Clouds are nothing more than cotton candy in the sky.


Idag kom lillkusinen hit till Uppsala med sin kompis. Imorgon åker vi och min lillasyster iväg till Stockholm, för att låta de som borde heta Glen upptäcka storstaden. På kvällen möter vi upp far och tar oss vidare till globen för att förhoppningsvis gå på Rihannas koncert. Hon måste, måste, måste bli frisk och inte ställa in även Stockholmskoncerten, kommer bli galen i så fall.


Some have names but most do not.


All my nightmares escaped my head.

Är så himla less över att jag inte får träna på hela 11 dagar tack vare minioperationen. Med andra ord, istället för att ha spenderat dagen på Friskis för att bygga muskler så har jag varit hemma, bakat totalt fyra äppelpajer och känt mig otroligt seg. Lider med folk som bryter ben. 


Now your dream is real.


Min fina, fina mamma köpte tröstfika till mig eftersom hon tyckte att jag varit duktig under operationen (hej Therése fyra år). Fick välja precis vad jag ville, valde en chokladmaräng. Tänkte äta den nu och dricka kaffe. Gott.

If you find one, please let me know what piece I've lost.


Har legat halvdöd här hemma efter det att jag opererade bort en leverfläck idag. Avskyr operationer. Spelar ingen roll hur små de är, fortfarande lika läskigt. Känner mig lite som ett barn när det kommer till sådant, vill bara gråta och ha mamma eller pappa där som tröstar mig och håller min hand.


You don't need no reason or a three piece suit to argue the truth.


Har fått en ny favorit till mina smycken.


You're the one I want to be with when the sun goes down.


Läste förresten en himla gullig artikel i UNT på morgonen idag. Fint med kärlek.


På låtsas, på riktigt.


Har äntligen fått skypea med min fina, fina vän som befinner sig hela 7009 kilometer från mig. Otroligt skönt att få höra att hon, trots omständigheterna, mår bra. Utöver det så har jag skrivit lite nödvändiga papper och sånt där annat roligt. Ska nog ut snart för att hinna ta del av det härliga höstvädret, men först blir det till att dricka upp det nybryggda kaffet.

Jag vill ha hem dig till säkerheten.


I'm from the hood stupid.


- Dekoration och korallrev från Barbados.

Kom hem från stan för lite drygt en timme sedan, var iväg och träffade Klara. Köpte lite halloweensaker till henne och fikade efter det, te för båda då förkylningssjukan även drabbat Klara. Kul att se henne igen. Nu ska jag äta och efter det ska jag försöka ta med mamma eller pappa på en övningskörningstur.


Put your hands to the light, and watch the light come through.


Den här dagen har startat mer än bra och jag är superlycklig!! Tyvärr känner jag att jag inte kommer kunna träna idag, men det gör faktiskt inte någonting eftersom jag är på så himla bra humör. Okej, nu vet ni? Jag är äckligt glad.


No strings attached.


And it's going to do.


- Julen börjar smyga sig in igen med julmust i ICA-butikerna. 62 dagar!
Har precis kommit hem från Gränby Centrum med min fina mamma. Där gick vi runt och tittade efter inredningsdetaljer till vårt badrum här på övervåningen, men tyvärr utan resultat. Istället fick jag med mig en hårinpackning (tänka sig att Therése faktiskt har börjat sköta om sitt hår lite bättre) och ett par jeans och mamma fick med sig en himla fin skjorta. Vi hann även med att äta en otroligt god lunch/middag på en italiensk restaurang. Nu ska jag koka te och kura ner mig i soffan framför tv:n, förkylningen lägger sina spår efter en hel dag utomhus.


You tell me secrets I actually keep.


Tittade på filmen om Coco Channel när jag vaknade idag, otroligt fin film! Superförkylningen börjar ta sig också, så om jag har tur kanske jag kan träna redan imorgon. Avskyr att vara sjuk, man tappar så mycket med träningen då. Idag är alltså en bra dag. Jag var även iväg från hemmet (JA!) för att vara utomhus i det fina vädret med en bra person.


