig till ALLA er läsare. Generöst. Eller kanske Jeneröst. Va? Eller vad? Haha neeeeeej. Bara nej.


RSS 2.0