Emelie på centralen - Therése på ett tåg ifrån centralen

Åhh herregud vilken hemresa! När jag och Emelie väl kommer fram till Stockholm och gått in i centralen så kommer hon på att oj, hennes plånbok ligger kvar på tåget. Jag springer allt vad jag kan tillbaka till tåget, vilket tog sin tid eftersom jag först måste hitta rätt spår. När jag väl hittar tåget så hoppar jag på och springer igenom det till vagnen vi satt i och letar som en galning men hittar ingen plånbok. Jag frågar alla städare (som är de enda kvar på tåget förutom jag) om de sett någon men de skakar på huvudena.

Efter ett tag hör jag att en av städarna skriker på mig att jag måste hoppa av tåget för att det ska åka iväg i vilken sekund som helst. Jag sliter i varenda dörr men alla är låsta från utsidan och ja.. då ser jag genom fönstrena att tåget åker iväg från perrongen. YES! Emelie kvar på centralen i Stockholm med alla väskor, jag påväg bort från Stockholm och jag bara känner hur mycket paniken tar över. Vad skulle hända nu? Åker jag iväg till Göteborg igen? Efter ett tag kommer världens gulligaste städare och sätter sig för att börja prata med mig och försöka få mig lugnare. Verkligen sjukt gullig liten gubbe som direkt plockar fram choklad för att låta mig tröstäta. Han berättar att tåget snart kommer stanna så att vi kan åka tillbaka till centralen där lillasyster väntar. Jag ringer Emelie flera gånger och berättar vad som hänt men säger att det är lugnt och att hon ska sätta sig på en bänk stanna där hon är. Efter kanske en kvart stannar tåget och jag kliver av det tillsammans med städaren, vi sätter oss i en liten "golfbil" tillsammans med de andra städarna och åker tillbaka till centralen. ÄNTLIGEN, framme vid centralen! Jag tackar tusen gånger och alla är hur gulliga som helst och önskar mig lycka till med plånboken. Jag skyndar mig dit jag lämnade Emelie och ser hur hon kollar ner lite generat i golvet. När jag kommer fram så tittar hon upp och drar fram plånboken ur fickan. Bra jobbat!



GÖTEBORG

Gud vad tiden går fort här borta, gör den det där hemma i Uppsala också? Riktigt jobbigt tycker jag eftersom man knappt hinner med något i städernas stad. Igår så blev det stan för mig och Madde, hittade en vit lösstickad tröja som jag länge velat ha från Monki. På kvällen så var vi allihop (Emelie, Ellen, Madde och jag) på bion Fame som faktiskt var riktigt bra, mycket godis i burk blev det.
Idag så har vi allihop vart och bowlat, och jag vann(: Första gången i mitt liv skulle jag tippa på, men jag är väl helt enkelt en nybliven naturbegåvning. Nu på kvällen tror jag inte att det händer så mycket, utan vi kommer nog sitta och ta det lugnt framför tv:n, vilket är ganska skönt det med. Imorgon bär det av till Uppsala, och jag längtar inte.. faktiskt.
åh det här måste vara den roligaste bilden jag sett på länge. lilkusinen ellen längst bak, emelie längst ner och jag som håller på att dö av skratt på sidorna.

I Sveriges finaste stad.

Göteborg har hunnit med att hälsa mig välkommen idag. Hela resan började dock inte riktigt som man önskade, blev sittande i tåget drygt en och en halv timma pga att det var något fel med elektroniken ombord. Så vi blev ganska försenade jaaaa. Men vi kom i alla fall fram tillslut. Blev inte så mycket gjort idag pga av förseningarna men hann i alla fall med en fika nu på kvällen med Madde och några av hennes kompisar. Imorgon ska jag ta Götet med charm med hjälp av stan och bio, yes!


Parodi; Svenska Hollywoodfruar


hahah jag tror jag dör, måste vara det roligaste jag sett på länge!!


