17 år utan framgång

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Klaras födelsedag. Hurra, hurra, hurra! GRATTIS GULLEPLUTT

Japp, rubriken säger väl allt. 17 år har tjejen levt, men inte har psyket blivit friskare för det. Grattis på henne i alla fall, puss!


Kram Therése!

Brandsäker dataskärm

Förlåt igen, ska verkligen skärpa mig med bloggandet. Men fallet är faktiskt nu så att min dataskärm typ brann upp innifrån, så hade inte någon skärm på någon vecka. Sedan så fick jag en sådan där jättetegelsten som skärm, och den var inge bra. Men nu så har jag fixat en ny skärm och bloggandet ska komma upp på topp igen!

Idag så for jag hem efter idrotten pga ryggen, funkade inte för värken. Dessutom hade jag även glömt precis alla ombyteskläder och handuken, så det gjorde dagen ännu surare. Men dagens slut blev väl helt okej när man hittade glass i frysen, ska ta och äta lite nu. Ha det bra!

Måste bara säga också att det är så skönt nu när solen kommer fram och alla blommor börjar komma. Vid sånna här tillfällen så älskar man våren.


- bild,           blomma i trädgården.
Kram Therése!

Ibland är lov så sjukligt kul

Lovet började väl helt okej, sedan på torsdagen tog det en vändning och jag blev sjuk med en massa feber och halsont som ledde till att rösten försvann. Så har vart isolerad från omvärlden här i mitt hus i fem dagar nu och någon skola imorgon blir det nog inte heller då jag fortfarande har feber och låter som en kråka. Men bättringsvägen har kommit och jag hoppas bli frisk, ska äta min andra riktiga måltid nu på de här dagarna. Bra bantningskur om man vill gå ner i vikt, det här med att bli sjuk hah.


Kram Therése!

Bulle och Stan

Idag var jag på stan med Bullen, vi kikade lite i affärerna och sen gick vi till Wayne's och tog en liten fika. Mysigt och efterlängtat var det, hoppas att få se tösen mer innan lovet är slut också. Nu ska jag fortsätta att fixa en massa inför pappas födelsedagsfest, kommer vara död efter den här helgen av allt slit. Ha det bra!


Kram Therése!

Alice in Wonderland

Har inte så mycket för mig nu efter en massa timmars städande. Det värsta är att jag inte ens är klar med det än heller. Men just nu sitter jag och tar det lugnt och tittar på Alice i underlandet. Mysigt med blåbärssoppa och ett underland.-         bilder: the cherry blossom girl                                           .
Kram Therése!

Allt var bättre förr

Jag börjar få panik. Jag vet inte hur länge sen det var jag spelade, men jag vill tillbaka...


Kram Therése!

Stockholmen

Idag var jag och min vän Klara i Stockholm efter skolan för att shoppa lite. Hon hittade massa fina saker och jag hittade ett par skor som jag blev kär i. Har ingen bild på dem, men de läs komma upp på bloggen inom kort. Men det var en mysig dag och jag hoppas vi gör om det!

haha roligaste kyparna, ger telefonnummer och allt utan att ens veta vart de man stöter på kommer ifrån eller åldern
Kram Therése!

IKEA - öppningen i Uppsala 1april

Idag var jag på premiäröppningen av nya IKEA, det var skoj. Massa godis fick man, dock hittade jag inget att köpa förrutom en chokladkaka(:

Kram Therése!


Huvudstaden


imorgon åker jag hit med klara, önska mig lycka till med att inte shoppa upp massa pengar

 Kram Therése!

RSS 2.0