Nu är det första ljuset tänt, för idag är det första advent!

Myyyysigt med julen på ingång! Idag är det första advent och man känner verkligen att julen snart är här, nästan så man blir lite stressad över att man inte köpt några julklappar
Sedan så är det ju första advent idag och då är det fyverkerier i Uppsala centrum som vi kärt brukar kolla på varje år, men eftersom vi hade DM-match mot Heby samma tid som det var så blev det inget i år. Men det gjorde inget, för är man inte i Uppsala och kan ta del av det så får man skapa sitt eget fyverkeri, precis som vi Guskare gjorde. Heby-matchen blev ett målfyverkeri och vi vann med 9-1, riktigt bra var vi och jag måste säga grattis till Bullen som stod för fem av målen! (: Nu ska jag sätta mej ner och äta några av lussebullarna vi har hemma, och mer julbak blir det nog i veckan. Ha det bra!

 

Jag vann en smygpremiär!

Wiiie, jag vann en smygpremiär till en komedifilm på bio!! Första gången i mitt lilla liv som jag äntligen vann ett stort pris, på en moteveringstävling dessutom!
Såg för ca en halvtimma sen att jag vunnit det, och sedan står det nedanför att jag ska skicka min adress till Cosmopolitan så att de kan skicka biljetterna till mig. Sedan står det att premiären är den 28 november, men aaaaaah det var ju igår?!!! Hur dum i huvudet kan man vara då man missar att kolla mailen ifall man har vunnit?! Åååååh jag tror jag börjar gråta, första gången man äntligen vinner något, och så missar man alltihop? ): buuhu!


Det är ju pinsamt!

Alltså det är ju pinsamt hur folk kan bli. Nu när Johan Palm sjöng på idol och kollade på en tjej i publiken så blir hon helt hysterisk. Det går ju till överdrift när hon blir upptagen på scen och bara står ochh skriker. Kul för Johan att ha trogna fans, visst, men jag skäms ju för tjejens skull. Pinsamt är det ända jag kan säga!



Chef till pappa

Idag har jag vart sjukling, så har vart hemma hela dagen och degat i sängen. Hade lite tur sen då jag kunde åka till Ullis hus i en timme ungefär och vara  med henne. Mycket mysigt, har inte träffats på jättelänge konstigt nog. Bullen har varit så duktig att hon spelat i skol-sm i fotboll idag, kommer inte ihåg ifall de gick vidare men jag vet att hon var super i alla fall!

Nu ikväll så ska jag vara hemma, hela familjen och mormor ska vara samlade för att far min har blivit befodrad till skiftingenjör.
Så nu har vi en chef i familjen, GRATTIS pappa!  

Ska gå och sätta mej med familjen nu och ta del av firandet, hihi. Ha det bra!

Mini-Therése

Jag har alltid varit tuff, ända sen födseln började jag med snygga accessoarer.

Ring, ring, bara du slår en signal!

men i väntan på frida
hittade jag i alla fall
dessa supersnygga
skor som man bara
kan sitta och titta på
i timmar.

Tralala jag väntar på Frida
men hon verkar inte vilja
svara i sin telefon. Och
hon som alltid tjatar på
mig, äääsch!

Gränby, där allt händer!

Jahapp, skola idag och snön är inte alltid lika kul må jag påstå. Men det är en annan historia som min kära vän inte ska behöva namnges för. I alla fall, på kvällen 18.30 så bar GamlaUppsala Dam iväg till Gränby Centrum's smygöppnande för att servera champange, läsk, delikatesser och småsnacks. Tur som man hade så hamnade man vid champangen så vi drack för fullt.... haha nejdå! Vi stog där för att servera till folket som gick förbi och jag kan då berätta många roliga historier om denna kväll, orkar inte ta upp alla men det var något i stil med gubbar som drack liiiiite för mycket och mammor som ger sina 12-åriga söner alkoholhaltiga drycker m.m. Listan är lång gott folk!


