Ingen dator

hejhej å förlåt alla,
har inte haft tillgång till någon dator så har inte kunnat skriva. Men jag har det bra här borta i Gbg och vi har för det mesta bara tagit det lugnt. Har sjungit singstar, guitarhero, ögonshoppat och lite annat kul. Ikväll är det nyår och jag kommer förmodligen inte kunna skriva så mycket mer under tiden jag är här. Så passar på att hälsa er alla ett gott nytt år,
kram på er alla!

Tidig avresa

Tittar på Döden Klär Henne i vardagsrummet med mor och far nu och sitter inmyst i en filt. Blev inte någon utgång med Klara och Kajsa eftersom vi ska åka iväg så galet tidigt imorgon. Ska nog gå och lägga mej nu så jag inte blir alltför trött när vi kommer fram till Gbg. Och för guds skull, glöm mej inte på nyår nu folk, ring mej på mobilen och berätta om allt roligt ni gör!
Godnatt på er, och glöm mej inte!


blir väl att titta på oc hela vägen ner till gbg och bara ta in mannens snygghet, så heeet!

Packa väskan

Idag åkte göteborg hem till sej och vi fick ett lugnt hus igen. Har inte gjort så jättemycket idag, vaknade vid halv 2 och efter det så har jag myst framför tv:n. Ganska skönt efter en heldag i Stockholm igår. Nu så håller jag på att packa resväskan som ska med till Göteborg imorrn, där vi ska fira nyår. Lite tråkigt att inte va hemma med vännerna, men det blir nog ett mysigt nyår med familj och familjevännerna.

Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Klara och Kajsa lite snabbt, har ju inte sett dem sen veckan innan jul. Kul att se Klara eftersom hon ikväll färgar håret brunt, hon kommer bli snyggare än snyggast. Tråkigt för mej då alla killar kommer vilja ha henne, men kul för henne. Hihi, nej men hon kommer va hur snygg som helst i det. Ha det så bra.
Kram på er!

Julaftonkväll


Haha, gaaanska trötta

MellandagsREA i huvudstaden

Idag for jag och Madde till huvudstaden för att gå på mellandagsrean. Klockan halv 8 ringde väckarklockan och jag kan ju inte direkt säga att jag kände mej taggad på det då. Dagen började inte bättre, när vi kommit till stationen efter många om och men så ser vi att biljettkassorna inte har öppnat än. Så vi tänker att javisst vi betalar väl på tåget då, eftersom vi inte orkade med kortautomaterna. När vi sitter på tåget så kommer konduktören och frågar efter biljetter och vi säger att vi vill betala för resan ombord, och gissa vad en enkelbiljett kostade ombord på tåget. 120 kronor, tror ni inte vi tog livet av oss?! Sen när vi kom till T-centralen i Sthlm så betalade vi hemresan direkt, och den gick på 72 kr, så där var 200 kronor borta direkt på bara tågbiljetter. Kuuul!

Men sen när vi var där så var det kul, hittade massa fina saker men köpte bara en shortsdress, riktigt fin tycker jag faktiskt. Lär komma in en bild på den inom kort, måste bara hinna med att fota den på. (;
Hittade också världens finaste skor... igen på Zara, men köpte dom inte... igen. Och såklart var dom ju borta när jag väl bestämt mej för att köpa dem... igen! Sitter och håller på att ta livet av mig av ångest nu, inte kul.. verkligen inte kul! ):

Nu på kvällen har jag spelat guitarhero och buzz med kusinerna och lillasyster, lika roande varje gång!
Kram på er!

underbar, men även den var borta när jag kom tillbaka ):

snyggt, men lite för alldaglig                                            .

vit som ett lik är man, tur nog förhöjer tröjan bilden            .

blev riktigt kär i tröjan, men längre skulle va = solklar          .

vill ha, vill ha, vill haaaaaaaa! ):                                                          .

