Rubrik

Kom faktiskt inte på någon passande rubrik så det fick bli vad det faktiskt är... intressant. Men i alla fall, sitter och gör inte så mycket nu, har pluggat en del men blev lite less på det nu. Funderar på att sätta mig och trycka i mig tobleronen som jag fick igår när vi var på besök borta i Södertälje, hehe. Detta blev ett extremt tråkigt inlägg, men har inte uppdaterat så bra så det får helt enkelt bli bra.


- kreta 09

 

Kram Therése!

Stadion 22/8 2009


Kram Therése!

cooooooldplay

Å herre gud!! gårdagen var det mest storslagna som hänt i hela mitt liv, ord kommer inte kunna beskriva det. Känslan av när de kom ut på scen... överväldigande. Jag blev precis blev precis som jag lovat mig själv att inte bli, hysterisk tonåring. Tårar, glädje, skrik... ja allt man kan tänka sig på samma gång. Bilder kommer, dock inte så många från mig då jag inte fick ta in systemkameran. Korkat av mig att ta den och inte digitalkameran, riktigt jäkla surt var det. Men vi fick ta så många bilder som våra mobiler räckte till. (bilderna nedan är inte mina egna privata)
Kram Therése!

Cykeln är vår bästa vän

Jag och Bull var ute vid en massa åkrar för att ta en cykeltur.hehe jag är duktig på att hålla mig för skratt 8)

gullbull (:
Kram Therése!

-

Jag och bloggdesign fungerar liksom inte tillsammans, har försökt fixa bl.a. kategorier och utseende på bloggen, vilket inte fungerade över huvudtaget. Jag har kvar den gamla nu medans eftersom jag får panik över att inget fungerar. Men hmm... vad händer idag? Jo jag ska iväg och träffa Mimmi som ska iväg till Frankrike om bara någon vecka. Kul tycker jag!


Kram Therése!

tillbaka från bloggpaus + bildkavalkad 1 från Kreta


äntligen iväg

första kvällen


utsikt från hotellet

andra kvällen

mor och far andra kvällen


fjärde kvällen

grillkväll på hotellet


grillkväll jag och syster

I Chania

Kram Therése!

RSS 2.0