Kvällen började med att jag och Frida stod vid champangen med några treor från Ekeby hotell & restaurang och severade, roliga människor verkligen. Den sista timman blev man skickad lite var stans eftersom allt tog slut överallt och de flesta var ganska stressade. Sista halvtimman tog dock jag och Anna av för att titta lite i affärerna då vi hade rabatter där. Lite kul då vi träffade Annas faster som ryckte med sig henne in till Lindex, där hon arbetade, och köpte världens finaste tröjan till Anna bara sådär. Tur har man ibland! Haha. Men sen gick vi till Gina Tricot och där köpte jag ett par lackade leggings, älskar dem! (:

Men nu är det i alla fall slut och jag ska ta mig en korv och blåbärssoppa för kvällens besvär, hur trött och hungrig som helst! Hoppas ni haft en bra kväll, pusshej!

GE OSS TILLBAKA OC!



Jag saknar det så att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Klädfint







Verkligen så himla fina klänningar från American Apple, för ca 460:- är den din.

1 plagg, 13 stilar

Som jag skrivit tidigare så är jag ju helt såld i min cirkelscarf,
och den är så himla bra eftersom man kan ha den på så
många sätt. Allt ifrån accessoar till klänning.


Vinst!

Vinst mot UIF, känns såå skönt! Skulle tro att de på läktarna tyckte att det var en rätt så spännande match.
Jag tycker att vi genom hela första var hur bra som helst och spelade totalt ut UIF, och resultatet var helt klart rättvis på 3-0 till oss. Sen i andra blev vi stressade och tappade markering och virrade runt på planen, oturligt nog slutade matchen bara 3-2 till oss då jag tycker att vi borde vunnit med 3-0 eftersom deras mål bara var så tur. Men vinst i alla fall och vi har fortfarande chans på SM, ha det bra!

Babyboom

Har spelat allianscupen nu på morgonen och det gick bara bra, vi kom tvåa i gruppen och fortsätter att spela nästa lördag. Däremot så var det inte så kul att man blev förbjuden att träna nästa vecka på grund utav min fot, som jag blev stämplad på exakt samma ställe idag... surt. Ett pluss är i alla fall att jag ändå kommer få spela DM-matchen mot UIF ikväll, som vi för övrigt ska krossa sönder!
Men sen när jag kom hem så satte jag mig och tittade igenom bilder på miniTherése och man började ju skratta så galet mycket! Finns så himla många kort på mig där jag ser helt jätterolig ut, knasiga miner, skratt, snökrig och massa andra roliga saker fanns på dem.
Ha det bra!

Folk brukar säga att jag jämt var glad och busig när jag var liten, men detta kort gör så att man börjar undra...

Snygga systrar

Ikväll blir det mysig hemma kväll med syster, godis och stjärnos på is.
Riktigt länge sen det bara var vi två så det ska bli riktigt mysigt, det har börjat med sminkning, mathämtning och bus i snön. Nu ska vi sätta oss och titta på stjärnor på is och äta våran mat som vi gjort oss väl förtjänta av efter allt bus och stoj ute i kylan.
Hemmakväll, syster, godis, bus och världens snöigaste väder. Kan det bli bättre?!

 
  Hon är ju beroende framkallande! 
  


Hej mitt vinterland

Äntligen kommer det snö, har längtat miljoner efter det! Så första tanken när man vaknade imorrn var ungefär: JAAA!
Var tvungen å ta kort, så om det nu försvinner har man i alla fall bilder man kan trösta sig med.

Frida sov över här igår natt och imorse gick vi till diös-hallen och tittade på Gusk herrar som spelade allianscupen, och bra kan jag inte påstå att det gick för dem. Men efter det åkte vi själva iväg på träning, kunde dock inte va med hela.
Sen nu när jag kom hem så har jag ätit och nu ska jag sätta mig ner och skriva artiklar till min grupps tidning "The Curbside Prophet", inte lika lockande. Funderar också på att ta en tur till ICA och köpa lite godis, man behöver ju alltid näring när man ska plugga! Ni får ha det bra, kram.

