visste du att jag...

...älskar kossor? tycker att de är så fruktansvärt gulliga. borde kanske bli hinduist?
...har glasögon? behöver det egentligen men ser inte tillräckligt dåligt för att jag ska tvinga på mig dem. korkat? lite.
...trodde att maybelline uttalades "mäjbilajn" fram tills att jag gick i åttan? smart tjej.
...har väldigt svårt att lita på människor? öppnar mig väldigt sällan för folk.
...älskar yoghurt? äter det minst två gånger varje dag. har blivit tvungen att börja med laktosfri för att inte bli laktosintolerant.
...var den som gav min lillasyster hennes namn? älskade namnet och bad mamma och pappa om att döpa henne till det, vilket de gjorde.
...är väldigt lättskrämd? kollar i stort sett aldrig på skräckfilmer eftersom jag vet hur nojig jag blir.
...har tagit hål i öronen tre gånger? fick infektion de två första gångerna, men tredje gången blev gillt.
...avgudar Disney? har växt upp med allt som har med Disney att göra och kan verkligen inte få nog av det.
...verkligen inte kan laga mat? eller kan kan jag, men är för lat så jag gör det aldrig. nästa nyårslöfte? känns fel att behöva recept för att koka spagetthi...
...verkligen älskar att ligga i sängen och bara lyssna på musik? skulle kunna göra det dygnet runt.
...var livrädd för kossor som råmade när jag var liten? började störtgrina så fort jag hörde ett råmande ljud. knäpp unge?
...tror att det finns någon gud? är inte religiös och vet inte vad för slags gud, men tror att det finns någon.
...mycket möjligt kan vara den största retstickan på denna jord? tycker synd om min familj (framför allt min lillasyster).
...för första gången färgade mitt hår i årskurs ett? sant. färgade håret vinrött/mörkbrunt när jag var sju år.
...är extremt nyfiken? har alltid varit det och kommer nog aldrig att komma ifrån det heller.
...älskar filmen Hitta Nemo? favoritfilm, helt klart den bästa någonsin.
...avskyr öl? tycker det är så fruktansvärt äckligt. något som kanske är bra?
...brukar önska att jag kunde flyga? inte flygplan, utan som peter pan. har alltid velat det, verkar vara så himla kul.
...var rädd för i princip allting när jag var liten? vargar var helt klart värst. mamma och pappa var tvugna att
   t.ex. gömma filmen "Svärdet i stenen" eftersom den hade en varg i sig.
...älskar att spela slav och president? riktigt enformigt men så sjukt roligt.
...förmodligen är världens sämsta förlorare? vet inte om jag träffat någon (förutom min lillasyster) som är sämre förlorare än vad jag är.
...ÄLSKAR marsipan? brukar fortfarande bråka med min lillasyster om vem som ska få marsipanrosen. 


man måste dö några gånger innan man kan leva.

166308_195160613833632_129255280424166_803621_168681_n_largeTumblr_lfwgd2ssei1qfateqo1_500_largeTumblr_lfwbyxvcqx1qbvcrqo1_500_largeLove,mail,paris,cute,postcard,pretty-3f866c1c41e811cbca46c3b0dcf81433_h_large
Vi har fått virus på i stort sett varenda dator?! Vad händer? Skoldatorn är i skolan för att bli omdaterad, den stationära ska få hjälp av någon datakunnig, mammas dator har virus och den jag använder nu är också knäpp och smittad (dock minst smittad, därav skälet till varför jag kan använda den).

Förresten, vet ni vad? Hade riktiga jeans på mig idag. Första gången på nästan tre år, sjukt. Nu borde jag egentligen plugga matte men jag strejkar från den ikväll och kollar på "I rymden finns inga känslor" istället. Awsome.


Look at the stars, look how they shine for you.

Ogaaalyjab9od52lny7xw8vcjsbondjflwea83lafdb2qcffymxj2deduvq9ldcwroatycuaaqfbvcc_hptn24pbwtiam1t1un07nlwuuysfwb2qy4luuagu-00u_large
Vet inte riktigt vad som hände med att alla bilder hamnade i förra inlägget, inte riktigt meningen. Det handlar om stil... för jag har mycket av det vaaaaa. Men det som skulle va i det här inlägget egentligen var att JAG faktiskt köpte två jeans idag. Fattar ni? JAG! Shit, jag menar wow, herregud. Har inte ägt ett par "riktiga" jeans sedan jag gick i nian. Men nu, HA, äger jag faktiskt två jeans. Ett par lågbudget jeans, men vad gör det? Bryr mig inte, billigt är bra och jag är nöjd. Super. Imorgon ska jag ha jeans.


...la du din hand på min axel och sa att livet var något enkelt. Men jag kunde inte hålla med dig.

Tumblr_lfujw8pzft1qcfbnfo1_500_large
Har fått klagomål från en del håll om att min uppdatering är urusel. Och ja... ni har SÅ rätt. Problemet är bara det att jag inte haft någon lust att skriva, då jag känner att jag inte haft så mycket intressant att komma med. Livet är ganska händelselöst för tillfället, tyvärr. Så ja, vad SKA man skriva om då? Framtiden får väl helt enkelt visa det. Lite bilder, lite tankar, lite daginformation och ja... lite allt möjligt kanske.


09:17

Älskar att alltid börja klockan tio på morgonen. Sovmorgon, Håkan ur högtalarna, ingen stress och frukost på rummet. Mer sånt.

Håkan till p&l, sa ju det!


