31 oktober 2010


Har haft visakinabilderkväll med familjen och har skrattat liiite för mycket, vet inte om det är på grund av min extrema trötthet eller bara för att de är bland de roligaste och sjukaste människor jag vet. Skulle gissa på att det är en blandning av bägge. Men nu är jag trött och ska sova så jag blir pigg och kommer in i dygnsrytmen.


Hemkommen 28/10


NU är jag hemma från Kina och känner att jag har kvar Kinas dygnsrytm, med tanke på att jag vaknade klockan åtta imorse och var hur pigg som helst. Men i alla fall. Shiiiiiiit vilken grym resa, har haft så fruktansvärt extremt jättekul där borta!! Ångrar verkligen inte att jag åkte och skulle gärna åka tillbaka på en gång, oslagbart.


I don't mind it.- Bilder från i fredags.

Idag har jag äntligen fått träffa Jassi, inte sett henne sedan i juni INNAN hela sommaren började. Fyra månader, hur sjukt är inte det? Nu är jag däremot hemma och springer runt i hela huset för att hitta all packning till Kina, för imorgon åker vi!! Helt sjukt. Känner mig som man alltid gör på julafton, ni vet när man går runt och är pirrig i magen heeela morgonen och fram till det att tomten kommer med paketen. Men i alla fall, stressigt är det och ska nog fortsätta med det så jag inte sitter i Kina utan tandborste. Hejdå!


It's a paradise


Hemma efter att ha pluggat sedan halv sex. Första stopp var stadsbiblioteket med Simon och Max och efter det blev det till att sätta mig på ett café för att fortsätta pluggningen i min ensamhet. Ensamt är tråkigt eftersom det ger mycket mer av att diskutera, tycker jag. Fast kan i för sig medge att det kanske blir lite mer seriöst när man är ensam, så lika mycket av bägge båda är nog helt enkelt bäst. Nu ska jag kolla på PH på internet eftersom jag missade pga pluggandet, trevlig kväll på er vänner.


Cause you know it's over before it began.


Haha jag måste bara säga att jag älskar dig söta mamma och att jag känner mig fruktansvärt elak just nu. Skrev ju att jag tagit bort piercingen och fick genast en överlycklig kommentar av mamma som kikat in, att "gud vad bra, nu är du äntligen fin igen!". Men... grejen är ju den att jag inte har tagit bort den. Skulle bara vara sådär jättekul som alla andra bloggare och ljuga lite. Kommer nog inte att ta bort den på ett tag heller då jag gillar den, har liksom blivit lite kär i den. Kär i en metallkula, vettigt. Men den har blivit en del av mig, metallkulan är en del av Therése. Haha så... förlåt än en gång mamma, på riktigt.


Why so genious?

4627491059_06852e70e7_large
Jag önskar att jag vore lite mer som Carl Von Linné, eller varför inte som Einstein? Själv sitter jag, dränkt av papper och böcker, nere i källaren (ensam) och försöker få in åtminstonde EN sak om rättskunskap i huvudet. Lyckas jag? NEEEEJ! Bra, grattis, hurra, underbart. Istället för att ha ett russin till hjärna skulle jag väl kunna få ha en kunskapsbomb? Eller åtminstonde en hjärna lika stor som en tennisboll? Men nej, varför skulle jag ha den turen? Mig har Gud skapat, bara för att låta mina kompisar känna sig ännu smartare. Det som är mest hemskt är att jag faktiskt blir klassad som nörd i vissas ögon, helt i onödan. Jag skulle inte bry mig om pluggandet gjorde mig smartare, men nu är jag är osmart nörd. Hur misslyckat är inte det? Så... av allt svammel var det som jag ville få ut med det här inlägget, att jag önskar att jag vore en smart nörd.


Borta


Vet ni vad jag gjorde när jag kom hem från skolan idag? Jag tog ur piercingen. Har funderat på det i några dagar, eftersom jag mest tycker att den är ivägen, men har inte riktigt vågat. Men tji fick den, nu så är den borta!


Okt. 11, 2010


Blogglustan har försvunnit helt och hållet. Något som istället ökar är längtan till Kina, om precis en vecka sitter jag på planet påväg till Shanghai. HUR ballt är inte det? Nu ska jag kolla på PH och skratta lite mer åt bilden, hejdå!


It's okey to say you've got a weak spot, you don't always have to be on top. Better to be hater than loved, loved for what you're not.