Bara för att

Hade inget bättre för mig så satt och gjorde två olika outfits




























Fri från tandställning!

Tiidig morgon idag, skulle vara hos tandläkaren klockan 08.00. Men vad gör det när man går dit för att  ta bort tandställningen?! Nej just det, ingenting!
Måste säga att det är så himla ovant, känns som att jag har världens största tänder. Men är ändå så nöjd, helt jätteraka är dom. Så nu är jag jul- och nyårsfin och kan äntligen äta knäck, hihi!
 

Ledig dag

  


Var hemma hos morbror idag eftersom han skulle rensa ut grejer som han inte fick plats med i lägenheten. Hittade dessa två ljusstakar, som jag ska göra rent och sedan sälja, och den här väskan, som jag däremot ska behålla.

Idag så har jag annars vart ledig från skolan, då skolan är upptagen för dem som ska ha utvecklingssamtal, och dagen har spenderats på stan med Klara. Mysigt mysigt har det vart, men nu är jag helt slut och öm i fötterna efter att ha gått hela dagen. Kvällen blir till att plugga och att lääääängta extremt till imorgon då jag kl. 08.00 ska ta bort tandställningen! Wiiiiiee, ha det bra!

Förälskad

Jag måste bara säga det att jag blivit helt förälskad i min halsduk från Gina Tricot. Svart med pälsaktigt material och kostar bara 199:-.



(förlåt för skärpan på bilden)


Zlatan skriver svensk historia

Mysig kväll hemma idag med hela familjen samlad framför fotbollsgalan. Kul underhållning och kvällens höjdpunkt var ju självklart då Pele kom, så galet bra han är! Inte konstigt att han är hyllad av svenska folket ju?
Men kvällens huvudfråga var ju ifall Zlatan skulle skriva svensk historia eller inte, skulle han få sin tredje guldboll och skriva svensk historia eller skulle han bli en i mängden som fått två? I slutet fick alla svaret, guldbollen gick till Zlatan och han blir den första att ta tre guldbollar, ingen annan har någonsin gjort det. Och vid detta tillfälle har jag inte mycket annat att säga än: GRATTIS ZLATAN!


Steve Madden vs. Christian Louboutin



När jag ändå var inne på budget eller lyx så kom dessa skor upp i mina tankar.
Skulle faktiskt inte veta vad jag själv skulle ta när dom är så identiska men ni
kan ju ta och fundera över vad ert val skulle blivit. (:
Vad skulle ni välja, budget varianten från Steve Madden eller lyx från Christian Louboutin?

Kallt, kallt, kallt

Spelade match idag mot Bälinge och vi vann med 7-0, riktigt bra eftersom vi verkligen behövde göra mål med tanke på de andra matcherna vi spelat. När jag kom hem var det bara att ta det lugnt och slappa, trodde jag. När klockan var ungefär halv 7 så kommer pappa på att vi ska ut och dra vagnar ikväll, så där var kvällsmyset borta.
Vid klockan halv nio åkte vi iväg till Coop Forum ch drog vagnar, skulle även tömma ett återvinningssophus. Och guuud vad det såg ut, har aldrig sett något värre! Var bara tvungen att visa hur det såg ut.
 


God natt! 

Lyx eller Budget?

                                            

Vilken väljer du, Yves Saint Laurent för 6080kr eller TopShop's för 780kr ?


Vinn 10.000:- på Åhléns

Nu ger vi dig chansen att förnya din
vintergarderob rejält. Du kan nämligen
vinna shopping på Åhléns City för 10
000 kronor med en personal shopper!

