Bublizz


Skön dag.

Jag älskar att verkligen kunna leva, shit vad underbart det är.

pic; nians bal

Varför är du genomskinlig?

Barcelona kan gå och dö. Nu ska jag sova i min säng och drömma att Barcelona vinner. Godnatt.

- Bild från lunchdejten med världens bästa vän.


I’m having fun don’t put me down.


pics; the cherry blossom girl

Amazing.

Chansen att födas i Sverige är bara 0,08%.
Man kan se olika på det, men jag tycker
bara att jag är hur lyckligt lottad som helst.

Back to start.

Efter att inte kunnat utnyttja min 5 timmars sovmorgon så ska jag snart bege mig iväg till Rosendal för att ha en lunchdate med världens bästa vän Ulrika.


18 år med en gnutta framgång. GRATTIS HJÄRTAT!

En gång för 18 långa år sen föddes en flicka vid namn Klara Hanna Wadin. Hon var inte som andra barn med tanke på att hon var född med en gåva, fackface's gåva. Den har hjälpt henne genom många svåra hinder i livet och gjort henne till den hon är idag. I och med detta vill jag utbringa en skål till en av jordens mest heta tjejer, Klara.
*HURRAARR**SKÅÅL*****HURRRR*SKÅÅÅL***

Bilderna är valda med omsorg, så klaga inte nu älskling. Tack på förhand.


Är du kvar där du var? Jag har slutat gå förbi.

Det hördes på telefon,
kunde inte hålla något.
Jag skulle vara någon annan
om du fick önska något.


Jag är kär i kärleken.


Det är inte bara en promenad till matsalen.



Det var någonting jag aldrig trodde mig få se.

DET ÄR VÅR! Förra veckan när jag och Lovisa var påväg till skolan från gympan såg vi att några vitsippor börjar ta sina första andetag under trappan. Vi blev faschinerade och tog självklart kort. Sen idag när vi var påväg till skolan från gympan så hade vitsipporna under trappan äntligen blommat(aaaaahhh!). Vi blev ännu mer faschinerade, resultat: ett till kort.

20 april 2010

27 april 2010


26 april 2010

The truth is in there somewhere,
but will I ever reach that deep?
Trying to break your chains, trying to get through.
How do I wash away your resistance?


Lev inte som om du hade hela livet framför dig.

Kom hem från Uppsala konstmuseum för ett tag sen, var där på studiebesök med skolan och det var gaanska så tråkigt. Snart ska jag bege mig iväg till bussen för att åka iväg till något gaanska så mycket roligare, massage!


Just in time.

I can't really say why everybody
wishes they were somewhere else.
But in the end, the only steps that
matter are the ones you take all by yourself.


Jag vill ha sommar.


pic;    cherry blossom girl


I change shapes just to hide in this place but I'm still, I'm still an animal.

Idag var jag och kolla på Gusks seriepremiär, lite halvdan match som slutade med 3-2 till Valbo. Nu på kvällen var jag och tränade med världens bästa vän vid namn Ulrika. SÅÅÅÅ fin människa. Efter träningen hade vi vårat traditionella efter-träningen-snack i drygt 1½ timma. Nu är jag hemma efter en bra dag och ska stoppa i mig hallonpaj. Hade ju faktiskt tänkt att börja med ett nyttigt liv, men när ens lillasyster fixar i ordning en hallonpaj kan man ju inte säga nej eftersom det vore taskigt. Så det räknas inte.


Yes indeed, it's a sunny day.

Funderar på att köra en "Turkiet 2010, bildkavalkad 2" snart för att återuppliva en av mitt livs bästa resor.


I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night.

Igår var jag på bio med ett väldans trevligt sälskap. Det blev Shutter Island och den var helt okej, ganska konstig och jobbig men ändå bra. Det var med andra ord så som en psykisk film brukar vara. Efter bion åkte jag hem till mitt eget lilla hus och sov, var lagom trött så det var riktigt skönt. Sammanfattning: Bra kväll!

pic;      we heart it


09.28, 23 april 2010

Ibland är det bra att man är sen. När jag stod och väntade på den senare bussen idag så fick jag ett sms om att min första lektion var inställd. Hur glad blir man inte då? Tillbaka in i huset och ner i sängen för att kolla på film. Så himla bra, dagen kan inte börja bättre.


Hela världen håller andan.

Jag älskar ögon, kan vara bland det finaste som finns. Kanske är det för att man genom dem ser vad en människa verkligen känner, att det är dem man så lätt faller in i. Lycka, kärlek, hat, galenskap, självsäkerhet... det är sjukt och jag kommer aldrig kunna koppla varför allting speglas genom ögonen. Läskigt, men så fruktansvärt vackert. Bara en tanke.


Taggad tjej.

Jag är inte alls sugen på att ta mig ut och springa i det här vädret, ändå gör jag det. Känner mig sadistisk eftersom plågar mig själv och tycker det är sjuuukt skönt efter jag har gjort det.


Update: Bilden får försvinna då den gjorde att min familj skämdes för mycket över mig. Jag blev kallad grotesk, finnig, ful och läskig. Så himlans mysigt med en så fin familj.


