Hey! Something is different in my world today.

SJUK kväll, SICK night... råballt, awsome.

Innan det blev kväll så firade jag min lillasyster som fyllde 13 år igår, GRATTIS! Släktkalas på kvällen, vilket innebar en sjuk kak- och tårtfrossa. När firandet tog slut åkte jag iväg till bj med bra vänner. När bj räckte för vår del åkte jag och kära Klara iväg på en efterfest (?), vilken endast innefattade 5 pers (där vi själva är inräknade)(Coolt). Var för trött och för hungrig för att mitt humör skulle kunna uppskattas av någon annan, så "efterfesten" dog ganska snabbt och vår långa resa till Mc Donalds började. Vi kommer dit och inser att Mc Donalds inte öppnar förrän vid 07:00 (klockan är 04:50). Eftersom vi är så jädrans sugna på hamburgare, går vi till centralen och sätter oss där, väntar i två timmar och går sedan till Mc Donalds för att köpa våra älskade och efterlängtade hamburgare. När vi väl kommer fram ser vi: Frukost serveras mellan 07:00-10:00. Med andra ord: Vi kan inte äta våra efterlängtade hamburgare utan får istället nöja oss med några sketna Mc Muffin Bacon (bröd+ägg+bacon+ost). Vem döper ens en macka till Mc Muffin? Fult, blä, skit på Mc Donalds. Nu är jag hemma och funderar på om jag ska lägga mig eller om det inte är någon idé.

Det var en snabbeskrivning av kvällen, tänkte att ni liksom ville veta och anteckna. Hejs!
(förresten är det här första gången i mitt liv som jag dygnar)


Movienight.

Igår/idag körde vi på våran filmnatt. Det blev självfallet en massa filmnäring till det eftersom vi ville hålla koncentrationen uppe. Offside, Sherlock Holmes och Step Up blev det och sen var klockan halv fem. Nathalie (som för övrigt tyckte att Jenny var mesig eftersom hon inte trodde att hon skulle kunna hålla sig vaken) somnade först och efter det valde vi att följa samma spår. Bra natt och nu har de åkt hem och jag kollar på Portugal-Nordkorea.


Pocketful of sunshine.

Idag har jag vart på Postkodskampen, bränt halva ansiktet, träffat Rickard Sjögren och Kapten Filling, gått tomhänt från godisregn, skrattat ihjäl mig pga tristess, köpt rosa kulor till tungan och jobbat. Nu ska jag vidare och iväg, trevlig kväll på er.


Du gör mig glad.

BRA dag och nu ska jag sova, hejs!

Fan.

Hade match nu på kvällen, helt slut och åt helvete med ryggen. Som grädden på moset blev det en förlust, något det inte skulle blivit om vi hade fullt lag. Men inte mycket att göra åt och får istället ladda om till på onsdag. Nu ska jag sova för jag är dötrött, godnatt!


It takes a fool to remain sane.

Igårkväll kom några tjejer hit på middag och precis som jag trodde så blev kvällen helbra. Ska försöka lägga upp några bilder när jag lagt in dem på datorn. Idag var jag iväg till Helena som tagit examen, en sjukt massa grattis! Otur för er som inte blev bjudna, för vet ni vad? Vi fick huuuur god mat och tårta som helst.
mango-03kenneth-j-lane-snake-ring
pic; the cherry blossom girl


Ge mig ett B.

Springer runt här i huset och försöker fixa en massa. Stressigt nu men resultatet kommer förhoppningsvis bli bra. Snart kommer hjälpen och då ska vi försöka fixa klart allting, det här kommer bli en bra kväll.

pic; dumlecupen 2007


Sommar 2010

IGÅR SLUTADE JAG TVÅAN! JAG ÄR LEDIG! DET ÄR SOMMAR! JAG HADE SKOLAVSLUTNING! JAG SKA INTE GÅ I SKOLAN PÅ DRYGT TVÅ MÅNADER! JAG FÅR GÖRA VAD JAG VILL! Jag har alltså fått sommarlov, underbart.


Sjung om studentens lyckliga dagar.

Har precis kommit hem från studentfirande i Göteborg, SJUKT hur lycklig man blir. Tårar, glädje, skrik och allt som hör till därpå. Kan väl säga så att jag fått höga förväntningar på hur min student ska bli. Snart ska jag iväg på ytterligare en avslutning och efter det blir det avslutningsmiddag för lillasyster.


