Work.

Så himla skön morgon. Världens finast väder, träning och nu iväg till jobb. Livet är överdrivet bra dagar som denna.


Jag och min fina.

Börjar komma en del nerver nu inför den stora resan, inte ens en månad kvar... SJUKT! Fruktansvärt mycket att fixa med saker man inte tänkt på att det behövs eller ens existerar. Men i helgen är jag ledig så blir en del färdigt då, sen ska jag unna mig en galen kväll med mina fina. Längtar redan!


Beröm till mig själv.

Bokstavligt talat DÖDAT mig själv på crosstrainern och löpandet. Joggning 20 minuter, crosstrainer 10 minuter och sen intervaller 20 minuter. Fan vad benen värker, helt underbar känsla.


Monday.


Släktkalas.

Hade släktkalas idag. Massa kul och fick hur fina överraskningar som helst, så glad! En av finpresenterna va en mössa, som den kommer användas flitigt nu i vinter.


21th birthday.

Ett år äldre och jag mår hur bra som helst. Väcktes av en sjungandes och gitarrspelandes familj och efter det tittade vi på föräldrafällan. Nu har jag precis kommit hem från gymmet med Emelie där vi köttat sönder. Helt slut men fan vad skönt det är efter. Snart ska jag träffa min fina Bull och jag kunde inte vara mer nöjd än vad jag är med hur dagen vart hittills!


Breakfast.


Fight. Always.

Precis hemkommen och helt död efter morgonens benpass. Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det superfrulle.


Sushimys och hollywoodfruar.

Jag och mamma är ensamma så vi passar på att ha lyx. Hur mys som helst!


Nervös och nedstämd tjej.


Morning.

Myser i soffan framför Vakna med NRJ med min kopp grönt te, myyyyyssiipys.


Feb. 12, 2013Precis tryckt i mig frukosten, ledig dag idag så tjuvar lite med sovmorgon. Brukar inte tycka om att sova för länge eftersom man missar så himla mycket av dagen då men idag var den välbehövd så jag är glad. Ska snart iväg för att förbereda massor av nödvändigheter men innan det ska jag kolla klart på kontoret och lyssna på alla plogbilar utanför fönstret.


Uncover.Precis tagit powernap och har överdrivet mycket mosighet över mig. Knallröda kinder, ruffshår, hängiga ögon och segt humör. Soft. Trotsar mig själv då och går iväg och tränar, som det ska bli ett köttpass för att få mig att vakna till liv!


Monday morning.

Sitter i soffan med mitt flufftäcke och förbereder mig mentalt för att ta mig ut i kylan och åka iväg till jobbet, heldag idag från 08-18:30 och efter det blir det träning. Måndag vänner, ny vecka med nya möjligheter.


YOLO


17:17

En av mina nya bästisar. Dadlar 52%, pekannötter 28% och mandlar 20%. Helt naturlig och svingod, något ni absolut borde testa. Finns på vanliga Ica-butiker och kostar 16:- har jag för mig?

Torsdag

Okej tänkte att det var dags att starta upp den här sidan för er få (men oj så kära) följare igen! Idag slutade jag tolv så har hunnit massa efter det, köpt en hel del nödvändiga saker för mitt kommande äventyr och handlat massa god mat. Snart ska jag baka och efter det träna, hejs!


RSS 2.0