15:38 dagen innan dagen med stort d


Igår var det katte-skrapankampen, sista gången för oss treor. Och vet ni vad? Vi vann. VI VANN! På kvällen blev det utgång på årets sista skiva som hölls av katte. Temat hjältar och skurkar passade mer än bra in den kvällen eftersom alla skrapanbarn kunde vara världens bästa hjältar i grönvitt. Helt okej bra. Efter skivan åkte jag och Bull till Statoil och köpte munkar, bullar och bröd. Börjar nästan bli tradition att köpa en Statoilmunk efter varje utgång.

Idag har huset varit virrigare än någonsin. Varenda person springer runt som en galning för att fixa det allra sista inför studenten imorgon (observera att studenten faktiskt inträffar imorgon). Sista matlagningen, sista bakningen, sista städningen, sista allting. Jag själv har mest stått och skrattat med pappa i köket under tiden vi har lagat mat. Tröttheten och stressen börjar nå sin maxhöjd, så himla spänd och glad.


16:29 Sista skoldagen

X_33c9373f_large
Idag hade jag min absolut sista skoldag i gymnasiet. Var i för sig bara fika på de båda lektionerna som vi hade, vilket var helt okej för mig. På den sista fick vi våra efterlängtade muffins som vår lärare pratat om ända sedan vi började trean. Och trots nästan ett års väntan, så var väntan värd! Så sjukt goda muffins.

22:22 önska dig något

Mahatma_gandhi_freedom_quotation_postcard-p239276836309211320qibm_400_large

Hade bara matte c idag och då fick jag reda att jag spikade ett vg på nationella, hur skönt är det inte med ett vg i matte c?! Hiho är så himla, himla glad!! Efter det så åkte jag ner på stan för att träffa två av mina magalufkompanjoner, där vi gick runt och bara var. Så sjukt härlig och knäpp känsla att veta att man bara kan göra precis det man vill för stunden och inte behöver planera varenda liten ledig minut längre. Funderar på att alltid vara fri från stress och arbete, hur skönt skulle inte det vara liksom?


23:19

Tumblr_llpwt0w3pq1qcma2co1_500_large
Skivan igår var kul. Idag har jag dock INGEN röst kvar över huvud taget. Inte lika kul. Men jag gråter inte, för just i denna sekund är det bara åtta dagar och drygt trettiosex minuter kvar tills studentdagen!!


18:47

Tumblr_llngfm9wty1qkomd9o1_500_large
Har precis kommit hem från ansiktsbehandling. GUD vad skönt, höll på att somna flera gånger för att jag mådde så himla bra. Massa krämer och massage, helt okej jättebra. Fick dock reda på att jag inte bör sola på en vecka. Hehe... HEJDÅ kommer inte hända. En vecka kvar till studenten och jag tänker inte se ut som en vandrande tavelkrita. Sola försiktigt kanske.

Men igår var det skrapans naturskiva. Förade i stadsparken och fick sjuk nostalgi från den tiden när man var liten och cool. Till besvikelse så var skivan bland de sämre, så idag bär det förmodligen av till ytterligare än (inte lika tråkigt).


20:03 när man lever allt annat än ett liv

Tumblr_lgou52hgv71qa934ro1_400_large
Förresten kan jag fortfarande inte förstå att jag är LEDIG FRÅN SKOLARBETE! Shit vad överdrivet bra. Tänker bara på i förrgår natt (natten mellan torsdag och fredag), då jag drömde mardrömmar om nationella provet i matte c. Jag drömde att jag försov mig och att jag missade provet, så att min lärare satte ett IG på mig. När jag sedan vaknade upp från drömmen så var klockan 03:00. Och inte kunde jag somna om heller, nej. För jag låg hela tiden och tänkte på att jag inte skulle klara provet. Jag radade upp en massa omöjliga fantasital i huvudet samtidigt som jag låg och vred och vände mig i sängen. Det var stört, hur mycket jag än försökte så kunde jag inte tänka på något annat än matte!! Men tillslut så lyckades jag faktiskt somna, dock var klockan 04:30 sista gången jag kollade innan jag somnade. Men hallå, SERIÖST. Hur mycket liv har man när man drömmer mardrömmar om att man inte ska klara ett prov?! Och att man sedan inte kan somna om för att man är så fruktansvärt nervös inför det? Nej. herregud. Jag är GLAD över att jag aldrig kommer ha ett enda till skolarbete i gymnasiet. Tack Gud!