Don't blame the sun.

Tumblr_lprzw9hdce1r1p9cso1_500_large
Dumma förkylning. Tjock hals, lock för öronen, överfulla bihålor... kan inte bli så mycket bättre än såhär. Vill gå ut och leka i det fina vädret, istället ligger jag inomhus och mår lika bra som ett skalat äpple. Skrumpnar.


Står jag här med tomma händer.


Fel av mig. Iväg till Gränby en snabbis och skrämma småbarn.


Låt problem bli de utmaningar som får dig att växa.



Lyckades bli helförkyld under natten, vilket resulterade i totalt två timmars sömn. Så på morgonen blev jag tvungen att avboka körlektionen för att inte vara trafikfara och dagen har därmed nästintill bara spenderats i sängen och soffan. Var dock iväg en snabbis till stan för att lämna och trixa med lite saker, men nu ligger jag här i soffan igen. Heldöd.

You've got a cold wind burn.


Åkte iväg till stan för att träffade Jenny, gick runt och kikade i affärer och åt lunch. Kul att träffa min fina vän! Vid tre var hon tvungen att åka iväg till jobbet, men inte behövde jag åka hem för det. Världens bästa lillasyster var också nere på stan, så mötte upp henne för att dra ytterligare en shoppingrunda och fika. Himla bra dag. Nu ska jag dock gå och lägga mig eftersom jag ska iväg till körskolan för att köra vid 07:15. Kommer vara pigg.


En evig väntan.



- Fanny Lyckman, himla fin blogg.
Vaknade för en timma sen och väntar på att rörmokaren ska bli klar med badrummet så jag kan duscha. Har jag sagt hur skönt det ska bli när badrummen blir helt klara?

Jag vet om din hemlighet, du ser mig när du blundar.


Var iväg och tränade step på Friskis, verkligen avgudar onsdagspasset. Gick där i från som ett mänskligt vattenfall och med ömma muskler. Duschade snabbt när jag kom hem och åkte sen vidare till Lager 157:s smygöppning. Stort och fint, men hittade tyvärr inget förutom två par svarta, normala leggings. Kul tjej.


Somewhere along the road she laughed.


Kom hem, kokade kaffe, tog min kaffekopp, tillsatte mjölk, gick till vardagsrummet, satte mig i soffan, tog upp min bok om kaffe, började läsa.


Feel all and nothing.


Har precis bakat scones och kokat the, så nu myser jag ner mig i soffan framför tv:n. Bra och lugn kväll.


I was your clown.

270307_112515978841073_100002480148245_120289_6902561_n_large
Alla krossade hjärtans dag den 12 november. Visst är det kul att leva i en värld av positivitet?


Sweet, sweet bubble of your mind.


Rymmer lite från världen ett tag.


Galet.


Some people just kiss you and say hi.


Klockan är över tolv och jag sover inte. Fy. Ska ta mig upp ur soffan och skynda mig i säng för att sova, men kanskekanske titta på ett avsnitt av True Blood innan. Fast nej, inte kanske. Jag ska. Sov gott!


Det fortsätter alltid bra.

Img_8344-copy_109836057_large
Haft fullt upp idag. Åkte iväg till läkaren vid halv två och har efter det flängt runt på stan, fikat med min fina lillasyster och hjälpt henne plugga spanska på caféet. Nu är jag trött och ska snart äta omelett som mamma håller på att göra i ordning i köket samtidigt som jag och Emelie kikar på The Bachelor. Heja Michelle, tycker hon är otroligt underhållande.


And dreams of paradise.

Tittade förresten tillbaka i bloggen för att se vad jag gjorde för ett år sedan och hittade, bland annat, det här:
"Själv sitter jag, dränkt av papper och böcker, nere i källaren (ensam) och försöker få in åtminstonde EN sak om rättskunskap i huvudet. Lyckas jag? NEEEEJ! Bra, grattis, hurra, underbart."