Juldagen

Idag har alla Sördalare var hemma hos mormor med massa andra släktingar på julfika. Jättemysigt var det och både Larsson, Jupin och Sördal var där, heela tjocka släkten. (: Det blev allt ifrån längdfotografering, korthus, kluringsaker och skratt, så ingenting saknades. Jag var såklart den som gick runt och fotade varenda liten sak, eftersom jag igår fick min efterlängtade systemkamera! iiih vad lyckan är gjord, nu kommer ni här framöver få lite bättre bilder, antar jag i alla fall.
Nu på kvällen har jag, lillasyster och kusinerna spelat guitarrhero, sing along och buzz för fullt och vi är helt slut nu. Vi ska nog sätta oss ner och titta på filmen Spiderwick, kan inte berätta så mycket om den eftersom jag aldrig hört talas om den innan. Men fick den i alla fall i julklapp och tycker i alla fall att den är värd att titta på, så ha det bra allihopa för nu ska jag göra min lillkusin glad och titta på film (som hon tjatar och tjatar om nu när jag sitter här, hihi)
kram på er!


Julafton

Här kommer lite bilder från julafton:

  
  
  
Kram Therése!

GOD JUL



1 dag till jul!

Halåå på er,
idag har det varit julhandel igen och löprunda på stan för att hitta julklappar och julkläder. Hittade tililslut en vit klänning som egentligen hör hemma på Big Size avdelningen, men jag blev nöjd. På kvällen har det bara varit mys med släkten, och nu ska jag gå och lägga mej för att vänta in tomten.
Kram på er!


våran fina stor-tomte (:

Julsång på stan

Idag blev det julhandel med Maddepadde, båda hittade det mesta, men inte allt. Så imorgon tidigt på morgonen beger mig jag och lillasyster iväg till stan för att handla in de sista sakerna. Mysig dag var det i alla fall, med allt ifrån kalla munkar till stygga julsånger. Kuul att julen äntligen börjar komma, tråkigt för mej däremot som ska stå å packa kassar imorgon på ica i typ fyra timmar. Men har stina och sofia med mej som jag hoppas kommer göra mig på lite gladare humör i alla fall.
Kram på er!
   
hoho vad sördalarna är snygga



Hej Göteborg

Idag kom kusinerna från göteborg hit upp. Jättekul, har saknat dem eftersom vi inte setts på över ett halvår, så det är en kär återträff.

Idag så har jag annars inte gjort så mycket, på morgonen när jag och frida kom hem så åkte vi till henne och va där ett tag. Tog det lugnt och hade mys, men efter det var det kanske inte så kul eftersom jag glömt bort att höra av mig till far och mor, så det var inte några speciellt glada miner. Här hemma har jag i alla fall julpyntat lite, lite sent jag vet men har verkligen inte haft tid. Är den enda i familjen som inte hade pyntat, de andra var klara den dagen vi bestämt julpynta, 1 december, men jag brukar vara liite sämre när jag gör något under tidspress. Klart är det nu i alla fall och det blev riktigt julmysigt. Nu ikväll så ska jag, familjen och göteborg ta det lugnt och mysa, kanske spela spel eller något. Kul att ha fullt i huset i alla fall, kram på er! 
  
Kram Therése!

FINAAAL

Bara för att vi i gusk tjejer 92 är bäst, FINAL OCH SM 2009, så himla skönt och så galet rättvist!!! Fanns ingen bättre julklapp än denna, ren lycka, sååå ren! Finns inga ord som kan uttrycka vilken stor j-vla lycka som finns, åhåå hjälp mej!


Usch för modet

Jag tycker det är så himla tråkigt att det enaxlade modet har kommit tillbaka, det är något som jag verkligen inte gillar inom design. Vet faktiskt inte riktigt varför jag tycker det är så hemskt, kanske för att man ser en aning bredaxlad ut i dem. Jag kommer i alla fall aldrig att köpa något enaxlat linne, brukar ofta säga så om det "nya" modet och i slutändan så har jag införskaffat mig sådant som jag buat för ändå. Men nu är jag säker, och kan med största sannorlikhet lova er att detta plagg, inte kommer att hamna i min garderob.


För er som ändå gillar designen, så finns denna tröja på La Redoute's hemsida och kostar bara 129:-
Kram Therése!