And it takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is.


pic;             Anja Rubik for Vouge Paris


Allting i de sista sekunderna

Har precis kommit hem från stan där jag vart och fikat och kikat runt lite med Bullen. Nu springer jag runt i hela huset och letar efter en massa saker som jag ska ha med mig imorgon till Göteborg. Som vanligt sparar man allt till sista sekunden och får nästan magsår för att man blir så stressad. Men måste skynda mig nu för ska iväg till stan sen ikväll för att käka lite, så det blir snabbpackning.


pic;               göteborg i somras, hoppas på ett återbesök (:

The life of guppi

Ska slänga mig ut i kylan nu för att köpa godis till Blomman, Sören och Kullen -kvällen. Ut i den kalla, kalla världen och i den blöta, blöta kylan. Enklaste förklaringen är helt enkelt att jag känner mig som en guppi, if you know what I meeeean?


Det blir vad man gör det till.

Årsfest igår var det va. Över mina förväntningar med tanke på att jag inte hade några alls, vilket kanske var tur eftersom andra verkade en aning besvikna. Men jag såg vad Bulle skrivit och ja, det var väl så vi sa; det blir vad man gör det till. Kul!

Idag har det vart ganska så dött pga tröttheten som totaaalt tagit över mig. Bulle har vart här fram till fem och jag kan informera er om att jag fortfarande ligger i mjukiskläderna. Snart ska jag iväg till Joanna med Bulle för att kolla på Love Actually, så känner att jag inte riktigt behöver fixa och trixa upp mig. Slö, slapp och likgiltlig kör vi på ikväll, najZ.

Men lägg dig

Varför är jag ens fortfarande vaken? Ingen aning, så går och lägger mig nu. Sov goottt!


pic;            lundlund, Henrik Halvarsson


LOV, LOV, LOV

ÄNTLIGEN! Sista skoldagen innan höstlovet är äntligen avklarad och jag är så sjukt jävla glad. Efter skolan idag så åkte jag iväg till stan för att träffa Bulle, efterlängtat! Gick till H&M och köpte skorna som jag gömt i drygt två veckor nu, och eftersom jag är världsmästare på att gömma saker i affärerna så fanns de såklart kvar. Dock så vet jag fortfarande inte helt säkert om jag ska behålla dem, tycker de är råballa och de platsar helt klart in som "ett måste", men osäkerheten finns som alltid ändå. Nu på kvällen så var jag med Bulle igen och vi firade in höstlovet med en lugn kväll med idol och en sjuuuukligt massa söta bilder. Hehe kanske man ska ta och publicera några, på Bulle i alla fall(;


Så kalla mig cp, kalla mig bög. Det kanske är fel, men det är en bra metafor.

Jag vet inte om jag är extremt töntig som sätter på mig min mors 80-talsglasögon eller allmänt jätteball. I min värld skulle jag nog säga råball(vars synonym för titten och bull är megatöntig och knäpp), men i eran värld skulle jag nog kalla det för töntigt. Men jag tycker om att vara töntig, vem vill vara normal? Inte jag. Dock så tror jag nog att dessa åker tillbaka ner i lådan där jag hitta dem, för jag klarar av att vara töntig utan dem.



Just run with me through rows of speeding cars

Kom nästan precis in efter att ha vart ute och övningskört. Gick helt okej tycker jag, men finns fortfarande saker att bli bättre på. Bara en dag kvar nu och sen är det lov,jag är överlycklig. Passar också på att säga det klassiska: Jag har aldrig vart så lycklig över ett lov som jag är efter den här veckan. Men så sant, nästan hatar skolan nu.


old pic;


Sí, el español es la lengua más divertido en el mundo.. claro!

Åh nu tycker jag att jag är värd ett break efter att ha pluggat på alla glosor och grammatik, fast funderar ändå på att fortsätta så jag kan ta paus ikväll då det är Grey's och True Blood. Jo, tror nog att tv:n kommer ta över min kväll så... tillbaka till pluggandet och mitt spännande liv.


spanskabarnens bästa vän.. uuh.