Har jag någonsin nämnt hur lycklig jag är över att vara student och hur lite jag saknar skolan just nu? Om inte:
JAG ÄLSKAR ATT VARA STUDENT OCH INTE BEHÖVA VARA I SKOLAN.


I know the sun must set to rise.


Jag vet vad ni tänker, "Åh vilken stjärna hon är, nästa Da Vinci!!!!". Jag vet. Nej, men i brist på annat så satt jag precis och tittade igenom en del av alla de foton som jag tagit genom mina dagar och hittade då dessa två. Och jag blev glad när jag såg dem, med tanke på minnena runt dem. Inte så farligt gamla i för sig, men roliga minnen ändå. Det var i vilket fall som helst ett kul uppdrag jag hade och som jag lyckades med, för det blev ju roligt. Blir glad när jag ser dem. Förresten, ni ber väl intresseklubben anteckna allt det här? Tack på förhand.


Because I heard it screaming out your name.

Sverige.jpg
Vaknade för drygt en timme sedan och var fortfarande i extas efter gårdagen. Det finns vissa tillfällen som man är otroligt stolt över att vara svensk, och ett av dessa tillfällen var definitivt igårkväll. Helt galet, och jag drömde inte.


Take me back to nowhere.

Hej och hejdå. Hinner inte skriva så mycket just nu eftersom jag ska skynda mig iväg till Friskis. Har tränarkompis idag, lillasyster skaffade månadskort igår så det blir att köra med henne (eller förmodligen tvärtom?) på gymmet. Känner mig lite som en hunk, gymmar istället för att gå på pass. Good shit.


Reading some love.


Ut i solen och iväg! Hej så länge.


You're just a cannibal and I'm afraid I won't get out alive.


Jag tänkte berätta för er varför antalet bilder på bloggen inte brukar innehålla mig själv. Därför att jag inte är fotogenisk! Jag lyckas alltid se antingen tjock eller knäpp ut. Tror faktiskt inte att det är något som ni vill se på? Men jag håller med er, det är roligare att läsa en blogg med massor av bilder på den som bloggar. Hans/hennes vardag. Därför undrar jag, varför lyckas folk alltid ta så himla bra bilder på sig själva? På sina outfits varje dag och själva bli skitsnygga? Jag vill också ta outfitsbilder och bli snygg, men för mig skulle det gå åt minst 500 kort för att jag ens skulle bli halvnöjd med ett foto. Jag menar, vem har tid med det? Och dessutom så har jag inte en sådan där dagensmodeklädstil utan snarare min egen stora och säckiga som inte är speciellt inspirerande. Men eftersom klagomål kommer utifrån, om att jag borde lägga upp fler bilder på mig och vardagen, så får jag väl gå på någon lär-dig-bli-snygg-på-kortskola så jag kan göra det utan att ni blir ivägskrämda. Inte idag dock, eller närmsta veckorna... heh. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :))))


The best wave of your life is still out there.

Tumblr_lst9c9aqg21qmt5mvo1_500_large
Vaknade med hur mycket träningverk som helst efter gårdagens träning, men vad gjorde det när jag ändå hade massage nu på morgonen? Nej precis, ingenting. Hur skönt och bra som helst.


I could really use a wish right now.


- Ur mammas och pappas fotografier, Barbados 1989

He was always there to help her.


I veckan fick jag ett mail från Fyrishov där det stod "Grattis, du är en av vinnarna av fyra biljetter till fyrishov!". Antog att det var ett reklammail från någon jobbig vinst-/reklamsida så tänkte bara radera och inte läsa igenom. Men sen ser jag att det är skickat från Fyrishov och börjar undra varför de har skickat det om det bara är ett fejkbrev, men samtidigt kunde jag inte komma på mig själv att ha anmält mig till någon tävling så antog att det var fejk. Men så idag gick jag in på min mail igen och såg mailet, och då slog det mig. Gränby Centrum hade en tävling för Fyrishov för någon månad sen och då skulle man svara rätt på en fråga och kanske bli den där lyckliga vinnaren av fyra Fyrishovbiljetter. Och tänk för att det blev jag, nu ska det åkas rutschkana!! Och om jag har tur så kanske jag träffar Kaj Krokodil, hih.


