Madeleine och Therése for iväg till hufvudstaden.

Idag åkte jag och Madde iväg till Sveriges huvudstad för att kolla in mellandagsrean. Det slutade som det alltid brukar, dvs jag köper endast en sak som dessutom inte är på rea. Jättemysigt dag och vi hade världens finaste vinterväder.

pic;     vår fina utsikt från morgontåget påväg till huvudstaden


Annandag jul

Har precis kommit hem från släkt"fika" hos mormor, vilket innebar en maassa gott. Nu är vi hemma i huset igen och ska snart börja med pictionary, som antagligen kommer sluta med bråk. Trevligt familjespel det där.


Vi åkte skridskor

Jag insåg att jag glömt att berätta att jag faktiskt åkt skridskor i år, lillasyster och jag åkte iväg till Domarringen den 21:a för att åka lite. Vi var de bästa på hela skridskoplanen.


Julafton är världens bästa dag.

Usch, det känns alltid lika tomt dagen efter jul. 365 dagar, 365 DAGAR kvar tills årets bästa dag kommer tillbaka. Julafton igår var i vilket fall som helst sjukt kul och verkligen, verkligen bäst. Göteborg, familjen, mormor, morbror och ullis var här i huset och firade jul. På morgonen åkte vi barn iväg till Domarringen och åkte pulka, vilket resulterade i ett kraschat ben på lillakusinen, som gjorde att vi fick åka hem lite tidigare. När vi kom hem var det nästan direkt iväg till Coop Boländerna för att dra vagnar (just det, på julafton!). Det gick däremot snabbt eftersom det inte var speciellt mycket kunder där på julafton, skönt. Resten av julafton blev traditionell och jättemysig. Tomtegröt, julmiddag, Kalle Anka, Tomten, julklappsöppning, 100-kronors julklapp... helt perfekt.
 


Göteborg har äntligen anlänt.

ÄNTLIGEN skolavslutning, nu är det jullov och inga läxor på 1,2,3 veckor! Avslutningen var för en gångs skull riktigt ball då skrapans musikklass uppträdde med en del låtar från deras Micheal Jackson koncert. När avslutningen vad slut gick jag med Natta, Lollo och Jenny till café Årummet och fikade och lyssna på fyndiga rim. Efter det mötte jag upp Max och vi åkte iväg till högarna för pulkaåkning, som dock tog slut efter ganska kort tid då det bara skvätte upp en massa snö i ansiktet, eftersom backen i stort sett var orörd. Med ett söndermosat ansikte och genomblöta kläder åkte jag sen hem med honom och drack glögg.

Nu på kvällen kom Göteborg upp hit till Uppsala och en maaaaassa kul väntar nu! Imorgon blir det till att avsluta julklappshandeln, se på Avatar och en massa andra juliga saker. Nu ska jag kolla på Narnia med Madde, hejsvej!


På en skala 1-10, sätter jag en 10:a på min glädje

Det är två timmar kvar tills avslutningen är, sen har vi jullov. Hur underbart är inte det? Nu är jag nyduschad och ska äta frukost, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men kommer väl förmodligen hitta någonting att slänga på mig. Efter avslutningen ska jag träffa Max för sista gången innan jul eftersom kusinerna kommer ikväll. Vi ska i alla fall dra oss iväg till Gamlis vid kvällen för att åka pulka i världens bästa väder. Hej!


Jag har en känsla av att jag inte kommer behöva gå i skolan på flera veckor.

Hur skön skoldag som helst idag. Förstår egentligen inte varför skolan bara har avslutning istället med tanke på att det nästan inte fanns en enda elev på hela skolan idag, vilket det aldrig gör sista dagen (PÅ EN MÅNDAG?) Men det var film på varenda lektion och sen fick vi sluta från marknadsföringen efter vi fått reda på provresultatet. Snart ska jag åka iväg och åka skridskor med min lillasyster, känns inte så lockande nu med tanke på hur kallt det är ute. Men har man lovat så har man, och jag bryter inga löften (:


pic; le love image


Calle Kristiansson - ja, han sjunger så himla fint.


