23:06 dagens bra- och dåliglista

Bra
1. Fick hem min studentklänning.
2. Tränade box med Bull och hade SÅ kul.
3. Har namnsdag, så fick en god middag.
4. Lyckades köpa en klänning för 150:- billigare än vad den egentligen kostar.

Dåligt
1.
Skolan började.
2. Fick en åtta sidors analysuppgift på geografin.
3. Har inte fått tag i intervjuperson till religionen (för de svarar aldrig!).
4. Har knappt börjat på svenskauppgiften som ska vara inne på fredag, fastän jag "planerat" att den skulle ha vart färdig idag.

Ni ser... utan skolan hade mitt liv varit väldigt bekymmerslöst.


17:37 alltid en orkan i hälarna

Jag vet inte, men det känns som att jag kommit in i en dålig cirkel. Tänker fel om för mycket.


02:45 en slocknad dröm som fortfarande lever

Jag kommer ihåg en tjej, vars högsta dröm var att bli världens främste fotbollsspelare. Nu, fem år senare, brukar den drömmen dyka upp i huvudet på henne ibland. Tankarna går ofta kring hur det skulle ha blivit om en del hinder inte uppstått, de hinder som hon en gång sa inte skulle spela någon roll. De hinder hon skulle kämpa emot och ta sig förbi, utmaningar och inte problem. Det var så hon sa, men verkligheten kom ifatt henne...

Det känns ofta som att verkligheten är den som vill få en att misslyckas. Och det kanske den gör, stjäl möjligheten till att lyckas med sina drömmar. Men oavsett vad så kommer drömmen alltid förbli, alltid finnas där för att låta en bygga upp sitt eget luftslott. Och jag är glad över det. Glad över att jag aldrig kommer bli bestulen på mina drömmar. För det är mitt allt, mitt luftslott.

Jag har ett skrin där jag stoppar mina drömmar, för att alltid komma ihåg vad jag kämpat för. Dess innehåll är fortfarande ganska fattigt, samtidigt som det är otroligt värdefullt. Något jag endast ser som positivt. För det påminner mig om att drivkraften fortfarande lever, samtidigt som en slocknad dröm endast låter en att skapa sig en ny dröm. Och hur fel är det egentligen?


18:31 Tjenare mannen


00:53
23:41 amazing


17:53


Vaknade halv tre och var sjukt seg, kan ha vart för att jag la mig gaaaaanska sent igår. Har alltså inte gjort så mycket förutom att ha legat och dött framför tv:n. Men ska ändra på dagens mönster och ta mig iväg till Friskis för att träna vid halv sju. Men först: äta upp kesokaka med hallon och blåbär, helt okej.

05:30


Jordgubbskväll. En sväng till Statoil för så mycket som en liten Ramlösa. Filmkväll.
Tycker om att ha bra vänner. God natt!


100 dagar


Det är sportlov och jag trivs. Imorgon ska jag träffa Klara, kuuuuuul!


19:45 Förlåt mig magen, jag har syndat.


23:21 Happy Valentine


Klockan är 23:21 och det är alla hjärtans dag. Vad gör jag? Jo, sitter i köket och har en dejt med en av mina uppsatser. Ni är avis va?


23:41 ett liv med saknad av liv


Igår var en bättre dag då jag hade kul och spenderade kvällen med världens bästa vän. Vi kollade på film, spelade biljard och åt massa gott. Idag har det däremot varit en jobbig dag. Har i för sig varit med finafina Jenny, men det vi ägnat vår tid åt har varit desto mindre bra. Nästan fem timmars konstant skrivande om ett helvetesarbete. Har en gåta till er: Tror ni det är kul? Kan berätta svaret om ni lovar att inte säga något... här kommer det: Det är hemskt!


17:21 fotoguide


hur man tar superkort på sig själv

1. pluta liiite med läpparna.
2. lägg håret på ena sidan innanför din tröja.
3. ha på dig en WEZC-tröja (den är viktigast, måste ha en sådan om man vill ha supersnyggingkort på sig själv).
3. håll i luvan med ena handen.
4. titta in i kameran.
5. knäpp kort.
6. gå in på något fotoprogram och öppna bilden där.
7. använd ljuseffekten tills näsan inte syns längre.
8. klappat och klart. superkortet är perfektast.


00:28 i thought you'd want the same for me


Jag duschade, tack Gud. Är inte äcklig <3


21:51 your left foot goes back and then...


Nu ska jag duscha (om jag nu orkar resa mig ur soffan) och äta en apelsin efter det. Förresten... SÅ JÄVLA GLAD ATT MATTEPROVET ÄR ÖVER!!!