Om ni kan allt om Sex & City så tycker jag ni ska tävla,
säkert inte så svårt för den som brukar se det. Lycka till!
http://www.cosmopolitan.se/skonhet/tavling/2008
/10/13/vinn-shopping-pa-ahlens-city-10-000-kronor

Saknade sko

 Här är den, drömskon på Zara. För 799:- är den din.

Ge mig JUL!

Träning idag med bara 92:orna, efter det skulle vi dela ut reklam i brevlådor. I min grupp var vi Kajsa, Eve, Julia, pappaStefan och jag. Lite jobbigt var det , men ska inte klaga allt för mycket eftersom vi blev klara ganska snabbt. Tycker synd om dem som var ute i Sävja, jättemycket jobb!
Men sen när jag kom hem så tog jag en lång, varm, välförtjänt dusch och efter det så bakade jag scones och gjorde blåbärste, mumsigt! Nu så blir det hemmakväll med familjen, kan inte göra så mycket annat för rygg och allt. Men det är mysigt också, länge sen familjen var tillsammans, så det är efterlängtat. För att mysa till det riktigt så ska vi äta oxfilé med potatisgratäng och bearniesesås, och efter det massa med godis!(: Bra laddning inför Bälingematchen imorgon, som jag för övrigt slipper stå på eftersom våran älskade målvakt Jojo kommer att hinna till den, TACK!<3

Har dessutom fått in en riktig julkänsla i mig själv nu, har sedan två veckor tillbaks lyssnat på julmusik dagarna långa och antagligen nästa vecka kommer vi Sördalare börja julpynta. Har också kommit på att man måste börja köpa julklappar, det är ju mindre än 2 månader kvar. Aaaah vad jag längtar till jul, ge mig den fort!<3



MÅLVAKT?

Äntligen helg!
Skönt å få ledigt, får ju chansen att kunna bli frisk inför nästa vecka. Så denna helg blir det antagligen vilohelg, kommer inte orka något annat med förkylningen. Lite ansträngning för mig blir det ändå, ska spela match mot Bälinge FF. Det hemska är att jag ska stå målvakt, vilket jag inte alls gör i normala fall för er som inte vet! Kommer inte säga vart den är eftersom vill inte att ni ska titta på när jag skämmer ut mig inför hela uppsala. Hur lyckas det alltid bli jag som får bli den som får vara målvakt när Jojo försvinner? Blä på henne, ska aldrig mer göra henne någon tjänst då hon bara överger mig med målvaktsplatsen sådär! hihi.
Nej nu ska jag gå å mysa ner mig i soffan med polkagrisar och gossipgirl, trevlig helg!

Breath



Hade provet idag då, gick ungefär så dåligt man kan tänka sig. Men med tre dagar på sig kanske man inte kan förvänta sig det bästa, typ första gången på länge man kommer bli överlycklig för att precis klara g-gränsen. Menmen, från det tråkiga till lite mer upphöjande. Fick Cosmopolitans nya nummer idag, och såklart är det ju alltid lika kul å bläddra om och om i tidningar, speciellt nu när man är riktigt förkyld med halsont och snuva å så. Nu ska jag skriva min engelskaläxa som är tills imorrn, brev om regler till ens föräldrar.
Ha det så bra tills dess!


Paniken tar över.

Så sant som det är sagt, paniken tar över hela mig!
Imorgon har min klass prov i SO och jag är tvungen att göra det! Jag har haft 3 dagar på mig att ta igen 4veckors arbete?! Nej det är sjukt, och om jag får ig på provet så kan jag få en IG-varning. Kuuuul säger jag då!
Usch och blä, nu måste jag gå å plugga både spanska(massa glosor) och SO(massa saker jag inte hört talas om förut!).
Wish me luck!




haha, saknar kvällen bullis!


