It's the final countdown.

Sjuuukt skön dag, som ändå är lite oskön eftersom det är lovets sista dag. Men äsch, nej skön har den i alla fall vart! Har gjort en massa saker som jag egentligen har dragit mig för att göra, som att bland annat åka till IKEA och att plugga. Men tog itu med skolan och gjorde en del saker, och åkte även iväg med mor till IKEA där jag köpte lite saker till rummet. Nu på kvällen kom Viktorsson hit och vi kollade på Seven, helt okej bra film som jag trodde skulle vara mycket läskigare än vad den var (vilket i för sig var ganska skönt, + till oläskiga filmer). Nu ska jag springa iväg till badrummet och hämta tandborsten för att inte missa VÄRLDENS MEST SPÄNNANDE FINAL.


I had a funny dream.

Kungsberget igår, och det var jättekul. Blev ingen vurpa, vilket jag känner mig mycket stolt över. På kvällen var det en viss Klara som stod på schemat och det var faktiskt kul att se tjejen igen. Galen är hon, bokstavligt galen.. men det är en del av hennes charm. Det blir ju trots allt en sjukt massa skratt med henne. Idag kommer Ullis äntligen hem och självklart ska jag träffa henne, om vi går ut eller kör en klassiker med Bullen och Titten är en fråga som kvarstår. Känner i alla fall på mig att det kommer bli en riktigt värd kväll.

Tumblr_kqnh3styqh1qa2txho1_500_large


They were sitting in the strawberry swing.


Iväg för att möta upp några tjejer, hejs!


Hej och hå nu ska jag iväg till förken Winters.


Februari.

Du är dum i huvudet.


Hemma hos Frida Winters.

Sitter hemma hos Frida just nu, heeelt ensam. Eller jag har ju faktiskt Sassa med mig som sällskap så det är väl inte ingen. Men varför jag bara har Sassa som sällskap är därför att Frida åkte iväg redan vid nio för att träffa sin far, medans jag valde att ligga kvar och sova. Nu ska jag kolla på The Hangover på Fridas superjättestora TV, och efter det bege mig ner mot stan för att möta upp henne. Hejs!


En försenad alla hjärtans dag.

Igår hade jag och Max våran egen alla hjärtans dag eftersom jag var i Sälen den 14:e. Synd om Maxen då han var sjuk med feber, så det fick bli middag och sedan filmmys. Men var det tråkigt för det? Verkligen inte, jag hade ju världens finaste människa hos mig.


Sälen: 14 februari - 17 februariSom en del redan vet så var jag ju i Sälen nu under veckan för att åka skidor med Göteborg. Haha, mycket skidåkning blev det inte riktigt däremot eftersom det var första gången i deras liv som de stod på skidor. Måndagen var hur fin som helst, medans tisdagen var jättemulen, vilket ni ser på bilderna.


Kanske man ska testa på att tröstäta, bara för att se ifall det funkar liksom? Resultat: Det funkar för mig.


Glad som en gurka!

Igår blev en mysig kväll då vi firade mig genom att gå på reataurang, sjukt gott! När jag oCh Madde sedan skulle få ut för att fira så var det ju så att ingenting var öppet. Så tur i oturen, det gjorde inget att jag glömde legget hemma. Snart åker jag hem härifrån och det väntar mig en drygt fem timmars lång tåg/bussresa hem, sköööööönt :)

18 år och myndig, det ska firas med skidor och after ski.

Vaknade upp imorse av att Göteborg kom in i rummet och sjöng för mig, muffins och paket på sängen fick jag. Känns delvis kul och delvis tråkigt att bli 18 med tanke på att jag aldrig mer kommer kunna använda mig av ursäkter som "men det kan inte jag göra, jag är inte vuxen?". Däremot kommer jag kunna göra i stort sett vad jag vill och kan dessutom skriva på lappar som man får av skolan HElT själv! Ikväll får jag hoppas att jag kommer in någonstans med tanke på att jag glömt mitt leg hemma. Menmen nu ska jag slita mig från bloggen och slänga mig iväg för att åka skidor, hejs!

Släktkalas.

Om knappt en timma kommer släkten hit för att fira mig i förskott. Presenter, kakor, tårta.. kan en lördag bli mycket bättre?


11 februari 2010 (vaaaaa?)

Alexander McQueen död? Hade ingen aning om det förrän jag såg det nu på nyheterna.. tråkigt.


Ge mig en sax så jag kan klippa bort allt det jobbiga som väntar mig.

Eftersom det aldrig blev så att jag hoppade av bussen för att ta en sväng till ICA, så slänger jag mig ut i det kalla vintervädret nu istället och införskaffar mig det som mitt humör kommer att hänga på under de närmsta timmarna.


Jag älskar skolan, det är därför jag stannar kvar och pluggar efter vi har slutat.


Eller så är det för att vi har på tok för mycket skolarbete, vet inte riktigt vilket av de förgående alternativen som stämmer.. Nu har jag i alla fall suttit kvar här mer än en timma efter vi slutat, och jag känner att jag fortfarande inte avslutat det jag behöver. Vi funderar på att åka hem snart och fortsätta med det hemma istället. Kan bli att jag svänger förbi en ICA någonstans för att köpa med mig en del nödproviant. Ni visste väl att tristess orsakar extrem sockerfall?


God put a smile upon your face.


Therése + Lundellska = ...


Idag hade vi inga lektioner eftersom det var utvecklingssamtalsdag, skönt tänker man. Men det gör inte vi på Lundellska eftersom det inte betyder ledigt, utan är en dag med ett namn som är en synonym för plugga-hemma-dag. Min dag har med andra ord bestått av skolböcker hela dagen fastän det inte är skola, mysigt ellerhur? Nu ska jag fortsätta plugga och jag känner att det här blev mitt intressantaste inlägg hittills...


Knappt en vecka kvar som omyndig.

Fick precis höra från min mor att det finns önskemål från hela tjocka släkten, att jag ska lägga ut min önskelista här på bloggen. Så eftersom jag är så snäll, lägger jag upp önskelistan nu för att få slut på era funderingar om vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Varsågoda (:

 


You were the one I tried to draw.


I know of some things that you ain't told me.

tout-eiffel
pic;   the cherry blossom girl


She was in her mindset.


Hejhejhej! En ny skolvecka med massor av lektioner har börjat och en av dessa fem dagar har redan passerat (jag blir så ledsen). Efter skolan idag åkte jag iväg på massage för ryggen, vilket var ganska så välbehövligt. Nu väntar en kväll som är full av pluggning för matematiken och jag kan inte påstå att det är särskilt lockande.


Jag är ganska säker på att natten närmar sig.


Var det helg ni sa?

JAA det var det! Skönt med helg efter en trög skolvecka.
Ikväll ska jag vara med Jassi och leka rövare, hej.

pic;  le love image


So can you hear me when I walk away? You did not hear me when I tried to stay.


Vad har hänt idag? Jag har legat i min säng och lyssnat på musik hela dagen. Ganska nice.

När jag tänkte på dig, kände du mig?

Jag visste inte om jag drömde att mamma kom in och sa till mig att äta eller om det verkligen hade hänt. Så jag gick upp och gjorde något mellanting, macka med pesto, mozarella och soltorkad tomat, vilket blev huur gott som helst. Nu, en halvtimma senare kommer hon in och skäller ut mig för att jag inte ätit "riktig" mat. Med andra ord så var det ingen dröm.


Drive until you lose the road.


RSS 2.0