Skolkläder

Idag fick vi äntligen våra skrapankläder, jag har beställt ett par gråa mjukisbyxor och en munkjacka, jag måste säga att de är så otroligt mysiga! Och som jag tjatat hela tiden i veckan, så var det ju meningen att jag skulle på Gränbys juldans idag, men så blev inte fallet. Fick reda på att vi hade prov på eftermiddagen och kände att jag för en gångs skulle vara ett MVG-barn, så stannade kvar i skolan och pluggade hårt. Dock tog ju vissa andra i klassen av, inga namn, och gick på juldansen före provet, förstår inte hur? hoho, eller kanske lite.

Måste bara säga att det är hur kul som helst med datorerna i skolan, hade tyvärr inte tillgång till min idag då Klara hade mina nycklar till datorskåpen, och hon var sjuk. Men fick roa mig med de andras datorer och det funkade lika bra. Fick för övrigt snygga Jasmin till att skaffa blogg, http://jasminsaleh.blogg.se, läs den gott folk den är galet bra. Men nu ska jag iväg till stan och träffa Klara, julhandel blir det av. Och kanske lite nödshopping för kläder, känner att jag är i ganska stort behov av det för tillfället.

Skönt att sista skoldagen är avklarad, jullovet here I come!

Kram Therése!

Filmernas film... Twilight!

Äntligen fick jag se den så omtalade filmen Twilight, och vad kan man säga... DEN VAR SÅ GALET BRA!! Aaah jag tror jag dör, har nästan aldrig blivit så kär i en film förut. Så himla fin historia om två 17-åringar som blir förälskade, men han är ju som sagt en vampyr och det blir såklart problem. Den hade verkligen allt, jag har inte läst boken men jag kan säga att det kommer att bli ett måste nu efter denna. En av de få gångerna jag gråtit på bion, helt underbar film.

Skådespelarna då? Jo de var även hur grymma som helst de med! Tycker att Kristen Stewart gör en otroligt bra tolkning av Bella. Men den som väcker ens största intresse i filmen måste nog vara Robert Pattinson, i rollen som Edvard. Gud, han spelar den så läskigt bra, och man kan bara inte slita ögonen ifrån honom. Pluss att han är så sjukt snygg, nej inga minus på honom. Och jag tror att de flesta håller med mig, för han är Edvard, så är det bara. 

Tack för kvällen mina flickor, riktigt mysigt! 


                                                ."And so the lion fell in love with the lamb"
                                                ."What a stupid lamb"

                                                ."What a sick, masochistic lion"


Kram Therése

Twilight

Idag hade jag historiaprovet, och det var enklare än vad jag trodde det skulle va, men fortfarande inte enkelt.
Vi fick datorerna i skolan idag också, och de är ju bara för snygga. Specialeffekter och allt ska ni se!

Nu ikväll ska jag åka ner till stan för att gå på bio med bullen, klaris och kajbraj vilket kommer bli hur kul som helst(: Vi ska se Twilight som alla pratar så himla mycket om, hur bra den är. Den verkar faktiskt jättebra och den har ju även vissa snygga skådespelare(a) Får skriva lite mer om vad jag tyckte ikväll eller imorgon, ha det bra så länge.



Kram Therése!

Kan ju inte säga mer än att jag vill ha pengar

Diesel Wet Look Halter Dress Unique Boutique Gathered Pleat Stripe Boned Party Dress 

Asos:  
£97,88
 £244,69

Att plugga är ju kul...


Åååh, känns ju inte bra. Kvällstrött och prov på onsdag, pluggandet har ju inte heller riktigt gått som det skulle. Förstår verkligen ingenting av det jag har läst, men önska mig lycka till!

Kram Therése!