TopShop & Kate Moss

Kate Moss har som ni säkert redan sett en kollektion hos TopShop. Så grymt snygga saker måste jag säga!
Här kommer en några av plaggen från kollektionen:




För mer inspiration, gå in på deras hemsida: http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=74921&langId=-1&top=Y

Första dagen

Ja idag hade jag och Klara första dagen på skrapan i klass s1c, tror jag det var. Helt okej faktiskt och känns bra efter dagen, nervöst kan jag ju dock säga att det var, väääldigt mycket sådant. Tyvärr så blev detta en av skabbdagarna i mitt liv och jag såg inte rolig ut, men jag hade Klara med mig i alla fall som kunde stötta mig genom min svåra dag, haha.
Får hoppas att dagen imorrn blir bättre och jag får känna mig som värsta madonnan, skulle va lite skoj, tyvärr förekommer dessa dagar inte så ofta som man skulle vela. Men man kämpar på å orkar faktiskt inte bry sig, insidan först säger man ju? hihi(:
Efter skolan bar det av till stan med Friida, wiihie! Väldigt länge sen vi träffades utanför skolan måste jag då säga, liksom bara sådär. Så jättekul faktiskt, gick runt lite bara och hon köpte ett riktigt snyggt hårband på Monki för 100:-. En liten prinsessa med rosenkinder blev hon. (HAHA så kul!)

Men nu ska jag gå och plugga, det är nämligen så att våran underbara so-lärare har gett oss ett prov som vi ska göra på torsdag. Kul säger jag bara, och han förväntar sig att vi ska få lika bra betyg på det som dem andra? Saken är ju då den att de har arbetat med det i tre veckor och vi inte ens i en dag, säger bara lycka till!
Ha det bra allihop!


Stockholm 7/11-9/11

Stockholm hela helgen med mormor och lillasyster blev det. Vi kom till Stockholm på fredagen vid 6-tiden och checkade in på Radison hotell.

7/11, incheckning
Jahapp, när vi kom dit var det incheckning direkt som gällde. Rum 806 fick vi, vilken var juniorsviten där som var mycket mysig och fin. (: Väl uppe på rummet tog vi det lungt för att sedan vid halv 8 gå ner till deras restaurang, vars namn är "Fisk", och beställa mat. Fick ett jättemysigt fönsterbord, och sen var det dags med beställning. Jag och mormor beställde skaldjursplatoue och Emelie beställde ankbröst. Och sedan, kvällens suprise, självaste Therése åt ostron! Både svenska och franska, och ja må säga er, varken eller smakade vidare gott. Guuuuud vad äckligt det var, har aldrig ätit något osmakligare i hela mitt liv!"/ I alla fall, denna kväll är värd att minnas, då man satt där inne och kände sig som självaste kung Karl Gustaf när man satt där i Radisons egna restaurang med en jättestor och lyxig skaldjursplatoue och massa med folk gick förbi utanför. Hela dagen får ett STORT pluss! (:

8/11
, Footloose & Brolle
Idag blev dagen mycket händelserik. Det började såklart med frukost, så himla gott när man får gå å plocka hur mycket man vill med så mycket mat! Haha kan ju inte sluta äta? Efter den gick vi ner till hotellets bad, där vi bastade och badade i både vanlig pool och bubbelpool, jättemys! (:
Sedan på kvällen tog vi av till en musikal där Brolle skulle vara med, namnet på musikalen var Footloose. Sen när vi kommer dit får vi reda på att Brolle inte kan vara med, och att dom bytt ut honom. Fick inte ens reda på varför, snacka om besvikelse då man gått dit för att se just Brolle, och så är han inte ens med för dagen?! Nej usch, en stor besvikelse.
Annars var musikalen väldigt bra, jättekul verkligen! Höll på att dö av skratt flera gånger, också jättebra artister. Man fick till och med se några av deras små rumpor, hihi.
Just det! På vägen till musikalen så åkte vi med en taxichaufför som inte ens hittade vägen? Han körde runt där och hittade inte alls, stängde inte ens av tax-apparaten(!) så vi fick betala extra för att köra i cirklar. Usch på honom!
På kvällen sen när vi kom hem vid halv 11-tiden så beställde vi upp mat via room-service, räksmörgåsar och club-sandwich.