Min mamma säger att jag är fin.

Skön dag! Om en halvtimma drar jag iväg till Friskis för att möta upp Jassi, detta är början till ett hälsosammare liv. Akta er nu alla Sveriges tjejer, jag ska bli snygg!


You're only as tall as your heart will let you be.


pic;    wet behind the ears

God natt!


I don't wanna lie cause I'm pretty sure I'm gonna die one day.


"Det är för fan inte sant".

Nej, det är verkligen helt otroligt. När jag nu har legat här i min säng i över två timmar och inte kunnat sova på grund av att jag svettats som en gris, gav jag tillslut upp och gick iväg för att hämta termometern. Vad tror ni den visar om inte 37,9 grader? Vad är det för fel på mitt immunförsvar? Kan inte de där jävla gubbarna i kroppen (från barnprogrammet) ta och reparera mitt immunförsvar snart, för jag orkar verkligen inte vara sjuk längre. Hur många veckor är jag uppe i nu? 4 tror jag, heeelt stört. Jag vet inte, men antingen har gubbjävlarna åkt iväg på en långsemester eller så börjar jag snart misstänka att min kropp försöker skolka från all rörelse som världen bjuder på. Nu ska jag (efter två ipren, en åksjuketablett och massa vatten) lägga mig ner i min säng och försöka somna.


Snygg eller inte snygg.


Det är vad som gäller här i Stockholm.

Igår åkte jag iväg till Stockholm med ingen mindre än min snygga syster Emelie. Fick en heldag med henne i födelsedagspresent, så vad passar inte bättre än en heldag i Stockholm då? Både jag och hon hittade en del saker och dagen blev sjukt lyckad. På kvällen blev det Jensen's där vi åt Stockholmsresors måsten, glassbuffén. Som sagt, sjukt härlig dag.



Emelie var lite för hungrig så hon käkade upp bådas mat..


I'm in a hurry, cause they're waiting down in hell.

Kom hem från stan för ett tag sedan då jag var och träffade Jassi. En fika bestående av Waynes bästaste smoothie (hallon-mango) fick det bli för oss, SÅ bra. Nu när jag kom hem så hade min mor gjort iordning en hundraprocentig svensk husmanskostsmåltid. Raggmunkar, stekt ägg, bacon och lingonsylt. Ja det satt inte helt fel i magen det. God natt och sov gott.


Adam.

Det enda jag vet om den här filmen är att musiken är sjukt jäkla bra. Jag måste verkligen försöka se den snart och se ifall filmen är lika bra som sin musik.

 


Smile like a banana, it's fun.

JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA LYCKLIG, hur mycket bättre skulle mitt liv kunna bli för tillfället? Nej inte mycket. Dessutom gör ju inte ett vårtecken som detta det hela något sämre.


Underbara skoldag med underbara människor.


Turkiet 2010, bildkavalkad 1



Första kvällen i Turkiet och vi hade precis kommit till hotellet. Supertrötta som få resulterar vi till hotellgästernas klagomål. Men hallå, man kan väl inte förbjuda någon från att ha kul?


En söt Bulle på stranden.


Våra grannar blev sura och sa att alla hotellgäster stod ute i korridoren för att de undrade vad det var som lät så mycket. Ungefär såhär många var där ute skulle vi tro.


Sliten tjej och en av hotellets gulliga kypare.








Medelhavet och en snygg tjej.




En av väldigt väldigt få kvällsbilder, men snygg blev den.




På torsdagen bestämde sig jag och Bull för att ha en turistdag och en av solresors runturer fick det bli. Först bar det av till Turkiets största marknad i Manavgat, sedan en båttur längs Smaragdfloden och sist var det ett besök i en moské.


Kvinnor får varken visa hår, knän eller axlar när man går in i en moské där, så för mig och Bull var det bara att låna långkjolar och sjalar från moskén. Kan säga att alla killar blev som galna när de såg oss, och jag förstår dem.



| Happy, Alegre, Glad |

Herre min jesus vilken kväll. Har skrattat så sjukligt mycket och jag älskar det, finns det något bättre än glädje? Nu ska jag gå till sömns efter den här bra dagen, för jäkla skönt.


You will hate that I never gave more to you.

Det här är min kompis Knut, han och jag är bästa vänner. Jag känner att jag kan lita på honom till 100 % och han känner samma sak med mig, så vi pratar om allting. Jag har inte så mycket för mig just nu (vaaa märks det?) så jag tänkte att jag kunde gå in här och ge er ett superinlägg. Vet ni vad, jag tror jag lyckades. Nu ska jag och Knut fortsätta prata, hejdå.






