Tomat

Vet ni vad? Jag sitter här, som världens rödaste tomat. Varför? Jo för att jag var dum nog att tro att jag inte skulle bränna mig om jag solade från 12.00 till 16.00 utan solkräm. Bra Therése! Nu får jag betala tillbaka för min dumhet då det svider så in i helvete, och ja.. det gör sjukt ont! Men förutom att jag brände mig så var det mysigt, var med Frida och pratade ut om livets bra och dåliga stunder. Nu ska jag plugga en massa, då jag har 2 "små" uppgifter kvar i historia och samhäll. Right Ulf... Men önska mig lycka till i alla fall!


Kram Therése!

Candy

Hej och hå,
dum som man var så hade man köpt biljett till "årets höjdpunkt" Candy här på Fyrispark. Korkat att köpa direkt utan att ens kolla vad det var för något. Men när man väl hade biljett så tänkte vi att det var värt en chans och åkte iväg för att ta del av kvällen på Fyrispark. GANSKA korkat beslut! Hela "festen" bestod utav 95:or eller yngre och man kände sig så sjukt misslyckad. Därifrån åkte vi iväg till Sunnersta, vilket inte blev ett så långt och bra besök. Bussen hem efter drygt 20 minuter, och hemkomsten blev vid 04.00. Vääääääärd kväll!


Kram Therése!

Gamla goda tider

Har precis vart nere i källaren och eftertränat lite, skulle stänga av datorn men började istället sätta mig och kolla igenom en massa gamla bilder på datorn här nere. Jag finner inga ord för bilderna, men jag låter bilderna tala för sig själv med tanke på att dem säger mer än 1000 ord...


- ser ut som ett lik med ett krockatstaket bredvid cheeseface här (:


- det gamla goda 80-talet, vem kan glömma den kvällen?
(denna bild medverkade även i en utav de fem "uppsala fjortisfilmer" jag lyckades komma med i. var vi seriösa?
ja men VISST...)

Kram Therése!

Musikuppvisning

Hejdär! Haft dålig uppdatering nu pga en del plugg och andra saker. Tänkte att jag i alla fall kunde berätta att jag var på musikuppvisning förra veckan på onsdagen där bl.a. Klara sjöng. Kul att se och det var ett bra framförande av alla. Nu ikväll så ska jag äntligen iväg på träning, första gången på hur länge som helst. Inte mycket jag kan va med på, ska i stort sett bara vara på sidan och köra eget. Men kul att kunna komma iväg och börja smått nu igen! (:
Ska äta lite nu, ha det bra!


- bild från onsdagens uppträdande                                          .
Kram Therése!

Vackert


Kram Therése!

Går det framåt?

Ja, vi alla har konstaterat att man växer. Frågan är dock ifall det går framåt eller utför...... och jag tror att vi alla tror oss veta svaret på frågan. Frågan kommer däremot aldrig att bli besvarad, någonsin. Livet har en väg, en väg som går ens gång, en gång som formar ditt liv. Inte ens du kan styra din egen gång, läskigt va?


Kram Therése!

Tanborstdags

Nu ska jag borsta tänderna med min nya, rosa tandborste och sedan gå och sova.
Godnatt!

Kram Therése!

G:by centrum

Var på Gränby Centrum med lillasyster och mamma tidigare på kvällen idag, för att kolla efter skor till lillasystern. Många alternativ, men tillslut beslöt hon sig för ett par. Jag fick ett par "nätskor" av mamma också, riktigt söta men samtidigt enkla och bekväma. Känns som att de kommer bli välanvända. Tre utav skorna som lillasyster prövade finns här nedansför, ifall ni vill kika. Ha det bra!


alternativ 1. (extremt lika skorna jag fick)


alternativ 2.


alternativ 3, vilka också blev lillasyster köp.

Kram Therése!

En 50-åring och en myskväll med Bulle

Igår på kvällen så åkte jag först över till familjen Mattson där mannen i huset fyllde 50 år, partaj var det och han firades för fullt. Efter att ha varit där en stund, så skyndade jag mig iväg för att träffa Bullen. 10 minuter kvar till Luthagens Livs stänger och vi spurtar dit, och såklart... vi hann! Allt för godisets skull, och det var det värt. När vi sedan kom hem så satte vi oss och kollade på den lilla kycklingen, en utav världens bästa filmer. En skönare kväll kan man inte ha; godis, film, bubbelvatten och en egen liten Bulle.


Kram Therése!

Uppladdning inför sommaren

Var ute på promenad med Klara igår, bestämde oss sedan för att gå och sätta oss i gräset och lyssna på musik. Hur mysigt som helst och man känner verkligen att sommaren är på ingång.
Kram Therése!

12 Maj

Kom hem från skolan för ett tag sen efter en dag till 16.30. Dagen började stressande och med ångestattacker över nationella prov i matteB. Sedan blev det lugn dag och nu har jag äntligen  kommit hem. Ska sätta mig ner och äta lite och kolla på finalen av A double shot at love with the Ikki twins. Efter det blir det historiaplugg, längtar redan...


Kram Therése!

5 maj

Fortfarande sjuk med feber och halsfluss, and it's suck. Sovit mycket och inte gjort så mycket i det stora hela. Jag förstår verkligen inte hur jag kan vara såhär sjuk hela tiden, så mycket sjuk jag har vart i år är vad jag sammanlagt vart i hela mitt liv innan det här året. Efter körtelfebern så har det bara gått utför, tungt men man hoppas på ljusare tider. Börjar dock bli bättre från det här nu, febern har idag gått ner med en halv grad, så det går framåt! Men i alla fall, kommer ni ihåg att jag skrev tidigare att jag köpte ett par urfina skor i stockholm när jag var där med Klara? Här har ni dem.

gör sig verkligen inte lika bra på bild som i verkligheten. klacken ser
mycket lägre ut och proportionerna är allmänt dåliga. hoppas ni ser
en del utav det fina i dem.
Kram Therése!

Mannekäng med laget

I lördags var jag och några andra tjejer i laget ute vid gränby centrum för att mannekänga för olika butiker där. Jag fick Kappahl, och jag måste ju erkänna att man var lite avundsjuk på dem som fick vila, åhlens... och en del andra.
Men dagen blev hur lyckad som helst när det visade sig att vi skulle få köpa ett par skor på Sko August för inköpspriset. Det fick vi pga att de också skulle vara med och visa upp sina varor. Man fick välja att antingen ta ett par egna skor eller därifrån, men om man tog ett par från Sko August så var man alltså tvungen att köpa dem. Och gissa, ett par Converse i skinn fick man för 400:-, då försäljningspriset egentligen ligger runt 1000-lappen. Kul dag.


hahah, jag finner inga ord...

älsklingarna

Kram Therése!

Valborg - del 2

resten utav kvällens alla bilder, väljer jag dock att censurera.
hoppas ni hade en trevlig valborg människor!


Kram Therése!

Valborg - del 1

  
 

RSS 2.0