01:45 kommer aldrig kunna bestämma mig


17.03


Det bästa av det bästa. Har fått en hang up på min laktosfria vaniljyoghurt med massa frön och kokos. Helt bäst. Nu ska jag plugga psykologi. Helt sämst.


11:59


Det här med att skaffa sig en snygg kropp inför beach 2011 verkar inte riktigt gå enligt planerna. Vinterfettet är kvar och verkar trivas med att vara där det är. Men vad finns det att göra? Jag får helt enkelt bli den nya trendsättaren, fet är det nya smala. Lovar.


16:36


Har ätit laktosfri vaniljyoghurt med hallon, solrosfrön, mandlar, linfrön och kokos. Typ det bästa som finns. Idag har jag även tänkt, en väldans massa har jag tänkt. Ni får inte reda på vad, men något spännande och stort är det. Dessutom, om precis en vecka har jag och min klass våran skiva på Birger. Kommer bli överdrivet bra.


21:44


Har bloggtorka och det existerar inte ens en gnutta lust inom mig till att vilja skriva. Men det är fint väder, det är vår och jag behöver leva lite när jag har tid för det. Påsklovet har alltså varit bäst och jag har haft ett liv. Hur bra?


16:36

 Tumblr_limoto9djv1qh05olo1_500_largeLandscape-sunshine-and-leaves1_largeTumblr_ljdlfkvmop1qegtulo1_500_large
ÄLSKAR LOV! Nu ska jag ivägivägiväg och träna pm, på riktigt så ska det bli andra bullar nu vad gäller kost och träning. Känns som att detta också kommer att brytas... men det skadar aldrig att försöka. Borde typ börja skriva tränings- och matdagbok så jag själv kan se vad jag gör. Då äter man ju inte lika onyttigt och tränar mer för att det ska se bra ut i ens dagbok? Ibland överträffar jag till och med mig själv, så jävla smart.


16:16 fredag


Mat och sen ut för att springa i världens finaste väder, livet är på topp.


23:07 you lost me

Tumblr_ljd00jq3j81qb9uyvo1_500_largeTumblr_lg0a33xcio1qarxlco1_400_large_142628024_large
Jag är glad, idag har varit en bra dag. Har haft roligt och varit glad precis HELA tiden, älskar bradagar.


00:12 fear does not stop death, it stops life


Trots att jag har mått piss hela dagen så har jag varit glad, skrattat och mått bra i sinnet. Tills nu. Ligger med mitt nytvättade hår med huvudet på kudden och med datorn på magen. Hör ingenting förutom fläktljudet som kommer ur den lite för varma datorn på min mage. Inte ser jag mycket heller, endast den halvt vilsna och tafatta texten jag knappar in här i min blogg. Allt är tvärtom än vad det var på dagen. Nu mår jag toppen vad gäller den fysiska biten, men jag är långt ifrån glad. Känner mig bara rädd och fruktansvärt desorienterad. Jag tänker för mycket och oroar mig över allt man kan komma att fundera kring.

Jag är egentligen inte rädd för döden, men för stunden känns den otroligt skrämmande. Det jag insåg var att den kommer skilja mig från de jag verkligen älskar. Och jag hatar det. Det skrämmer mig att jag en dag inte kommer kunna krama mamma eller pappa, eller vara med emelie och skratta tills magen krampar. Däremot så tror jag att när man dör, träffar man alla som man någonsin älskat. Men jag är ju inte säker, och det är okunskapen om vad som händer efter döden som gör mig rädd. Det får inte vara slut efter livet, men tänk om livet verkligen skulle ta slut. Jag tänker och oroar mig för mycket.
Jag vill inte.


20:18


00:15

Jag skulle gå och lägga mig tidigt, så la jag mig sent ;PPpPppP


19:08 what is love? in math, it's a problem.


HELVETE! Matte C kan ta sig i baken när man inte förstår ett skit. Annars, förutom pisstunder som dessa, älskar jag faktiskt matte. Tycker det är så sjukt tufft att det finns ett universellt språk med så strikta "grammatikregler" som det faktiskt är. Att det finns problem som aldrig är oberäkneliga. Allt har ett svar och en lösning, hur nice vore det inte att ha så i det riktiga livet? Allt kanske inte är så logiskt, men vad är egentligen logiskt? Börjar jag närma mig nördarean lite för mycket kanske? Tror det... kolla på det första ordet och den andra meningen istället. Eller nej, gör inte det. Heja matte!


Från superglad till superledsen inom loppet av en hundradels sekund.

Fick ett sms från P&L för ungefär en timma sen där det stod att The Ark spelar på festivalen i sommar. Skyndade mig snabbt in på P&Lbloggen för att läsa om det och såg då att bandet ska splittras efter deras turné i sommar, vilken är till för att hylla fansen. Efter 20 år ska mitt absoluta favoritband (näst efter Coldplay) lägga ner, bandet som jag avgudat sedan 7 års ålder. Hade ingen aning om det och måste ha missat allt runt det. Så besviken och ledsen tjej. Men tack Gud för deras spelning på P&L då, får bara hoppas på att de överträffar förra årets framträdande där. Men det tror jag nog att de kommer klara, ska bli grymt.


RSS 2.0