Ingenting kan förstöra min lycka för tillfället.

Har tränat en hel och riktig fotbollsträning idag för första gången på hur länge som helst!!!! Och vet ni vad? Det kändes för jävla underbart fastän jag var riktigt dålig. ÄNTLIGEN.


To let go...

To let go is to admit powerlessness,
which means the outcome is not in my hands.
To let go is not to care for,
but to care about.
To let go is not to regret the past,
but to grow and live for the future.

To let go is to fear less and love more.
Remember: The time to love is short.

- le love image, författare: okänd


Give me freedom.

För första gången på väldigt länge så har jag varit sjukt osugen på att blogga, därav inga inlägg. I vilket fall som helst så har det vart en hur bra helg som helst med tanke på att det är första gången på hur länge som helst som jag inte behövt tänka på skolan. Inget plugg med andra ord, braaaa!
Igår träffade jag Joanna och vi tog en promenad som började i världens finaste väder, men som slutade i världens hemskaste väder. Efter en kvart började det störtregna och vi vände om igen. Ovärt med regnet, men väldigt värt att träffa Joanna. Notera färgen på hennes jacka på bilderna nedan (!!).


Jag har paxat den här killen till i sommar.


Nyckeln till livet.

När jag var liten sa min mamma att lycka var nyckeln till livet. När jag gick till skolan en dag frågade de mig vad jag ville bli när jag blev stor. Jag skrev: Lycklig. De sa till mig att jag inte förstått uppgiften, jag sa till dem att de inte förstod sig på livet. /Therése


You think it's for real because you read in a book.

Idag har jag haft två lektioner i skolan. Efter det åkte jag ner på stan för att äta lunch med världens bästa vän. Cupidosallad vid bryggan i soligt väder med Ulle, hur mycket bättre kan det bli? Skulle inte tippa på mycket. Nu ska jag plugga och efter det ska jag iväg på massage, schön!

Tumblr_l2qkpp9gsf1qzf52fo1_500_large


Way to go.

Nu ska jag iväg och lära ut fotboll till killarna här under. Jaa jag har blivit tränare på proffsnivå vilket inte så förvånande med tanke på vilka fotbollskunskaper som jag bär på. Missa mig inte under fotbolls-VM i Sydafrika, jag ska nämligen leda Brasiliens herrlag i år.


Ok, Goodbye for now and for some time.

Ibland funderar jag bara på att ge upp pluggandet tills på fredag, men sen dyker bilden av en Kajsa upp i bakhuvudet som gör att man ångrar sig. I vilket fall som helst så är det fruktansvärt tråkigt, men får helt enkelt hoppas på att jag spikar provet så all denna pluggning är värd det.


It's locked up like a trophy.


- head under pillow

Gick upp vanlig tid för att för en gångs skull komma iväg på BG's lektion. Klantig som jag är så missar jag bussen och nu sitter jag här hemma och kommer inte att hinna dit, bra Therése.


I believe in life, I believe in dreams.

Var hemma från skolan idag på grund av att mitt huvud höll på att sprängas när jag vaknade. La mig i sängen igen och sov, länge! Vaknade inte förrän vid 15:40 då jag blev väckt (notera att det inte var av mig själv). En tjej som kanske är lite för sliten av all skola? Trots min långa sömn så håller jag ändå på att dö av trötthet (?) så ska faktiskt gå och lägga mig nu på direkten. Good night sleep tight don't let the bedbugs bite.
Tumblr_l2wjkg80uo1qbl5mqo1_400_large


When you get the feeling it's not in you.

I've been burned but i have learned
that we survive, we get by.
We take the hit and we learn to fight.
We collide, but we don't die.


Jag insåg precis sex saker när jag kollade på klockan.

- Jag har för mycket att göra.
- Klockan är för mycket.
- Jag har varit uppe för länge.
- När man är uppe för länge så blir man inte trött tillslut.
- Jag insåg aldrig att det var för sent eftersom det fortfarande är ljust ute.
- Jag insåg att en sak bara är för bra, det är typ sommar.


It goes on.