Blbablablalba

Jag kan inte sova, första gången på över ett år som jag inte kan somna på mindre än en halvtimma. Segt, verkligen segt. Fast samtidigt kan jag tycka att det är ganska skönt att ligga ensam i mitt kolsvarta rum och bara tänka på en massa saker. Inom loppet av 45 minuter hann jag tänka på pannkakor, min första fotbollsträning, sommarens planer, första gången jag träffade min bästaste barndomsvän, när jag lärde mig blåsa bubblor med tuggummi, när jag blev biten av en sköldpadda... ja allt det och mycket mer. Finns verkligen så sjukt mycket roliga och knäppa saker man vart med om, och shit vad mycket mer galenskaper jag kommer uppleva. Mitt liv kommer bli så himla perfekt, jag känner det på mig. När jag sen blir gammal så kommer jag sitta med mina barnbarn i knäna och berätta om mitt äventyrliga liv. De kommer inte tro sina öron när de hör vad jag har vart med om, för jag vet att jag kommer bli en superhjältemormorfarmor. Ballt!


|Spring|Vår|Spring|Vår|

Första skoldagen idag efter påsklovet, blandade känslor. Fick världens bästa slut i alla fall då jag åkte iväg på massage, inte helt fel. Nu ska jag fortsätta kolla på Top Model och sedan göra klart det sista på regionarbetet. Ska försöka lägga upp några av bilderna från Turkiet också, så jag lovar att de kommer upp här någon gång den här veckan. Trevlig kväll!

Förresten var det Sveriges härligaste väder på en väldans lång tid, SÅ bra!


Hemma från världens mest perfekta resa. HELT SJUKT!


Halsningar fran Bulle och Titt i Turkiet.

Har precis kommit tillbaka fran stranden och sitter nu pa kanske varldens mest skummaste internetcafé. Det ar hur underbart som helst har och vi har solat en sjukt massa och badat i havet. Pa torsdag ska vi ivag pa en battur langs Smaragdfloden och aka pa shopping pa Turkiets storsta marknad, nice! Hoppas ni har det bra i Sverige!


Snart åker vi!

Om två timmar och fyrtio minuter sitter jag och Ulrika på planet som ska ta oss till Turkiet. Ses om en vecka!!


Glad påsk.

Eftersom jag åker bort imorgon så missar jag ju påskäggsdagen, så min mor och far lät mig ha äggjakt idag istället. Fick ledtråden mittemellan, vet ni vad jag hittade? Ett jättefint ägg i porslin som var full med godis. Påsk är bäst, speciellt godiset man får i påskäggen.


Stefan, om du ändå kunde vara normal när det gäller godis...

Vi i familjen Sördal sitter och äter lunch i köket. När jag ätit upp vänder jag mitt huvud åt vänster, ser en godispåse, tar fram mina puppyeyes, lägger huvudet på sned och ber mamma om att få lite. Min söta min fungerar och mamma räcker påsen till mig, då upptäcker vi det. Bakom godispåsen står ytterligare en påse och när mamma ser vikten på godispåsarna suckar hon och lägger kommentaren "Stefan, om du ändå kunde vara normal när det gäller godis..." Jag förstår henne men jag klagar inte, det är underbart att ha en pappa som älskar godis lika mycket som en själv.


Drygt 24 timmar kvar.

Efter att ha suttit huuuur länge som helst framför datorn, så tror jag faktiskt att jag är klar med musiken till Turkiet nu. Vänner, det här kommer bli fetingballt!


The sun's still shining in the deep blue sky.

Efter mitt återhämtande med pannkakor och musik så åkte jag iväg till stan och träffade älsklingen Jasmin. Rundtur på stan, fest på Clas Ohlson och sen en vilopaus på Waynes. Efter en lång och välbehövd vilostund var hon tvungen att åka iväg för att gå på lektion (hehe antar att det var dagens höjdpunkt för henne) och jag träffade Bulle av en ren slump. Hon var där med sin käre mor så jag slog följe med dem. Efter ett tag var moder Gunborg tvungen att gå så vi fortsatte att traska vidare. Hittade lite kul inför resan och sedan drog jag hem. Nu sitter jag hemma och deppar över att jag inte förbereder mig för att åka iväg till Bj. Är fortfarande sjuk och har därför bestämt mig för att stanna hemma och vila så jag hinner bli frisk till Turkiet. Så det är värt, men känns ändå sjukt tråkigt just för stunden. Well.. nu ska jag återgå till filmen och tagga inför en morgondag full av plugg.


Just let the light guide me through.

Hemma i mitt hus med världens bästa musik och pannkakor, skönt! Efter en kort men så in i helvete intensiv skoldag så finns det ingenting skönare att göra än att sitta i min soffa med musiken på högsta volym. Det som hände var att jag blev lite för känslig för mitt eget bästa. Jag är fortfarande sjuk (och uppenbarligen lite för känslosam på grund av det), och jag insåg att mitt arbete på fem sidor har lyckats trolla bort sig själv, vilket resulterar i att jag bröt ihop. Haha och det slutar dessutom inte, tårarna fortsätter rinna nerför kinderna och stackars lilla Kajsa sitter där förtvivlad och vet inte vad hon ska säga. Jag är inte den som brukar gråta för så mycket, men jag blev så äckligt irriterad och panikslagen över att två veckors arbete bara försvunnit. Så en helt ledig och avkopplande vecka i Turkiet blev helt plötsligt en vecka som inte kommer vara helt stresslös. Oskönt.


RSS 2.0