Förlåt, jag ska bättra mig.

Jag ska bli bättre jag lovar lovar lovar, har haft mycket med en massa saker som tagit tiden ifrån bloggandet. Idag har jag i vilket fall som helst vart nere på stan för att köpa massa julklappar. Fick nästan klart allting nu faktiskt, så det är skönt! Idag var även Calle Kristiansson och två andra från idol nere på stan och sjöng, och oooj vad härlig Calle är. Walking in Memphis och Free Fallin, hur mycket bättre kan det egentligen bli?





"Jag vill bli berömd, men jag vill inte att folk ska känna igen mig."


Du har inte världens bästa pojkvän, det har jag.

Fick precis ett mms som gjorde min dag hundra gånger bättre. Och vet du vad? Det gör du alltid.


Tre flugor i en smäll, va va va

12 December
Jag har kunnat civilisera mig, mår nästan på topp. Max kom hit vid tolvtiden och vi kolla på Narnia, baka pepparkakor och fånga snöflingor. Pepparkakorna blev jättefina och jag fånga mest snöflingor så allt blev så bra det kunde. På kvällen blev det, efter många om och men, tillslut en tv-spelskväll med Bull och vi körde igenom Gutiar Hero's låtar med glans.
13 December
Luciadagen och jag vaknade upp med Max som kom senare på kvällen igår. Vid tretiden åkte vi iväg till Odinsborg och åt julbord med en del av släkten. Sedan cyklade vi hem genom den stora, leriga och blöta åkern vid röbo. Men så går det när man inte har lysen och polisen kommer, så varför klaga. När pojken åkt hem på kvällen så pluggade jag en massamassa och gick och la mig vid en tid som inte bör nämnas.
14 December
Idag var det första dagen i skolan på en vecka. Kan inte påstå att jag var lika sugen att åka iväg till skolan när jag vaknade, som jag var när jag låg sjuk i sängen. Men tillslut drog man sig iväg och dagen har varit som en helt vanlig skoldag med många trötta barn. Vid sex ska jag träffa Frida och göra något kul som kanske kommer upp sen, och efter det kommer Max hit för att plugga. Svejs!


Tänk för att jag nästan är frisk.

Hurra, hurra, hurra jag är nästan frisk. Jag har kunnat äta idag igen utan att min mage skickat tillbaka något som kommit ner, skönt! Men eftersom det ändå återstår några steg på bättringsskalan för mig så ska jag bara vara hemma ikväll och kika på idolfinalen. Heja heja heja Calle, blä för Erik. Vet faktiskt inte riktigt vad jag skulle göra om Erik vinner ikväll, så det blir att skicka iväg en del röster på Calle. Glöm inte det ni andra, vote for Calle!! För tillfället sitter jag och pratar med min kära Bull i telefon så ska bli lite mer kontaktbar där och lämna datorn för ett tag. Förresten, jag såg att mitt hår ser blont ut på bilden här nedanför, men det är faktiskt taget för kanske två sekunder sedan så det är så brunt som det kan vara. Knepig kamera.


It's like forgetting the words to your favorite song. You can't believe it, you were always singing along.


model;     Gemma Ward for Vouge Paris


Therése Sördal har världens bästa vän, jag lovar.

Det här kan mycket möjligt vara ett av de gulligaste sms:en som jag fått genom tiderna. Att du dessutom lyckas med att pricka in tiden 19.19, ja det förstår vi nog båda två att det inte kan betyda annat än att det verkligen kommer slå in. Ulrika Blomstrand Andersen du är bara för sjukt söt ibland, vet du det haha?