19:49

Tumblr_llk2c4vlpo1qg7h98o1_500_large
Helt jättebra dag idag. Det var fint väder och jag fick äntligen träffa min fina vän en heldag. Så himla bäst.
Nu är jag hemma och ska försöka få bort mitt halsont med lugn familjekväll och massa god mat. BRA.


17:36

3285_large

Jag dör, på riktigt. Kan inte förstå att det verkligen händer. Idag gjorde jag mitt sista prov någonsin när det gäller skolan, matte C nationella. Jag kommer aldrig mer behöva skriva ett enda prov, läxförhör, analysuppgift, manus för muntligt framförande eller redovisa om ett företag på BG's lektioner. Kommer aldrig behöva göra någonting som har med skolarbete att göra, så länge jag själv inte vill det. Högskolan räknas inte. Herregud, det är helt ofattbart. Och samtidigt som jag är otroligt lycklig, så känns det tomt på något sätt. Skolan är slut på riktigt, går det att ta in?


19:54

Tumblr_lk0mgn2ozm1qbg9lpo1_500_large
Jag älskar att ha dig som bästa vän. Du får mig alltid att bli glad när allt annat vill få mig åt motsatt håll. Du är bäst.


19:14

Tumblr_lku5a6igqh1qjszsxo1_400_large

21:12

Tumblr_lkz9zgbuse1qiw7qno1_500_large
Åt precis upp en fjärdedel av all glass som fanns i en bunke. Icas glass med smak av tripple chocolate. Smal tjej.


17:28


Är bara riktigt, riktigt trött på skolan och önskar mer än allt annat att den ska ta slut precis nu. Vi har resursdag imorgon i skolan och då ska jag ha prov, kan i stort sett ingenting. Och vet ni varför jag har prov då? Jo, därför att när vi hade det riktiga provet så hade jag missförstått vad vi skulle kunna och pluggat in fel 90 sidor. Så, 90 nya sidor att plugga på tills imorgon känns bra va? Nej, inte alls.


20:42

Tumblr_lkxdndohmd1qdb825o1_500_large


Ni vet när man har sådan där längtan efter att bli kär? Det hade jag jämt ibörjan av gymnasiet och precis sådan längtan har jag även nu. Någon som vet hur man hittar kärleken?


16:57

Tumblr_lh048hqsmk1qbl73ro1_500_large
Fan vad jag blir less på lärarkandidater, helt oorganiserade och tafatta. Det är två veckor kvar till betygen sätts och jag har totalt åtta uppsatser och prov kvar att göra, varav 5 av dessa är till den här veckan. Då kommer en lärarkandidat på en smart idé om att ge oss en uppsats på minst 2000 ord tills på måndag. Hans ledande kommentar var då: "Men tänk vad skönt när det är över, ni har ju bara två veckor kvar som sagt. Börja skriva på den idag så kommer ni ha god tid på er att göra den bra!". Men hallå, måndag? Det är EN vecka som vi har på oss, där i stort 80 % av tiden kommer gå åt till att plugga på proven vi har denna och nästa vecka. Vad hände med att lärare skulle vara väl organiserade och ge eleverna möjlighet till god planering? HEMSKT och sjukt jävla dåligt.


19:15 du är klassens


Första riktiga dagen i skolan efter skivan och det var så kul, på riktigt. Fick träffa alla och höra om allt kul som de varit med om under kvällen. Och dessutom (det bästa såklart) fick man berätta för alla som var liiiiite för fulla under skivan, hur otroligt roliga de varit och vad de faktiskt gjort. Minnesbilden är väl förmodligen inte den bästa för de flesta, åtminstonde inte korrekt haha. Så jag fick glädjas åt att man själv var tillräckligt nykter för att komma ihåg hela kvällen, och för att man idag kunnat skratta åt alla som tagit sig för ansiktet för att dölja rodnaden när de får reda på vad de egentligen gjort. Ja, ibland älskar man verkligen S3c.

Nu ska jag iväg till Bull och ha en myskväll med pannkakor och häng i köket. BRA!


12:30

Tumblr_lkolviujlr1qi1nc4o1_500_large

Vår skiva igår var som alla väntat sig. ASKUL, BÄST, FET, GRYM... LEGENDARISK! Helt jävla stört bra kväll. Skrapans S3:or kommer helt enkelt skriva historia, fy fan vad bra.


22:27


Har sprungit runt på stan för att skaffa mig inspiration för vad jag ska vara på skivan. Jag köpte på mig en del för att skapa en komplett dräkt, men det slutade med att jag endast behöll en svart långärmad tröja. Resten lämnades tillbaka efter att jag tillslut bestämde mig för vilken legend jag ska vara. Det kommer bli super!


RSS 2.0