18:07 Don't step on it


Jag saknar den där tiden då jag inte behövde tänka på vad jag åt. Då jag kunde äta precis vad som helst utan att gå upp ett enda kilo. Nu... är det annorlunda. Äter jag en bulle går jag upp två kilo, och får då träna i tre veckor för att bli av med ett av dem. Ett steg fram ger två steg bak numera. Nu, iväg på PM.


23:58 Lay down a list of what is wrong


Vill inte lyssna. Vill inte se. Vill inte känna. Vill inte göra. Vill inte ingenting.
Nu ska jag sova. Sov gott.


17:26


Haft skola idag. När jag kom hem åt jag två ägg och drack egengjord smoothie. Sen bakade jag kesokaka, kanske blir kvällsmål.


22:38

Orkar inte, vill inte. Fan.

19:48

Nu plingar de i gong-gongen och jag ska åka hem efter att ha suttit ensam i biblioteket sen jag slutade. Har pluggat. Känner mig duktig. Hejdå!

18:14 stadsbiblioteket


Prov på torsdag. Bara jag som har lite ångest över att ha valt matte c?


Döda mig långsamt

Passive_by_a_l_i_e_nxx-d36gidf_largeTumblr_lg41udirr91qaz0jio1_500_large
Inom ämnena natur och internationell politik och ekonomi skriver jag om cigaretters påverkan på kroppen. Och ju längre in vi kommer på arbetet, desto lyckligare blir jag över att jag aldrig rökt i hela mitt liv. Jag förstår inte varför man röker. Verkligen, verkligen inte. Först och främst är det äckligt. Sen kan jag inte hitta en enda sak som skulle kunna kompensera upp alla dåliga konsekvenserna av det, inte ens lite grann. Dessutom så luktar alla rökare för jävligt. Jag vet att en del människor tycker att jag är dum i huvudet som ens orkar bry mig och klaga på att de röker. Men tänk för att jag bryr mig, och tänk för att jag har mina skäl. För vem om inte jag är det som kommer behöva betala skattepengar för att rökaren ska kunna få medicin och hjälp av sjukhusen? Ska jag behöva lägga ut pengar på att hjälpa en människa som själv inte bryr sig om sin hälsa? Ska jag hjälpa en människa som medvetet väljer att döda sig långsamt och inte bryr sig ett skit det? Och dessutom, ska jag behöva lägga ut pengar för en människa som skadar människor i sin omgivning? Skiter i att det är folket runt omkring en som kan bli lidande av att man röker. Hur gulligt skulle det vara på en skala 1-10, att ens syskon eller barn skulle få cancer pga en själv? Hemskt och egoistiskt, fy fan för rökning.


H&M Conscious Collection


Åh jag älskar, älskar, älskar kollektionen. Så himla fin. Om klänningen är lika fin i verkligeheten som den visar sig på bilden, har jag utan tvekan hittat en möjlig studentklänning. Kavajen och deras shorts med vågformade kanter skulle ju inte heller vara helt fel liksom. Verkligen så fint.


kanske har liite för tråkigt


00:03 ni glömde väl inte att önska er något?

Tänkte ta kort på mig själv och lägga ut på bloggen som ett godnattmeddelande till aaaaaalllllaa er bloggläsare. Men så blir det inte. Stängde ner webcamen direkt efter att ha blivit helt skräckslagen av att se mig. Det var även för erat eget bästa, ni har tur som slipper se mig i stunder som dessa. Mardrömmar i ett helt år framöver... minst.


21:47 som om du inte visste vad jag såg

Idag har jag varit och fikat med min bästa vän och jag köpte även "nyckeln" till hennes födelsedagspresent. Kommer förhoppningsvis bli fint. Nu har jag precis duschat efter att ha varit på PM och ska snart sätta mig framför tv:n med mamma. Men först blir det till att koka te och hämta yoghurt.


22:29 En tanke som ofta slår mig


Jag brukar ofta sitta och fundera över vart jag vill bo när jag blir stor. Och vart någonstans jag vill studera. Ofta tänker jag då att, självklart ska jag studera i antingen Göteborg, Malmö eller Lund. Och självklart vill jag bo i Sverige (fast i någon annan stad än Uppsala) eller kanske något spansktalande land. Men sedan brukar tanken slå mig att det inte bara är upp till mig att avgöra, att det faktiskt finns en person i mitt liv som jag verkligen inte vill leva på andra sidan jorden av. Att bo i ett land, eller studera i en stad som du inte skulle vara i skulle helt enkelt suga. Det suger redan tillräckligt att vi inte går i samma gymnasium, och du anar nog inte hur ofta jag önskar att du gick i min klass. För du säger precis de sakerna som får mig att skratta tills jag inte längre kan andas eller le tills det att min mun gör ont. Och trots att du inte är min pojkvän eller min livs stora kärlek, så är du förmodligen den personen som jag minst av alla vill leva utan. Du är helt enkelt min bästa, bästa vän.


RSS 2.0