Hand in hand down a golden road.


Kom precis hem efter att ha varit och övningskört med mamma. Och som vanligt när vi är ute och övningskör så lyckades vi konstatera att fler än jag borde ha en övningskörningsskylt på sina bilar. Eller snarare en skylt där det står "Idiotkörning" så att oddsen för att överleva varje körtur kunde öka.


No one knows where we're from.


Jag vill ha pengar, vill ha massor utav pengar så jag kan ta mig ifrån Uppsala och upptäcka världen!


Right in the moment this order's tall.


Vi har alltid haft mindre smickrande badrum och toaletter här hemma, om man ska uttrycka det lindrigt och fint. Men vet ni vad? Inte längre! Nu kan jag stolt visa mina vänner till toaletten när de behöver använda den och vänta på en liten wow-effekt istället för en ta-mig-här-ifrån-så-fort-som-möjligt-effekt. Dock är de inte helt klara så vi får stå ut med att sova i källaren ett litet tag till eftersom det inte är förrän nästa vecka som rörmokaren kommer för att sätta igång allt ihop. Kommer bli en av de bästa dagarna på länge. "Varför?" tänker ni då, jo för att då kommer jag slippa att springa ner två våningar varje gång jag behöver gå på toaletten.


If you only knew what the future holds.


Update: En liten vän sa till mig att Kenza lyckats med att pricka in båda två av mina hatobjekt. Snyggt...

 

Vet ni vad jag tycker är något av de värsta inom mode? Polokragen och sjuttiotalsbyxorna!! GUD VAD DET ÄR HEMSKT. Har alltid avskytt polotröjan, framför allt när det är den där tighta tröjan som sitter slimmad åt kroppen med kragen som då ser ut som ett strypgrepp. Nej usch och fy. Och inte för att nämna byxorna, det är lika hemskt det. Förstår inte att det finns folk som fortfarande tycker att det är snyggt, fastna inte i sjuttiotalet utan ta er till idag! - Ett litet utdrag ur modegurun Therése tankar.


Welcome to my silly life.

Här sitter jag och skriver, tre minuter över elva, på en fredag. Det känns ganska fel om jag säger så. Man borde inte sitta inne vid datorn, ensam, en fredagkväll. Fast den här kvällen känns det rätt. Jag har inte så stor lust att gå ut idag, inte lust att träffa någon faktiskt. Jag är inte arg, inte alls. Och jag har inte heller någon anledning till varför jag vill vara ensam. Jag bara känner för att vara för mig själv ikväll. Vet ni vad jag mer har lust med? Göra massor utav kullerbyttor och sedan försöka springa rakt, åka fritt fall, hoppa på en studsmatta och sedan hoppa upp och ner på marken, blåsa såpbubblor och tugga hubba bubba med bubbelsmak. Blablablaaah.


19:02

Okej, det dök upp en massa oväntade saker som gjorde att jag höll inte tidsschemat. Någon av er höll alltså två tummar istället för en... Men vad gör det idag? Nej just det, ingenting! För nu är det i stort sett klart och jag är igång. Idag har jag fixat en massa småsaker och har precis bakat äppelpaj till la familia. Ska titta på idol också. Lugn och slapp dag och kväll och sådär. Super.


23:11

Snart så! Om jag hinner så ska nog designen vara helt klar tills imorgon kväll. Håller tummen (En, inte två. Två=otur).


Ombyggnad

Okej. Min blogg är riktigt tråkig nu och jag har verkligen inte haft någon lust att skriva. Men jag ska börja igen eftersom min bästa vän vill se vad jag gör nu när hon inte är här hemma med mig utan i en annan världsdel. Så självklart ska jag då försöka vara duktig med uppdateringen. MEN, först ska jag ändra designen. Så om det är lite rörigt här i någon dag så är det därför. Sedan ska jag komma igång igen så att ni kvarhängande bloggläsare faktiskt får något att läsa om. Bra? JADÅ.

RSS 2.0