Överraskning

Skolan idag, och hade redovisning på so:n. haha heeej tomat! menmen, har jag någonsin lyckats att inte bli framför en klass? Nej tror inte det, men strunt samma det gick bra med talet i alla fall(: Nu när jag kom hem fick jag en glad överraskning, mina priser som jag skrev om tidigare hade äntligen kommit med posten. +Att det var så himla kul att Viva La Diva överträffade mina förväntningar, nagellacket var riktigt snyggt på och verkar vara riktigt bra. Om det håller bra kan jag inte säga nu eftersom jag bara haft på mig det i typ 20 minuter, men det blir upp till bevis. Mavala's produkter har jag inte hunnit testa än, men det verkar riktigt bra det också. Riktigt nöjd i alla fall!


Kram Therése!

Godnatt!

`
Tittade på bilderna då det var snö här, och jag vill så att den ska komma tillbaka!


Sov så gott!

Nu har nog alla julkänslan känt, för idag är det tredje advent

Ja som sagt, idag är det tredje advent och bara 10 dagar kvar till jul!! Gud jag håller på att dö, jul är snart här. Har ju som alla säkert märkt gått och längtat efter den sedan sommarlovet var slut. Men det känns som sagt bra.
Idag har jag däremot inte så mycket kul för mig, plugg hela dagen. Missade ju ekonomiprovet i fredags då jag var sjuk + att vi har historiaprov på torsdag. Men måste gå och äta nu då hela familjen står å skriker på mig.

Kram på er!

Julen / Nyår

Behöver hitta en julklänning/nyårsklänning, och fann bland annat dessa klänningar som kanske kan bli det.

  
 Nelly 599:-

ASOS Chiffon Corsage Babydoll Dress ASOS Chiffon Corsage Babydoll Dress
Asos 37.20£

Quontum Backless Silk Bow Dress Quontum Backless Silk Bow Dress
Asos 63.62£

hmm, jag vet faktiskt inte. kanske lite tråkiga för å ha till nyår eller jul, men fina till vardags.
Men får leta mera, wish me luck!

Kram Therése!

Lucia

tjoohej!
Idag har jag gått upp vid 04.30, hur tidigt som helst. Men hade luciacupen idag så det var därför, spelade med u-laget och det gick väl inte riktigt som planerat. Vi spelade oavgjort två matcher och förlorade en, men vi var väl helt okej ändå. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan ta mej ner till stan med Bullen å julhandla, kulkul! (: Funderar på att baka något idag, typ pepparkakor eller något annat juligt eftersom det är lucia men får se om jag orkar. Ha det bra så länge, kram!

IDOL 2008 - KEVIN BORG

Årets idol blev Kevin Borg och han förtjänade det så galet mycket! Himla go och gullig kille med världens röst. Att han kommit till Sverige för precis ett år sedan, 12 december 2007, kan man verkligen inte förstå. Han pratar ju flytande svenska? Idolkvällen hade i alla fall mycket att bjuda på och det var hyfsat jämt tycker jag, Alice gjorde alla sina framträdanden mycket bra. Men tycker ändå att Kevin i kvällens slut var den som klarade alla låtar bäst och den absoluta vinnaren. Grattis Kevin!

Kul med tre norrlänningar som idoler måste jag bara säga, haha lapparna kan sin sak.

Tack och godnatt!

Coldplay, here we come!

iiiih, idag är det helt bestämt att jag och Bullen drar iväg till Stockholm Stadion i augusti och kollar på Coldplay's konsert! Huuur kul som helst, måste tacka mor och far för det som beställde biljetterna! Kan knappt bärga mej tills dagen kommer, gud vad lycklig man kan bli ibland. Hihi, kram på er!


Veckans doft!

Skoooola idag, en ovanligt rolig dag måste jag säga. Bästa på hela dagen var nog när henrik fick ta in sig h's lukt, verkligen njöt utav det. haha stackare, men ibland är nathalie lite för kul.
Men sen så hade vi det hemskaste provet någonsin, ekonomin. Har aldrig gått så dåligt på ett prov tror jag, blir lycklig över ett G. Det blir ju inte direkt bättre utav att alla efter provet säger att "nej men det var ju typ det enklaste på länge". Kul att man i vissa lägen känner sig så bra liksom?
Hahh, men Klara du förhöjde min dag.
- Ojojoj, nu blir nog alla killar glada.
- Höhö, men inte dom hära!