Sen uppdatering trots att jag i stort sett inte gjort så mycket förutom att plugga idag. Igår åkte jag i alla fall iväg till folket efter grillningen och det blev en kväll som slutade i regn. Hände ganska mycket och vi hade det helt enkelt braaa.
Nu ska jag fortsätta mitt för tillfället händelserika liv som studerande. Ha en bra kväll.


Snabba cash.

Resultat efter mycket hummande: Jag grillar hemma med familjen istället och drar vidare sen.
Skäl: Föräldrarna har köpt typ (verkligen) världens godaste kött som de har typ (verkligen) världens godaste potatis till. Hade jag åkt och grillat med dom andra så hade middagen förmodligen bestått av en korv.

Jag ska med andra ord grilla hemma med familjen och efter det drar jag vidare till det grillande folket (som förhoppningsvis hunnit slutat grilla när jag kommer dit).
Nu: Iväg från balkongen och fixa sallad.


Your smile is a beautiful lie.

Skulle egentligen pluggat skiten ur mig idag och fixat massa andra saker som jag bestämt lite här och där. Istället blev jag uppraggad av min mor vid tvåtiden för att äta lunch på stan, så jag åkte ner för att sällskapa med henne och lillasyster. Efter lunchen begav sig jag och mor iväg mot stan för att leta efter avslutningsklänning, vilket istället resulterade i ett par strumpor med veckodagarnas namn på. Festligt! Vid halv fem kom vi på att semifinalen mellan Sverige-Tjeckien var i full gång, så vi satte fart mot en sportbar. Sverige sög och förlorade, kul. Snart ska jag iväg och grilla, shit vad jag älskar värmen!


I know I'm strong.

Det suger att man tror sig veta allt i ena sekunden och två sekunder senare inse att nej.. jag har inte en jävla aning. Att växlingen mellan dessa dessutom är inom intervaller av 5 sekunder gör inte saken bättre. Företagsekonomi suger helt enkelt.


En vanlig skoldag.

Som alla andra torsdagar vid den här tiden så sitter jag helt ensam i skolan. Alla utom jag har lektion just nu, och samtidigt som det är jätteskönt att ha ledig tid så är det hur trist som helst att bara sitta ensam. Den enda vän jag har för tillfället är min apelsinsmakis (Låter jag inte lite som en tjej i typ... brisreklamen?). Men i alla fall, snart kommer mina riktiga kompisar och då är jag inte ensam längre, det ska bli kul. Hejdå!

- Madisyn Ritland


I said "I'm now a new man". She asked me "How does that work?", and i replied "I started giving a damn."

Kom precis hem för en stund sen efter att ha varit och tränat småttingar. Blev lämnad ensam som tränare efter halva, vilket jag faktiskt lyckades få att fungera trots den stora klumpen på 30 ungar. Nu är jag trött och ska sätta mig in i Spanskan en sista gång innan provet imorgon. Fast jag har gett mig själv lov att kolla på Grey's klockan 21.00, braaaaaa!


Tjugofem grader och vädret är underbart.

Sovmorgon till 13:00. Vid den tiden åkte jag sen till skolan för att ha prov i den muntliga delen av engelska nationella. Väl där får jag reda på att jag ska ha provet på måndag istället. Jens är duktig på att organisera, verkligen. Jag åkte alltså hem igen (vilket egentligen inte är helt fel) och sitter nu och käkar glass vid spanskaböckerna. Det är 30/70. 30% dåligt eftersom jag måste plugga spanska och 70% bra eftersom jag får äta glass.

- Carmen Pedaru


I fell in love at the seaside.


pic; the cherry blossom girl

Redo att explodera.

Jag måste ursäkta mig, har jag någonsin sagt att jag hatar företagsekonomi så tar jag tillbaka det. Det är underbart att plugga till ett ämne som man inte fattar ett piss av. Puss, puss, puss och åter puss på företagsekonomi.


You like to do it as a child on your own.