Lyssna bara på mig och försök inte att förstå det, okej? Jag gillar dig


pic; wet behind the ears

Hon leeever, hon leeeeeever

Jag är återupplivad och är äntligen på bättringsvägen, med stark betoning på äntligen. Känns som att jag vart borta från världen i flera månader, fast det egentligen bara är några dagar det handlar om. Men hallå, man tappar faktiskt tidsuppfattningen(?). Idag var i vilket fall första gången på veckan som jag fick i mig någon mat, vilket är riktigt skönt. Både jag och magen blev superlyckliga och kände att vi fick en del kraft i oss. Nu ska jag nog gå tillbaka till sängen och vila lite så jag har kraft att kolla på Mammas pojkar vid klockan åtta, missa inte det nu! Förresten, kom på en sak. Titta vilken söt mormor jag har. Igår kom hon in på mitt rum med en krya-på-dig-blomma, det ger en ganska mycker glädje i sjukstugan måste jag medge.


Funderar på att sova.

Idag så vaknade jag hos Max som mådde jättebra efter gårdagen. Vi hade med andra ord en lugn dag och kollade på film och inte så mycket mer. När jag kom hem så klädde vi granen och huset är nästintill redo för jul nu!!


Lördagen den femte december

Var med Bullen på kvällen och vi kollade bland annat på vart vi ska resa i vår. Känner att vi verkligen borde bestämma det nu eftersom i stort sett alla resor redan är fullbokade, jamen braaa! Kvällen var i vilket fall som helst sjukt kul och den roligaste jag haft på länge. Jag skulle säga att vi är ganska patetiska, men jag bryr mig faktiskt inte ett dugg. För alltid när jag är med dig så skrattar jag konstant och det är väl det som räknas. Du får mig garanterat att leva längre tack vare alla sjuka saker du gör!


Fredagen den fjärde december

Vi var och firade Jenny med middag! Finns mycket att säga om kvällen men väljer att visa den i bilder.

Här har vi tjejen som fyllde år, och som dessutom hade lagat världens godaste middag.
Ledsen att behöva säga det, men detta var två av gästerna.

Här har vi lilla Putte som gillar sin "flickvän" lite mer än vad han borde.
Ett kärlekspar och två avundsjuka tjejer.
Och när det ändå hade vart idol så tänkte vi att ja, varför ska inte vi också vara idoler?
Sist men inte minst, Klara som övar på vilket ansiktsuttryck hon ska ha när hon föder.


tredje december tvåtusennio

Hur ska du kunna förstå om ingen någonsin lärt dig hur? Just nu flyger högre än oss andra, så att vi alla får se upp. Men hur ska du våga chansa om du aldrig haft nån tur, lyckas att ta till dig sunt förnuft? Kanske för att inte förrän du tar dig ner på jorden, kan jag vara din vän. Är det ett tillräckligt bra skäl? Vad vill du att jag ska skriva för att du ska bli berörd? Att jag inte kan skilja på om jag vill vinna dig eller förlora dig? Jag har ingen aning, men varje gång vi tar upp det här, är det som att leka med eld. Förstår du?


Ännu ett födelsedagsbarn

Här har vi, sist och minst men inte sämst för det. Jenny har fyllt 17! GRATTIS


Vi sitter i skolan.

Jag kan sitta på den mest ovärda lektionen i världshistorien. Betygsnack till tio över två och sen slutar vi, så det är väl ganska okej i alla fall.


Jag fullkomligt hatar hatar hatar sprutor och min arm gör ondare än ondast.

i think this photo is amazing
pic; rachels in wonderland

Stressen tar över lika självklart som vågorna slår.

Sitter i världens skönaste kläder med världens oskönaste uppgift på datorn. Snart ska kommer jag kunna ta en paus ifrån den eftersom jag ska åka iväg och ta sista livmoderhalscancersprutan. Sitter dock och väntar på min mor som ska följa med mig dit som ett stöd, eftersom jag verkligen inte klarar av sprutor. Guppin säger hejdå!


RSS 2.0