Solen lyser men inte jag

Gud bevare min själ vad jag är trött, efter att ha slutat halv fem idag så kan jag säga att jag kommer slänga mig i min säng och bara sova fram tills imorgon. Fast innan jag somnar så ska jag äta lite knäckemacka med ost och dricka yoghurt, mums!


Kram Therése!

Nytt är alltid bra

Gissa vem som har köpt världens snyggaste väska? Jo, jag! Köpte väskan här nedanför och är helt kär i den. Den gör sig dock inte lika bra på bild som i verkligheten.


Kram Therése!

Ibland är det sekunden som avgör

Fick ett sms av min kära vän Joanna där det stod något i stil med "kullen, sören och blomman var på tv i en mikrosekund på trean i vårt bröllop i era händer". Shit vad tufft tänkte jag och slog på tv:n, och som världens slump har min mamma spelat in hela programmet. Så jag spolar fram till den hundradels sekund som jag syns i tvrutan, och detta var vad man såg.


-                               Sören, Kullen, Blomman.
Kram Therése!

Hejdå 1992

I lördags så hade vi avslutning för f92 i fotbollen, nu är det verkligen helt slut. Kändes lite sorgligt, men vad ska man göra? Det är bara att ta emot förändringarna på ett positivt sätt och gå framåt. Dagen började med att vi curlade, vilket var sjukt kul. På kvällen sen åkte vi iväg till guskladan och hade middag och kollade på melodifestivalen. Kuul var det, hade massa prat om gamla minnen från åren och även bildspel med massa gamla bilder från åren 2000-2008.
 
Kram Therése!

Barnsligt kul

Jag vet inte riktigt varför, men jag har alltid tyckt att det är så charmigt med alla de halsband man gör som liten. De där plastiga, färgstarka pärlorna ger det en lekfull och rolig stil. Vet inte riktigt, kanske är den enda som inte har mognat i åldern än, men det är i vilket fall som helst snyggt i mina ögon. När jag vart sjuk idag så tog jag mig tid till att sitta och pyssla lite med pärlor, och man fick ju nostalgi.. verkligen!


 Kram Therése!

Pumps

Har vart hemma nu ett tag och pluggat inför matteprovet som vi ska ha på onsdag. Känns inte helt jättebra menmen, får helt enkelt arbeta in det. Har suttit och kollat runt lite efter ett par svarta pumps, eftersom jag fortfarande inte vet om jag vill ha H&M's modell eller inte. Hittade ett par på Modekungens hemsida i alla fall, vilka var riktigt snygga. Men just nu får mina älskade tofflor duga när jag ska ta och äta mackor och dricka te.


Kram Therése!

Cute as Gaga... or Frida

Hittade ju äntligen hur man gjorde Lady Gagas fina hårrosett för ett tag sedan. Jag är helt kär i den, men kan själv inte ha den med tanke på att mitt hår är på tok för kort. Men igår var söta Frida här och vi bestämde oss för att jag borde göra ett försök på henne. Blev riktigt nöjd, bilden gör sig däremot inte rättvis. Syns inte så mycket heller, men strunt samma, här har ni den.Kram Therése!

Uppdatering

Halooj, är i skolan nu och tråkar som vanligt. Eller inte med Klaris på min vänstersida, för vi har kul.... right.
Ikväll så vet jag inte vad som händer, kanske ut kanske in.. höhö. Men ha det bra allihop, puss!


Kram Therése!

Ooohoj

Halåå och förlåt igen, vet inte vad det är som har tagit åt mig. Men jag orkar typ inte blogga, men det ska vi ändra på.
Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket, skolan och efter det var det träning. Nu ikväll var det egentligen meningen att jag skulle ut, men pga att jag är så lat så blev det en hemmakväll istället. Är ju lediga imorgon så det var därför vi haft planer för ikväll. Men nu så ska jag gå och lägga mej, har tidigt utvecklingssamtal imorgon. Ha det bra!
 

- Förresten, längtar inte ni också jättejättemycket tills valborg? Vill att våren ska komma! ( Hahh bilden är från förra årets valborg, en oförglömlig dag med bullen. Vad var det, 08.00 vid fyrisån(;? )
Kram Therése!

Förlåt för uppdateringen!

Hej allihopa!
Förlåt för min dåliga uppdatering, men har haft så mycket annat som jag tvingat före bloggandet. Men det har inte hänt så mycket förutom en massa skola och så. Men kan lägga upp lite bilder igår från en fest. Den var väl okej, inte så jättemycket drag kanske men den var trevligt. Tog inte så mycket bilder vid själva festen heller, men här kommer några bilder på snyggingarna jag var där med.


-           "väntan på bussen, jag och klara"

-           "kajbraj och jag"

-           "jag och klara"

-           "titten och bullen"

-           "klaren och kajsen"

-           "favorittjejerna"

-           "bullrika och klaris"
Kram Therése!


AAAAAAH

OOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGG!!

Haha fjortis jag vet men det är typ det jag tänker nu. Gissa vem som hittade sina älskade och saknade skor?! Ni vet ju att jag köpte ett par skor i november när jag var i stockholm men att jag sedan lämnade tillbaka dem. Jag ångrade mej ju sen för att jag gjort det, men när jag kom tillbaka var min storlek slut. Så blev jätteledsen och åkte hem tomhänt. Sen nu när jag sitter och kollar på Forever 21's sida så ser jag dem. Nästan en exakt kopia utav skorna, guuud vad lycklig jag blev! Men det är fortfarande ett problem, jag kan inte beställa dem. Det står att man ska skriva in en promotion code, men jag har inte fått någon? Vet någon hur man gör när man shoppar där? Säg till i så fall och hjälp mig så är ni urgulliga!

Kram Therése!

RSS 2.0