9/11, Gamla Stan
Sista dagen på hotellet (snyft) och vi går upp tidigt för att äta frukost. På frukosten hade jag på mej ett par nyinhandlade skor som jag köpt dagen innan, men som jag inte visste ifall jag skulle behålla. Så bestämde mig att provgå lite i korridorerna för att känna av, verkligen idealskorna! Platåklack och svart bandade, kände mig som en modell när jag gick i dem, blev typ 2 meter lång i dom också och kände hur alla såg på mig med avund över skorna jag hade på mig! (:
Men beslutet blev sedan att när vi chackat ut från hotellet och allt, bar det av till stan igen för att lämna tillbaka dem. Varför? Jo dåligtdåligt för ryggen min, + att min mor och far antagligen skulle dö vid synen av dess höga klackar. Men så istället för skorna hittade jag sedan min efterlängtade håriga halsduk från Gina Tricot(som mina nära vänner antagligen hört mig tjata om i evigheter) och en t-shirt från Top Shop. Mycket nöjd över demma. Efter dessa ingköp åkte vi tunnelbana till Gamla Stan, lite för nöjes skull haha. Där gick vi i de gamla små mysiga affärerna och tittade oss in. å det idag är Fars-dag så bestämde sig jag och Emelie för att hitta något till farsgubben. Det slutade med en bukett blommor(som vi köpt igår på hö-torget) och en medalj där det står "Världens bästa pappa" på. Lite fyndigt om jag själv får säga. (:
Efter detta gick vi till våran absoluta favoritrestaurang (efter Fisk), Mongolian Barbeque och åt deras underbart goda buffé. Efter det gick vi till hotellet och tog en drink, min var någon alkoholfri hallondrink som var supergod!
Men efter det var det roliga slut, tåget hem till Uppsala och nu sitter jag hemma i rummet och bloggar om helgen.

Hoppas ni haft en lika mysig och rolig helg som mig. I alla fall lika händelserik.
Önska mig lycka till till min första skoldag imorgon på skrapan, OM jag är nervös? <3

Hemma!

Hemma från storstaden Stockholm nu, mycket roliga grejer som hänt så man saknar det redan ):
Mer om allt kommer imorrn då jag är lite mer pigg, helt slut nu efter hela dagen på stan å sen trång tågresa hem.
Ha det bra tills dess!


gammal bild (haha titta bara på tänderna!)


UNT

Tierp slog Gusk i spännande kvalmatch
UNGSPORT FUTSAL. På söndagen spelades det en tuff futsal DM/SM kvalmatch för flickor 92. På planen fanns det med 2st F15 landslagsspelare. Från Gusk var det Sofia Nilsson och från Tierp Julia Bruxås. Matchen var jämn och tät. Det skapades chanser åt båda håll. Gusk startade kvickt och de tog ledningen med 1-0 genom Terese Sördal. Efter 10 minuter fick Tierp en bra period, och de kunde vända till 2-1 på bara några minuter. I halvtid stod det 2-1 till Tierp. Andra perioden började även den men chanser för båda lagen. Men efter hand när GUSK var tvugna att ta upp laget gjorde Tierp 3-1 på kontring.

I de sista 3 minuterna tog Gusk ut sin målvakt Johanna Degerman och spelade med 5 utespelare. Inga mål gjordes framåt, så matchen slutade med en 3-1 vinst för Tierp. En av de tongivande spelarna i Gusk var backen Terese Sördal.

hihi, lite kul man hittade på UNT:s sida, glad? joodå!
http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=333-AV_ID=824108,00.html#kommentar

Skrapan, here we come!

Idag var det då officiellt beslutat, Therése och Klara har härmed slutat på Linné och börjar på Lundellska måndag 10nov.