Skola idag och vi fick sluta vid halv två eftersom svenskan var inställd. Inte helt fel. Blev Gosafotografering efter det och sedan ner till stan för att lämna CV. Nu är jag hemma och ska snart iväg igen för att köpa massa filtar för att kunna börja sy upp ett lager för Gosa. Stress utanför stressen, skönt...


21:49

Precis kommit hem. Tränade pulsmedel, åkte och handla frukt och nu är jag hemma och har ätit upp ett äpple i ett enda svep. Älskar frukt. Älskar, älskar, älskar frukt efter träning. Det bästa som finns. Ska nog äta en apelsin också. Och titta på Knight & Day. JAAAAAA!


12:29 hurry up!


19:45

Dålig dag, en surdag. Hatar surdagar.

19:35


Stenbock och Vattuman

Nya stjärntecken:
Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari


Töntigt! Varför har folk helt plötsligt börja ifrågasätta vilket stjärntecken man ska vara? Jag har alltid varit vattuman och är det fortfarande enligt den nya teorin, men jag är dessutom stenbock... jag kan inte vara vattuman OCH stenbock?! Och ormbärare, vad är det liksom? Nej, töntigt tycker jag och bara där ser vi att teorin spricker. En gång vattuman föralltid vattuman, sämst på er "vetenskapsmän".


torsdag tjugo:nitton

Har varit på Väderkvarn med Jenny och tränat PM, helt slut. Nu är jag hemma och ska istället kolla på när de svenska killarna springer slut på sig på handbollsplanen, heja Sverige!

23:05

Tänk för att det finns en sak som är helt, helt jättesjukt. Det blev helt klart idag och händer om knappt fem månader. Jag kommer må så stört jäkla bra under den veckan och det kommer förmodligen bli en av de bästa sakerna jag gör det här året. Om knappt fem månader sitter jag på ett plan, ifrån Sverige påväg mot värmen. Om knappt fem månader befinner jag mig på Magaluf med tre av mina bästa vänner, aaaaaaaahhhh!!(hahah jag måste bara avguda Bull)


Onsdag sjutton:tjugonio

När rastlösheten tar över, ögonen hålls öppna tack vare tejp och sockersuget är värre än värst, då finns det inget bättre hjälpmedel än degestive med brie. Så gott.


Tisdag 16:53


Bra dag igår! Jag kolla på OC, sov, tränade och gick på bio. Idag då? Lite mindre bra. Jag ska äta, plugga och plugga. Aaahrå, tror ni ser skillnaden. Så, för att göra den här dagen lite kortare, så ska jag kura ner mig i täcket, tycka synd om mig själv och sova i åtmindstone en timma. Sov gott folket.


Du måste va' sjuk sjuk sjuk

Tumblr_lepla49esn1qc1q5io1_500_large
ÄNTLIGEN kom söndag 20:00! Solsidan säsong 2 var lika bra som förväntat och jag längtar redan massa mycket till nästa söndag 20:00, spikad framför tv:n. Nu ska jag leta i skafferiet och försöka se om jag kan hitta något som inte innehåller socker men som ändå kan stilla mitt sockersug, knepigt men inte omöljligt.

23:13

Tränade idag igen och är ännu mer slut än vad jag var igår. Vältränad tjej. Nu ska jag kolla på The proposal, dricka te och äta en macka
(blir jäääääääääättehungrig efter jag tränat, tänkte ni ville veta).


Torsdag 16:38

Hej! Jag har kommit på mig själv att jag är överdrivet skoltrött, ni vet sådär att man inte ens orkar kolla i almanackan för att man vet vilka nervsammanbrott det kan framkalla? Känns inte bra alls eftersom jag hade planerat att jobba mer intensivt än någonsin i skolan den här sista terminen. Men jag ska försöka, ska kämpa. Håll varsin tumme för mig så kan jag nog lyckas, tack dååårå!


Nitton år för fröken bästis.

För första gången för i år har jag tränat på riktigt idag. Det märktes. Är helt slut och kroppen känns som att den tränat ett superjättemegaintensivpass, men icke. Det var pulsmedel. Pulsmedel och jag är död! Ser mörkt ut för kroppen inför sommaren 2011.Förresten så fyller Bull nitton år idag och är bara ett år ifrån systemet nu, grattis fina du!


Tisdag 21:38

Men guuuuuuud! För tillfället så suger jag ju verkligen på att blogga, hemskt... kanske inte? Eller va? Nej inte alls tror jag. Imponerad över er få läsare som faktiskt hänger kvar ändå, stort hjärta till er. Men.. idag började mitt livs sista termin i gymnasiet. Jäääättejobbigt med skola, men huuuur skönt som helst när jag vet att jag bara behöver härda ut en sista termin i skolan. 150 dagar kvar nu.

Andra januari tvåtusenelva
Du är en av de personer som gjort mest intryck på mitt liv. Det valet jag gjorde skedde på grund av ett betydande skäl och är någonting som jag var tvungen till. Jag säger inte att du ska förstå, men jag är ledsen över att du aldrig försökt. Aldrig frågat mig om något för att kunna se ett samband i mitt val. Därför är jag besviken över att du bara låter oss två försvinna, och låter allt det vi gått igenom bli till ingenting. Orsaken till att jag skriver här är för att det verkar vara det enda möjliga sättet att få tag på dig. Och i hopp om att du läser det här och förstår att det är dig jag menar, så vill jag säga det att: Jag älskar dig, så snälla låt oss inte försvinna på grund av ovetandet. Hoppas att du hör av dig. Och du... jag saknar dig,
Therése.


RSS 2.0