Vet ni vad? Jag är verkligen  lat ibland... eller snarare äcklig faktiskt. Jag kom hem vid nio efter att ha tränat och jag har fortfarande inte duschat. Skälet är alla underbara läxor och allt underbart pluggande som min kära skola ger mig. Men jag menar hallå, hur fint sitter det inte att sitta och plugga helt svettig fram till morgontimmarna? Nej för vet ni vad igen? Det sitter inte alls fint, inte ens lite grann. Så några sekunder efter att jag har publicerat det här inlägget, är jag förmodligtvis påväg spingandes in i duschen. Efter det ska jag nog käka upp resten av min pluggnäring, som den här gången bestod av fruktsallad med grädde, och skriva klart det sista av en analys och svenskauppgift. Jag vill sova, men kan inte. Oskönt.

Vill tillbaka till dit nu, inte ofta man upplever något som är för bra för att vara sant.


Det är den sjuttonde maj och klockan är arton över fyra.


Tuppade av när jag kom hem och vaknade nu. Bra och välanvänd tid där Therése! För att vakna till så tänkte jag cykla iväg och hämta några av mina saker som jag beställt från H&M, frisk luft väcker en alltid. Kanske köper pluggnäring på vägen också? Ja, det låter ju faktiskt väldigt bra.


Snart sommarlov.


Springa sa jag och springa blev det. Iväg till IP för att kolla på GFF, där Frida för övrigt gjorde premiär idag efter skadan! Helt underbart väder och jag har nog aldrig längtat såhär mycket efter sommaren. Nu ska jag in i duschen och sen äta en macka med massa keso, jaaaa.


Man kanske ska bege sig ut för att springa?

5_large

H--tman och President.

Igår åkte jag iväg till Simon för att grilla, sjukt mysigt och vi körde på en barndomsnostalgikväll... typ. Slav och president bytte namn, läskiga skogspromenader blev ännu mer läskiga, dunken gjorde oss alla lite för förvirrade och viskleken var som vanligt den absolut svåraste utmaningen som man kan anta. När klockan blev sent åkte jag, Klara och the G's iväg till Framfickan och fotbollsbrudarna var tvungna att åka hem pga tidig match. Väldigt fullt, men tillslut hittade vi bord och kvällens avslut blev helmysigt.


Döden ger oss alla liv.

Sitter och försöker skriva ett begravningstal som är en uppgift till svenskan. Fick hjälp av pappa och vi har ungefär kommit såhär långt:

"Theodora var i livet och nu i döden både stel och liknöjd."

Jag vet inte, men kanske borde jobba lite mer på det.


It was never meant to be this.


The space between the universe.

Var som sagt ute igår med några bra människor och det blev även en bra kväll. Det blev bara två kort, men eftersom en bild säger mer än 1000 ord så får det helt enkelt räcka (går ändå inte att göra så mycket åt det nu). Men som sagt, kul kväll!

Idag ska jag plugga en massa eftersom vi har fööör mycket i skolan just nu. Ser med andra ord inte fram emot dagen så överdrivet mycket.


I want to break free.

Sjukt bra dag, ingen lektion! Dock var jag ändå i skolan då jag inte hann få reda på i tid att sista lektionen var inställd, men vad gör det? Har kommit hem nästan precis efter att ha vart och tränat småååå barn i fotboll, är ganska slutkörd med andra ord. Ska hoppa in i duschen när som helst för att göra mig iordning till ikväll då jag ska ut, nice.


The ones who draw a picture.

Konstig dag, mycket tankar och lite svar. Ska nog fortsätta öva på mitt engelskatal nu eftersom det kanske inte är riktigt så bra. Engelska.. shit vilket underbart ämne.


En simpel dag.

Sitter och analyserar på skolans politiklektion. Orsaker, konsekvenser, orsakskedjor, förebygganden, mildranden.. så fruktansvärt trist.

Uppsalas gränder.

Om några minuter åker jag iväg för att få massage, efter det åker jag till Friskis.

Jag vet inte om jag borde göra det, men jag önskar att det vore ogjort.

Fan. Jag har tappat min immunitet då allt slog till några minuter efter förra inlägget. Har med andra ord legat i ett mörkt rum och mått lite mindre bra idag, vilket jag kanske förtjänar. Men man lär sig av sina misstag, fastän det suger att göra dem. Är bara lite besviken att jag aldrig mer kommer kunna skryta om min immunitet.