Ett sista besök.

Sitter och väntar på att Max ska göra klart sitt spanskatal så är i princip den enda som är kvar i skolan just nu. Sista gången jag befinner mig i Lundellska på drygt två månader, och när jag kommer tillbaka så går jag inte i S2c längre utan S3c (stört!).

There she goes.


Hemma och pluggar för sista gången på tio veckor, efter det = ingen skola = för jäkla skönt! Efter skolan hoppar jag på tåget till Göteborg för att fira världens finaste kusin som tar studenten imorgon. En studentmottagning och enstudentfest är vad mina två kommande dagar kommer att innehålla, så himla bra.


Please don't make a fuss, it won't go away.

Mitt rum är jättestökigt och jag måste städa, gör jag det? Nej självklart inte. Min mamma säger att mitt rum för tillfället har status tummen ner, och utan att städa försöker jag nu få rummet att skaffa sig statusen tummen upp. Tror ni det funkar att kasta in allting i garderoben? Då syns det ju i alla fall inte.


Where do we go when we go from here?

IDAG SPELADE JAG MIN FÖRSTA MATCH PÅ ÖVER ETT ÅR!!!!! DET ÄR SJUUUUUKT OCH DET VAR SÅ FRUKTANSVÄRT KUL! Att jag skulle vara dålig var någonting jag redan visste om med tanke på att jag endast tränat i en vecka, men det gjorde ingenting för shit vad kul det var. Helt exalterad tjej. Vi mötte Mariehamn borta, vilket innebar att vi åkte iväg till Åland. Har med andra ord befunnit mig i ett annat land under dagen och haft det sjukt kul men en massa knäppa upplevelser både till havs och på land.


I turn my feelings on.

Det är sjukt, igår tog alla 91:or studenten och om ett år är det jag. Får hoppas att min halva immunitet mot baksmällor fortfarande håller i sig då, känns som att den kommer behövas. Men i vilket fall som helst så är dagen med stort D avklarad och jag är inte längre en gymnasieelev, fruktansvärt skrämmande. Aldrig någon trygghet med att varje dag behöva släpa sig upp ur sängen och gå till skolan. Samtidigt så är det hela så fruktansvärt coolt, jag kommer kunna göra precis vad jag vill och aldrig mer vara fastbunden till något. Att ha mjligheten att kunna resa iväg ett helt år utan att behöva tänka på skolan, hur sjukt är inte det?

I vilket fall som helst så har mina senaste dagar varit sjukt bra, solat massa (och ändå inte fått någon färg...) och varit med fina vänner.


It was amazing.

Tappade 400 kr igår, panikartat och jobbigt. Men det spelade absolut ingen roll för resten av kvällen eftersom jag hade sjukt kul. Kom hem vid fyra, stupade rätt i sängen och det blev ingen spanska nu på morgonen. Imorgon är vi dessutom lediga och smhi visar att det ska bli hur bra väder som helst = en hel dag till att sola, braaaa.


Birger Jarl.

Efter ett coolt DISCO drar vi nu vidare, hejs.

HELLRE DÖD ÄN GUL OCH RÖD!

Skrapan-Kattekampen idag! Lundellska fick.. 179 poäng!!!!!!!!!! Och Katte fick......(daraarampampam) 179 poäng!!!! OAVGJORT! En del skadeglädje när Katedral sprang ut på planen och trodde dom vunnit, men sedan fick gå tillbaka och insåg att fallet inte var så (hehe). Ganska tråkigt med oavgjort, men alternativ två var ännu sämre så det var ändå helt okej. Ikväll blir det utgång och jag ska ha så himla kul.


That every time I look inside.

Lite för grinig dag idag kanske. Men provet gick inte bra och sen var jag tvungen att släpa runt på en femton kilo tung väska på stan, förstår ni hur oskönt det var? Men TACK till världens bästa vän som orkade stå ut med min grinighet. Lunch på stan, pennjakt på BR, glass på bryggan, promenad i sommarsolen och långa diskussioner om knäppa saker. Jag säger bara det, stackars er som inte har världens bästa vän.


I'm sleeping to dream about you.

Brainstorm funkar bra. Jag är smartare nu och en del kommer faktiskt från min egen hjärna, ballt. Nu ska jag sova och vila min otroliga hjärna, det behövs definitivt tills imorgon.


RSS 2.0