Dagen började tröttsamt, tidig morgon för att åka till Lundellska skolan där jag, Klara, mor och Klaras mor skulle prata med Programrektorn på Lundellska. Allt gick bra och inte svårare än det, vi skrev på papper för att intyga att vi verkligen slutat på Linné för att börja där. Trevligt. Blev presenterade för klassen (vilket ledde till att jag och Klara höll på att döö av skam, röda som tomater var vi) och fick även en rundtur på skolan. Lite kul, jag Therése Sördal, ska få busskort som jag verkligen inte kan hantera. Har ingen aning om hur man sköter det dära, kommer typ stå på morgonen å skämma ut mej på bussen varje morgon. Förresten, dock inte klart med det, kanske kommer bo typ 100m för kort för att få det, surt i så fall!

Dagens sorgligaste var när vi skulle säga hejdå till klassen och våran mentor. Men med gropen i magen så lyckades jag klara detta utan att börja gråta, vilket Klara nästan inte gjorde (haha). Men tror i alla fall att det kommer bli bra där borta, nu när jag äntligen efter många om och men blir classmate med Nathalie igen! (:<3

Japp, Klara och jag kommer sköta oss gallant och det ska bli riktigt kul å fortsätta ha henne i klassen! Ikväll kommer hon förresten hit å sover över, då vi har haft ledigt både idag och kommer ha imorrn eftersom vi inte börjar förrän på måndag! muhaha.
Ha det bra allihop å önska mej lycka till! <3
    

Pojkar, ta er i kragen å börja blogga!

Kommit fram till en sak, nästan inga killar bloggar! Tråååkigt, det krävs ju faktiskt lite variation i bloggvärlden. Så jag säger till er killar att följa i Felix spår, fixa en blogg å skriv.
Bara för att han är så bra å följer mina råd så länkar jag hans blogg, så han får lite hjälp på vägen med å visa att han faktiskt finns, haha.
http://felixenok.blogg.se/

Moder Annalena

Haha min mamma är bara för rolig ibland.
Min lilla syster sa till mej att om man hade ett ägg i en påse och försökte klämma sönder det med bara händerna så skulle det aldrig funka. Jag tröck allt vad jag kunde men det gick inte, så jag gick ut till min mor å bad henne testa å sa att det inte fanns någon chans i världen att den skulle spricka. Hon tog ägget å tröck allt vad hon kunde... POFF! Hela mamma var full med ägg, haha!

 

Lundellska nästa?

Ja som alla säkert vet ska ju Linné läggas ner nästa år, och mitt program Sam. Ekonomi ska flyttas till Fyris. Känns inte så kul med det eftersom typ hela klassen ändå ska byta skola, så blir typ 11pers kvar då. "/
Så började tänka om vilken skola jag vill gå på och kom fram till att skrapan verkade som det bästa av de skolor som hade platser lediga. Bestämt nu att jag på torsdag åker jag till Skrapan för å prata med den som tar in nya för att framöver kanske gå i s1c där.
Hur som helst, hatar detta. Klara kommer inte kunna flytta med och inte heller vet hon vart hon vill gå):  usch hatar sånna här jobbiga beslut, varför kunde jag inte vetat redan från början att linné skulle läggas ner, skulle ju inte direkt bytt dit i så fall första gången? Nej, uschusch, vill bara att Klara också ska hitta ngt så allt blir bra!

vinterkul!

Hösten är verkligen här och snart likaså vintern. Brukar alltid ha problem med å hitta vinterskor, men i år har det löst sig. Tack vare Vagabond så har jag fått min så länge efterlängtade vintersko som enligt mitt tycke är riktigt snygga.
Gå in på deras hemsida ni med och hitta era mysiga, varma vinterskor!

















http://www.vagabond.com/vagabond_product_list.aspx

Skolstart

seegt idag, huvudvärk å ryggont tog över dagen så det blev deppigt. Skolan fortsätter här hemma då jag nu ska plugga ideologi och läsa bok, roligare förstadag i skolan går väl inte? (: trevligt med ayda som sällskap för dagen, imorrn kör vi på tröttisdag.
pusshej!