Efter skolan bar det av till stan med Bullen, tog en fika på café Linné. Jättemysigt och jättekul, har inte setts på år och dar! Så blev en massa prat om allt och alla(: Nu ska jag ta mig tid till ekonomipluggande, då vi har ett prov om det imorrn igen. Ha det bra!

Kram Therése!

Coldplay till Sverige, IGEN!

Aaah jag tror jag dör, Coldplay har planerat in yttligare en resa hit till Sverige och uppträder på Stadion i sommar!
Den här gången kan man ju inte missa det? Det ryktar att biljetterna börjar släppas på torsdag, och gissa vem som kommer att vara först till kvarn!?




Kram Therése!

Julklapp

Satt och tittade igenom skor på massa olika sidor, och jag hittade den här. Hur fin som helst, och billig!
Nelly finns den och för bara 299:- är den din. Kanske en tidig julklapp? (:

Jag vann!

Hihi, äntligen har jag vunnit något!
Idag när jag går in och kollar min mejl, irriterad över att det antagligen är miljarder facebookmeddelanden, så ser jag med lycka att jag har vunnit ett nagelkit från Malava. Det är tre olika nagellack som ska hjälpa till att stärka naglarna och göra så att de inte skivar sig.
Men inte nog med det! När jag fortsätter scrolla ner så ser jag att jag även vunnit ett kit av Viva La Divas limited edition lack i hela sex nya och roliga nyanser! Har alltid varit lite skeptisk mot Viva La Diva, så nu har jag chansen att se om överstiger mina förväntningar. Kul i alla fall att man börjat få turen med sig. (:




Kram Therése!

The 70's is back



Sjukling idag, vaknade för en timme sen så har inte gjort så mycket hittils. Nu ikväll så blir det väl till att plugga ekonomi, känns inte direkt som att man längtar till det. Speciellt inte när man fått reda på att typ hälften i b-klassen fick IG, yes?
På bilden är det jag, bullis och malle, från temakorts dagen i nian. Vad annars än snygga hippies?

8 December

Igår var det restaurang med klassen. Blev inte så många bilder, men här kommer tjejerna runt bordet i alla fall.

  
     



bara för att vi i s1c blir bäst på bild...?




 

7 December

Hade en riktig julhelg som jag berättade för er tidigare. Här kommer lite bilder ifrån helgen, helt klart lyckad helg med familjen. 

         




Julmarknad

Mysig morgon, blev väckt vid 11 för att lillasyster plockat fram allting till pepparkaksbakning. Vi satte oss och började baka, mysigt. Kanske inte blev så jättemånga lyckade med tanke på att vi brände i alla fall en tredjedel av dem. Men huvudsaken är inte hur mycket det blir, utan att man faktiskt tagit sig tid och bakat. (:
Senare idag vid 15.30-17.30 ska jag iväg och grilla hamburgare med laget nere på en julmarknad. Blir en favorit i repris med Frida, ett tillskott i form av stina ska också stå å grilla med oss. Känns skönt att det i alla fall inte är -20ْ  som de sa att det skulle bli idag. Kul att stå å grilla i -20ْ  liksom?
Efter julmarknaden ska hela laget iväg ut till Danmark för att titta på matchen Danmark-Heby. Vi kommer att ha största hejarklacken för Heby, de måste verkligen vinna! Annars åker vi ut ur DM och har inte chans på SM, känner verkligen att det är våran tur att ta oss till SM i år.
Men nu måste jag återgå till pluggandet av Företagsekonomi, har prov på torsdag och det känns inte bra hittils.



Kram Therése!

Nu är det andra ljuset tänt, och det börjar bli lite spänt

Julkänslan börjar verkligen komma, ellerhur?




Kram Therése!

Ny design

Tänkte julpynta lite och började här, nu ikväll ska jag efter många om å men bara vara hemma å klä granen och julbaka. Lite tråk eftersom man hade tänkt sig något annat, men man får göra det så kul som det går.
Ha det kul folket, pusshej!











.

Önskelistan

Kära tomten, jag önskar mig:


Klocka, DKNY 2.795:-                                                     .