På senaste tiden har min hobby blivit msn:s röj. Och vet ni? Jag är bra på det, vunnit alla gånger utom en. Slå det om ni kan, eller nej... det kan ni ju inte.


You've been acting awful tough lately, smoking a lot of cigarette lately. But inside, you're just a little baby.För någon timma sen var jag och köpte fler filtar på Rusta. Efter det åkte vi iväg och köpte mat och nu sitter jag framför tv:n och kollar på idol. Dessutom äter jag rosa rattar och stödjer bröstcancerfonden i och med det. Tyckte det var lite fyndigt av Ahlgrens så kunde helt enkelt inte låta bli.


This is just like some movie from before, she said.


För första gången på över en vecka, ska jag inte isolera mig med tonvis av skolböcker den här kvällen. Istället ska jag lata mig så mycket det bara går eftersom det ändå kommer att börja snart igen. Det var väl det, hejdå. Ps. Jag tror faktiskt att jag ignorerar nyttigheten idag och köper en chokladkaka. Ds.


22:59


Idag hade Rusta rea på filtar, galet?! Jag skyndade mig självklart dit, köpte upp hela mitt studiebidrag och fick med mig sjukt massa filtar hem. Älskar filtar, det är helt underbart och man kan bara inte få för många av dem. Nu ska jag och mina filtar sova, god natt!

Eller okej, kanske inte riktigt så. Men något som var sant var att Rusta hade rea på filtar och att jag åkte dit och köpte massa. Men det var inte till mig själv utan till UF. Fick en del konstiga blickar när jag gick igenom affären med tre lånepåsar som var överfyllda med filtar. Egentligen fick man ju bara köpa 5 per hushåll, så när jag kom fram till kassan med tjugo stycken blev kassörskan liiite irriterad. Men efter att ha bönat och bett ett litet tag så gav han tillslut med sig och jag gick lycklig hem med tjugo fina filtar. Kap.


Call it off.

Hoffmaestro's nya album? Har bara hittat tre låtar som jag verkligen gillar, så är lite besviken för tillfället. Men jag hoppas på att låtarna blir bättre med tiden.

Sakna inte det förflutna, men kom ihåg det med glädje.

Tumblr_l9vlwsekk61qcnlo1o1_500_large
Jag vet inte hur många gånger jag har gått och undrat över vad jag ska bli när jag blir stor. Frågan börjar skrämma mig ännu mer eftersom jag i princip räknas som stor nu. Om drygt två år bör jag ha börjat med studier som ska ta mig till min framtida karriär. Och jag vet inte, men det känns som att jag borde sluta tänka. Jag har en känsla om att allt det här kommer att lösa sig, och att jag kommer bli nöjd med mitt liv. För jag hatar att ge upp och gör det inte heller, så faktiskt... jag ska sluta tänka och låta livet styras av impulsiviteten.


Jävla syjunta


When i compliment her she won't blieve me. And it's so sad to think she don't see what I see.


- Le love image & Flickr


17:51

Pluggat hela dagen och när som helst  ska jag övningsköra. Ikväll är jag hemma med familjen och äta sushi. Resten av helgen ska jag plugga, awsome.


13:04

Livet går på för mig med, döm inte när du vägrar att ta hänsyn till det.


And the sea is just a wetter version of the skies.


Bull med våra absolut sista giltliga femtioöringar precis innan vi ställde oss i kön (måste bara påpeka att hon har apotekspåsen full med dem).

Tog ju som sagt en sväng förbi Ica igår med min kära Bulle, för att handla upp våra sista giltliga femtioöringar. När vi plockat ihop godis för nästan åttio femtioöringar ställte vi oss i kön som två förväntansfulla femåringar, ni vet när man själv tycker att man har största och roligaste saken på gång. Men när vi kom fram blev det inget annat än en besvikelse då kassörskan blev sjukt sur och sa till oss att hon verkligen inte hade tid att räkna dem, utan var tvugna att växla femtioöringarna till ett kvitto i en växlingsmaskin lite längre bort. Den roliga planen om en stressad kassörska som panikartat skulle sitta och räkna nästan åttio femtioöringar gick i kras (på grund av deras dumma växlingsmaskin som de skaffat enbart för att förstöra för oss). Men inte allt för buttra miner blev det, man kan ju inte vara sur efter att ha köpt godis. (Jag vet att jag har ett löfte om att sluta vara onyttig, men när det är något stort som sista femtioöringsdagen så är det ett undantag. Men framöver, INGET.)


RSS 2.0