"Om du kunde skulle du vända tillbaka? Se mig så som du såg mig första gången"

Tumblr_krqa81ux681qzq8zqo1_500_large
pic;             weheartit


Verkligen älskar skorna

Hmm.. jag undrar ifall den här dagen ska börja att sjunga på sin sista refräng för mig del. Är riktigt trött, och tack vare att provet faktiskt var på torsdag nu så tror jag nog att jag ska slänga mig i säng och nana.


pic;                      the cherry blossom girl


tror ni inte att jag höll på att kasta mig själv ut över fönstret pga min lycka

Jag har inget spanskaprov imorgon, det är på torsdag!! Ja herregud vilken lättnad, en stor och tung sten försvann från mina axlar nu. Förstår ni hur dåligt jag mått över att hela dagen trott att vi skulle ha ett spanskaprov med över 100 glosor + en sjukligt massa grammatik imorgon? Men nu är jag fri, tralala (delvis).


Vet ni vad detta tyder på? Jo, jag har inte mycket till liv + att jag är sämst på att plugga.


Plugg, plugg, plugg men ändå inget förstånd

Jag tror att jag helt enkelt måste börja inse att jag inte har något riktigt förstånd. Jag sitter och pluggar, men får inte in något i huvudet. Riktigt irriterande är det i alla fall.


En psykiskt sjuk människa

Åh lille Bulle du är allt bra störd i huvudet, sådär så att man inte riktigt förstår sig på dig. Men jag vet inte, kanske är det därför jag gillar dig så skarpt?


68½ dagar kvar

Jag kom på en sak, har glömt berätta att jag köpte årets chokladkalender här i veckan. Nu står den och väntar på mig inne i rummet, och vet lika väl som jag att den skulle kunna vara uppäten vid det här laget. Fast nej... vi håller traditionerna och väntar till december.


Dag med massa skola

Min dag kommer i stort sett bestå av skolböcker med tanke på nästa veckas upplägg.
Måndag; Internationell Ekonomi, prov
Tisdag; Spanska, prov
Fredag; Geografi, prov
Ni förstår nog att jag känner ren lycka inför helgen...


Sov gott


Efter en galenskaparkväll så känner jag för tillfället ingenting annat än såhär; ZzzZzZZZz


Ja man gör som alla andra och försöker att bli van, men jag har tröttnat på att vara likadan

Jag är så himlans trött, och jag orkar verkligen inte plugga mer överhuvud taget. Sliten Therése citerar Timon & Pumba; God natt, sov sött, dröm om alla småkryp du mött.


pic;              lundlund, marcus ohlsson


En ä-c-k-l-i-g dag i Therése oäckliga liv

Usch, det här kommer inte bli ett bra inlägg. Vet ni vad jag tycker är så hemskt idag? Att jag hade ett matteprov som jag pluggat till i en vecka, men inte kunde ett piss utav. Vet inte vad felet är, kunde över 85% av talen på de sidorna i boken som vi hade, men på det där pappret.. 1% om jag har tur. Jag säger HEJ mitt första, men ändå inte välförtjänta, IG.. hur det nu kan hänga ihop. Ja, tror nog en del personer märkte av min irritation idag efter provet.


pic;    har inget minne om vart jag hittat den, såg den glänsa i min mapp på datorn.


Pic; We hear it

Jag vet inte riktigt varför, men att plugga får mig att må illa. Om det är tack vare höjden av tråkighet eller pga godiset jag äter vet jag inte, en blandning kanske?


20090718150307


Snögubbar och lussebullar

Snart är det inte långt kvar. Det ser vi ju det efter det underbara vädret vi har, det snöar för sjutton. Och inte nog med det, det är andra dagen i rad som det snöar, + att vakna med the voice faktiskt har gjort årets första snöängel. Då är det officiellt, det är vinter, underbart! Snart så är vi även i december då snögubbar och lussebullar kommer vara vardag, gud vad jag längtar.


Pic; Le love image


No giving up when you're young and you want some

Idag åkte jag iväg till stan och gick där med Bulle som köpte världens sötaste handskar. Jag hittade mina jeans, som dessutom var på rea. 250 kr och jeansen var så gott som mina. Nu ligger jag och lyssnar på Mika i sängen, har upptäckt att jag faktiskt diggar låtarna. Fast självklart så kommer ju Jamie T, Coldplay, Håkan och en del andra artister upp i spellistan. Gud vad jag älskar Spotify.

pic;                   the cherry blossom girl





permanent vacation


Det går seeegt

Ligger fortfarande kvar i källaren, men vi har nu bytt ut High School Musical till Top Model 12. Egentligen borde det vara plugg för hela slanten, men tröttheten tar över för tillfället så det blir nog någon mer timmas slöande.