Tierp, där är allting möjligt!

Så sant som det är sagt.
Idag tog Gamla Uppsala SK's F92:or vägen ner till Tierp för att spela säsongens kanske tuffaste match. Förväntansfulla och riktigt taggade kom vi in i Tierps sporthall och matchen mellan GUSK och Tierp kunde börja.

--- Vi kom dit med ett delvis nykomponerat lag, där Lisa Sundell gjorde sin första match med oss. Dessutom hade vi plockat in Fanny A och Julia F från F95, flyttat upp Frida och Sofia i anfallet och flyttat ner Ullis och Eve som backar.
Vi började bra, och redan efter 4 minuter satte Tessan elegant 0-1 frispelad av Sofia.
Sedan fortsatte vi mycket bra första 10, men sen kom en svacka när dom kunde vända matchen med ett par snabba omställningar där vi inte riktigt hängde med i tillbakajobbet. Vi tog timeout och resten av halvleken var jämn, vi hade en boll som deras målvakt tappade i egen stolpe, dom hade ett friläge i slutsekunden, men Jojo räddade med en fotparad.
I andra halvlek fortsatte vi att spela väl så bra som Tierp, men vi blev lite för omständiga framför mål och ville lägga bollen tillrätta i stället för att trycka in en tåfjutt. I slutet fick dom en kontring och friläge som Jojo var på men inte lyckdes rädda. Sista 3 minuterna chansade vi med 5 utespelare, men resultatet stod sig.
Inte helt rättvist kanske, men vi kan vara nöjda med spelet ute på plan. ---

/taget från http://www.laget.se/gusk_dam_u

Otur enligt mig, då vi aldrig kan få till målen när det är SM som väntar. Får istället satsa på å vinna resten av matcherna och hoppas att turen är med oss.
pusshej!

fashionnight by Frida&Therése (1nov)

sliten efter dagens träning, fastän den nu inte va speciellt hård, blev man belönad på kvällen genom att Frida kom till mig för å sova över. Länge sedan vi träffades så var riktigt kul, och eftersom tjejer vi är så blev kvällen fullspäckad med skitsnack, film, skolkatalogstittande och lite kamera.

 

Beauty -08 (25/10)


Dagen som länge vart efterlängtad kom äntligen, då jag och Ullis åkte till Kista för å gå på modemässan Beauty -08.
En febril aktivitet mötte oss då vi kom in i mässan, där utställare av alla olika sorters skönhetsprodukter flängde runt för att göra reklam om just sitt märke. Bara när vi kommit 100m in i tumultet var vi redan påpackade med fem olika kataloger, från bl.a. MakeUpStore, Lifestyle, Chic och vidare likt. Men mycket roligt att se allting, fanns allt ifrån manikyr till aloevera drycker. Men bäst av allt som mässorna brukar komma med vad ju såklart godiset! (:

Men efter att ha gått runt lite bland alla olika utställare blev vi trötta i fötterna och gick och tog platser vid scenen där Lars Wallin om dryga halvtimman skulle visa sin nya sminkkollektion. Värt att se, och inte bara det. Efter honom var det dags för Bobby's Hårstudio att visa upp sig på scenen och en fransk stylist valde ut en i publiken som skulle få en gratis hair makeover. Med Bobby's hårstudio var Hanna Graaf och Carolina Gynning som intervjuvade olika modeller. Med kom även vinnarna av svenska Top Model, Hawa och Freja, som presenterade dess hårkollektion.

Dagen i sig blev riktigt lyckad, dock lite ledsamt att man missade en nagelförlägning där mässpriset bara var 300:-. Menmen, hittade ett par riktigt snygga örhängen istället för bara 100:-. Trevligt!
Pusshej!
  
  

RSS 2.0