(Coolt att luggen ramlade ner framför ögat i samma ögonblick som kortet togs. Fast vet inte, kanske bara är en tuff brud med en tuff image. Jag har hört att sliten är det nya snygga.)


För att du är det bästa jag har.


Det är en dag idag.

Jag är vaken och jag mår bra, att fortfarande vara immun mot baksmällor känns helt okej sådär. Igår var jag ute med Klara och kvällen fick en sjukt bra början. Flashback.
(Det är bra att vara tjej, allt blir så mycket billigare när man inte behöver betala.)


17:25

Nej vet ni vad? Det är inte lätt när det är svårt. Nu ska jag sätta igång att plugga, sweet.

A little gambling is fun when you're with me, I love it.

Förlåt för jättedålig uppdatering, men har haft mycket för mig helt enkelt. Igår firade vi Klara och det var kul, hon är bra fin den där tjejen.


Jag vill inte tänka framåt, men jag är livrädd att fastna här.


turkiet 2010


Matdags.

Mat ska ju alltid bli mycket godare när man gör den själv, så det här kommer bli en lyxfrukost. Amerikanska pannkakor med sirap, hur bra morgon?


Att se det man vill se.

Vad är grejen med att jag har börjat vakna så sjukt tidigt varje morgon? Vaknade vid åtta idag och har vaknat senast halv nio i snart en vecka, någonting är fel med mig. Fast det är skönt, man hinner med så mycket mer när man vaknar tidigt.
Idag är jag bara hemma eftersom det är operation dagsverket för alla Skrapanbarn. Ska äta frukost när som helst, och jag slipper äntligen vara orolig över att bita i någonting hårt eftersom jag bytte tungstav igår. SÅ skönt, och killen blev ganska så chockad när han hörde att jag gått med den första staven i över en månad (den är galet lång och jobbig att ha i när tungan inte längre är svullen). Så nu kan jag tugga hej vilt, nice!

pic; lundlund, Henrik Halvarsson


Kvällsmassage på lillasyster.


Mimmi Weckner, du känner mig utan och innan.

Jag har världens bästa vän, hon kan vara den finaste människan på jorden! Fick ett brev hem på posten idag och jag blev SÅ SÅ SÅ himla glad, vykort gör mig alltid överlycklig. Jag längtar till den 10 juni, ja shit vad jag längtar! Du är bäst och jag saknar dig.


Webcam kan vara den bästa uppfinningen som finns.


Sluta analysera.

Haha kul att allting visade sig vara tvärtom och gjorde så att mina tankar vändes ut och in. Sjukt jävla kul.


Någonting fint.

Old girls that I used to see
try to mess up all my flow.
But these ladies are on some
very thin ice cause I am on a
fucking roll.

Det är som att jag fastnat på replay.

Mycket, mycket och åter mycket på dagens schema. Måste plugga, ska på tränarmöte snart och måste plugga ännu mer sen. Ser inte så mycket ut, men det är jäkligt stressigt i alla fall. Det blir dessutom ännu stressigare när jag inte orkar ta tag i det jag ska plugga med. Tanken på att jag ska hålla ett engelskatal imorgon och knappt skrivit något, mjaaaa... känns nästan underbart.

Att prata samtidigt som man ska ta kort brukar inte resultera i så snygga kort, men det här nedanför är ett undantag. SÅ JÄVLA SNYGG TJEJ, blir lite avis.


Låt mig falla fritt.

Fråga: Varför kan
jag inte lyssna på
världens bästa låt?
Svar: Den påminner
mig för mycket om dig.


Jag tror att dagen hette Valborg.


Things that I tried were in my life just to get high on.

Både jag och Ullis har redan vaknat, båda är sjukt trötta men kan inte somna. Igår= Valborg. Mysig Valborg. Ball Valborg. Kul Valborg. Skön Valborg. Härlig Valborg. Frän Valborg.
SÅ sjukt bra dag.

RSS 2.0