Återhämtar oss med choklad och musikaler

Igår blev en sen kväll med en massa skoj. Jag och Bull tog bussen till Stenhagen för att gå på fest för en tjej som fyllde 18. Osäkert ibörjan till vad det skulle leda till, men allt slutade väl. Nu ligger jag och Bull och kollar på High School Musical nere i källaren och käkar punchrullar och Marabou Jordgubb, mmmm (:




Matteplugg

Oj oj oj ingen tid idag heller för att skriva. Ska plugga en massa matte nu när far äntligen kommit hem. Vad skulle jag vart utan honom? Jo, ett IGbarn i matte. (: Sleep tight

Illustrations

Guy and girl barely clothed hugging love seriesSofia Coppola on the Cover of French VogueLily Cole Black and white Fashion Illustration of her wearing a jacket full of jewlsGirl With red hair nude back with purple bow

pics;                                    by Danny Roberts


Smarta flickor lyckas bäst

Igår åkte jag iväg till Frida som jag inte träffat på evigheter, vilket blev sjukt mysigt. Väl hos henne så pluggade vi en massa massa matte som gav resultat, bra gjort säger jag. Eftersom det blev en sen pluggkväll så bestämde vi oss att det var lika bra att jag sov över där. Idag blev det tidig morgon, dock har det inte hänt så mycket utöver skola, och här hemma kommer det inte hända så mycket heller. En dag i mängden.


 


Julkänsla

Sitter nerkrupen i soffan nu med spanskan i högsta hugg. Vet inte riktigt om jag skriver om vad man skulle skriva om, men jag får hoppas. Med mig har jag också risgrynsgröt!! Ja ni hörde rätt, världens godaste gröt har jag för tillfället i min famn och käkar. Och bara för att så stoppar man ju självklart ner en mandel i det hela. Jag satt och tänkte på det när jag satt och mumsade min gröt; GUD vad jag längtar till julen! Snö, paket, julsånger, lussebullar, fluffiga kläder.. puss på allt det.


Täppt näsa och spanska läxa


pic;                                        Freja Beha Erichsen for Vouge

skoltrött

sitter och känner mig inte så jäkla frisk. är inte peppad på skola, som ger ett prov om bara någon timma. najZ!


Världens bästa bästis



Fortfarande en massa plugg som gör att jag blir uttråkad. Och när jag har tråkigt så börjar jag alltid att tänka på allt roligt som man brukar ha för sig, och då var ju såklart den första tanken som slog mig Ulrika Blomstrand. Med dig har jag alltid kul, oavsett vilket humör jag är på. Du lyser upp mina dagar. Önskar bara att jag kunde snabbkludda lite snyggare, men den får duga som budskap. DU är världens bästa vän.


Såhär ser det ut hemma hos mig,


och vet ni vad? Jag gillar det inte.


Att plugga är sövande


Hej Uppsala

Nu är jag hemma från en grymt kul helg i Stockholm. Ska berätta mer om det, men inte just nu för ska plugga inför marknadsföringen imorgon. Ha en trevlig helg mitt sällskap!



För trött för att vara vaken

Precis så känner jag, för trött för att vara vaken. Jag kan inte bestämma mig om jag ska fortsätta plugga eller sova, men det kommer säkert bli en blandning utav det. Kommer förmodligen plugga och somna vid böckerna, najz! Idol blev i alla fall ett stort pluss då Tove gjorde ens kväll, och jag säger då det lille Klaris, du är sjuk om du inte tycker att det var bra.


Världens gulligaste Jenny på 8 bast.


Man kan ju faktiskt inte plugga för många timmar i sträck utan lite choklad


Hemb@kad piZZa och id0l


Iväg till psyket

Har precis kommit hem efter en ganska seg skoldag. Men hinner inte skriva så mycket just nu, för ska vidare till Jenny och plugga inför psykologin imorgon. När jag kommer hem ska jag nog börja slänga i kläder i resväskan, inför stockholmsresan fredag-söndag med mormor och lillasyster. Vad vi ska göra där kan jag berätta senare, eftersom jag måste skynda nu.


RSS 2.0