Systemkamera, Canon 5.890:-                                   .

Dual Foundation London, Make Up Store 259:-       .
Foundation, Biotherm Sense Aquaradiance 179:-    .
 
Mamma Mia, Åhlens 199:-                                          .
Gossip Girl season 1, ej utkommen än                         .


Kram Therése!

Myskväll, igen

Skolan idag, och ångot särsklit har det väl inte hänt. Normalt(?) som vanligt(: Hade förresten redovisning om en engelsk film där man skulle vara en karaktär och berätta om boken ur dens perspektiv. Gick hyfsat bra, måste nästan ge ett pluss till henrik som improviserade typ hela redovisningen då han inte ens läst boken. haha kul. Efter skolan var jag med Frida och vi åkte hem till henne för å välja ut en outfit till hennes big moment at BJ! sötnos, hihi. Sen så bar det av till träning som jag ännu en gång inte kunde vara med på pga ryggen. Hatar å känna mig skadad å dålig. Hade iaf sällskap av någon Emilia som var trevlig, thorén barn tror jag det var.
Nu ikväll har det vart myskväll hemma med familjen med idol, igen. Har typ inte vart ute på över tre veckor, men det gör faktiskt inte. Man måste ju ha någon tid man tar igen sig tröttheten. Så galet trött efter veckan då!
Ha det bra, kram!


Jag bara älskar Herkules, så himla bra disney är!


julhandel

Heej!
Som vanligt hade vi skola idag då, lite jobbigt eftersom jag gick å la mej så galet sent igår. Vet faktiskt inte riktigt varför, antar att det var för att man inte orkade med å ta bort smink å allt. Så jag var lite seg, hade spanska förhör också som gick, njaa inte så jättebra. Haha måste bara säga att jag tycker det är så himla kul att vissa tar bort lilla Jasmin på bilddagboken å allt efter ett bråk igår, jag menar väx upp. Mycket utbytande blickar blev det nog också idag i skolan mellan dem. Så galet skön du är sötnos, ge igen bara haha(:

Sen efter skolan så åkte jag ner på stan för å julhandla med Felix, kär återträff haha. Jag hittade faktiskt julklappar till tre personer och blev riktigt lättad över att ha några klara. Dock hade ju andra problem med det och hittade bara en julklapp till sig själv, hahh! Den var däremot väldigt snygg. Nu ikväll så ska jag plugga inför en engelska redovisning om en film som vi har imorgon, jooobbigt! Ni får ha det så bra, kram!


Vacker för ögat, Hemskt för plånboken



såå fin tröja, dock inte för riktigt så bra pris som plånboken tillåter nu inför julhandeln. Men den finns i alla fall på ZooVillage för 1140:-

Julkalender!


1 december idag, iiiih vinterns vintrigaste vintermånad har äntligen kommit. Det är ju liksom hela meningen med första december som gör en glad, eftersom första december innebär att julkalendern äntligen börjar och man får äta av sin chokladkalender! Hihi, tjockisjag har turen att ha två stycken helt egna i år, man klagar ju inte.


Dock så började årets bästa månad kanske inte på bästa möjliga sätt. På morgonen så missade jag bussen så jag fick ta en som går långt ifrån skolan, var sedan tvungen att gå ända ifrån matsalen till gympasalen! På vägen så höll jag på att dö för att min väska var typ 100kg tung och för att det luktade äcklig kobajs. Sen efter det så har jag vart allmänt negativ mot allt och alla hela dagen, först och främst för att julkalendern var på took för dålig. Hade verkligen väntat mig en Kaspar i Nudådalen i repris, men fick istället en Allram Est?! Nej usch och fy och blä, får hoppas att man fått ett fel första intryck utav Skägget i Brevlådan.

Nu ska jag börja redigera min grupps tidning, The Curbside Prophet, och jag kan ju redan nu säga att den kommer bli way to good. En vadslagning man liksom inte kan förlora, så var lugn gruppen min, den kommer t.o.m. bli bättre än Dunderhonung-Bamses framsida!

RSS 2.0