Jag missade det när jag höll på att lära mig.


Idag dansade jag zumba för första gången i mitt liv, och jag tror jag förstår varför jag aldrig tidigare har testat det. Men gud vad kul det var! Nu ska jag sätta mig framför tv:n med en tallrik tomtegröt, hjälp vad jag längtar till jul!


Only wish I knew what I wanted to say.

20081003171941


Somebody, take me back to the days before this was a job.

Igår cyklade jag till Valsätra i det iskalla höstvädret för att kolla på film, ändå lyckades jag nästan bli svettig när jag kom fram. När filmerna var slut insåg jag att jag äntligen mött min överman i att hyra dåliga filmer. En skräck som var skräcklös och en komedi som var störd, typ.

Idag var det Yrsadagarna, så jag och de andra knattetränarna befann oss på Yrsa och hade småmatcher för lagen. Efter fick vi saft, bullar och gå upp på scenen för att få en guskmedalj. Storslaget. När dagen på Yrsa tog slut åkte jag iväg till ip för att spela match. Fortfarande lika dålig, fortfarande lika kul och ännu en förlust. Med andra ord så är allt som det brukar.


tjuosjunde augusti tvåtusentio


Hörru lyssna, lyssna på det här!! ...alltså nu kommer jag få salt i ögat.


Saying things that we thought would never hurt

Tumblr_l78epobbau1qzc9d2o1_500_large688593fmle1yhr_largeTumblr_l7qrtytnri1qbwxj6o1_400_largeTumblr_l7fx4xggbf1qbhfg1o1_r1_400_large
- We heart it

Helt slut efter att ha kommit i säng vid 04:30 inatt. Tre och en halv timmas sömn är ingenting jag ska köra på i fortsättningen... möjligtvis ifall jag vill bli som att jag vore hjärndöd.


So go make your mind up before our times up

Har precis kommit hem efter att ha vart på besök hos världens gulligaste bebis, Mathilda 8 månader. Blir alltid lika glad av att se henne, och har därför anmält mig som frivillig barnvakt (mer än gärna). Efter mycket hoppande, dregglande, skrattande och mat är jag nu trött, men tänker inte sova. Fångarna på fortet är i tv-rutan och jag ska ?


Nobody sees it like I do, I may have some old fashion views.

Tumblr_l70utdxr5b1qadar8o1_500_large3045044037_b8c0b630ae_large
- Delectable desires

Idag var min sista börja-skolan-dagen någonsin (nej, högskolan räknas inte). Ingen vanlig och skön första skoldag, nej det blev bums lektioner. Efter en titt på schemat, och efter att ha fått det tytt, såg skolveckorna ganska okej ut. Sovmorgon fyra dagar i veckan och inte allt för långa dagar, men... ett stort MEN. Jag slutar fem på fredagar, FEM! Kan inte riktigt bestämma mig för om sovmornarna kompenserar upp det hela eller inte. Fast ändå... det får de faktiskt göra om jag inte vill knäcka mig själv redan efter en vecka i skolan. Såååååå bra schema!


I find me a map on the way.

Idag tog jag och mamma en resa till Stockholm för en bröllopsmässa vid Liljeholmen. Sjukt fina klänningar och man börjar alltid att fantisera om sitt eget bröllop. Stor klänning med meterlångt släp, världens finaste man som står längst fram vid altaret, byten av gnistrande ringar. Allt som hör därtill, fint.

När tittandet och beställningarna var klara åkte vi in mot staden och vandrade runt på Stockholms alla gator. Den här dagen blev helt klart ett perfekt avslut på ett perfekt sommarlov. Helt enkelt, det kunde inte bli mer perfekt.


Vi gick på gator där man inte fick gå med... barn?

Fastnade sedan på den barnförbjudna gatan och åt (och mamma blev ledsen då de hade tagit bort hennes brulépudding från menyn).
Och det sista som hände var att vi lyckades hitta till Ben & Jerry's glasscafé i gamla stan. Riktigt nöjda tjejer.


You make the call to make my day.

L.A 06L.A 04L.A 02L.A 03

Har precis kommit hem efter en heldag i Stockholm. Kan försöka göra en resumé utav det hela när jag kommer hem för andra gången idag.

I ett stökigt rum med båda fötterna på bordet
Du säger att jag skrattar bort dig men du var ju aldrig här.


Gravity release me.

Maria Lucia Hohan 07Maria Lucia Hohan 11Maria Lucia Hohan 15Maria Lucia Hohan 02
- the cherry blossom girl

Jag har två idoler som kommer följa med mig livet ut, eller egentligen fem. Jason Mraz och Coldplay. Hur jag vet det? Jag hamnar i något som känns likt det vi kallar för dröm. Tankarna försvinner och det enda som jag kan koncentrera mig på för stunden är musiken. Deras musik.

I can't breathe but I still fight.

Precis hemkommen från match och jag har redan träningsvärk i rumpan, positivt! Nu kanske den kan skaffa sig en form istället för att bara hänga.
NU: In i duschen. (Förresten så avgudar jag den svenska sommarens tradition. 10% sol, 90% regn.)


Asw21_large


I just haven't met you yet.

Träffade Jenny idag, som jag annars inte har sett på hela sommaren(!) och vi åt lunch i stadsparken tills regnet körde iväg oss. Nu ska jag sova efter en snabb utekväll då match står tidigt på morgondagens schema. Oskönt med tidiga tider, skönt med fotboll.


Tumblr_l7gqfz0amq1qzj5z1o1_500_large


Endast ett konstaterande

Monster finns på riktigt, samma sak med spöken.
De lever inuti oss, och ibland vinner de.


Before this was a job..

Tumblr_l7e20besye1qbriamo1_500_large
Tumblr_l7e01udzwc1qbriamo1_500_largeTumblr_l7bowa5hjf1qbw7odo1_500_large
3718052039_ef5f2c8eeb_z_large
- We heart it

Tänk för att jag vaknade nyss och äter frukost nu. Likadan frukost som alla andra dagar den här veckan: mjölk och en macka med skinka. Flexibelt, imorgon kanske jag vågar mig på yoghurt eller något annat exotiskt.


She´s a hot girl

Hemma efter träningspass med småbarnen, och vet ni vad? För första gången så var det faktiskt 99% total ordning på barnen, så himla skönt! Kan det bero på att det bara var drygt 20 ungar idag? Mjaa.. möjligtvis. Efter blev det nostalgi på Domarringen med Ulle och Marabou.


den 18 augusti 2010, onsdag

Vädret suger ungefär lika mycket som jag gör på att blogga (om inte tio gånger mer). Snart börjar dessutom skolan, känns inte helt underbart. Kan dock få en del tröst i att flera redan har börjat, skadeglädje... helt klart bland det bästa som finns. Men ändå, den här sommaren har varit helt sjukt! Mitt mål med att göra det här sommarlovet till det bästa någonsin har jag garanterat lyckats med.

- göteborg 2010


RSS 2.0