Jag hatar det,

jag bokstavligt hatar det. George, jag menar va? Åh ibland får Grey's Anatomy verkligen tårarna att rinna. Ja, jag verkligen hatar det samtidigt som jag fullkomligt älskar det.


Kategorin står för vad det är

Hehe vet ni vad? Nu har jag beställt mina två måsten från H&M's katalog, och jag är säker på en utav dem. Och vet ni en till sak? Jag hade faktiskt inte tänkt visa vad jag beställt förrän det kom så jag kunde visa sakerna på mig, men jag har inte tålamodet att vänta så ni får se de på en tråkig standardbild. Dessutom så vet jag ju inte heller när min fula lilla dator ska komma att fungera igen, så äsch, vem orkar dra ut på roligheter? Inte jag. Här är de i alla fall, ett par mockastövletter med 10cm tror jag att det var. Men klacken är ju trots allt stadig så förhoppningsvis ska det väl inte va så mycket problem med vinglande. Sen beställde jag faktiskt också ett par shorts, vilket kan va ganska onödigt, jag vet... men heter man Therése så gör man aldrig smarta drag. Men de var megatuffa så jag hoppas de är lika balla på som de är i katalogen.

 


Inspiration

205cr54-1.jpg image by a_freezka
Jac Jagaciak med en liten pojk jag inte riktigt kan sätta fingret på vem det är.

Kyligt

Har kommit hem från skolan för knappt en timma sen, och har suttit och bara glott på tv nu en stund. Men ska ta tag i mig själv och dra mig in i rummet för att plugga inför psykologin. Fast lite hjälpmedel är man tvungen att ha, så ska käka lite glass med nougat- och chokladsås (:

usa-20
pic;                                      the cherry blossom girl

I want a meaning from the back of my broken hand

Kanske vissa har för mycket fritid... men visst är de tuffa? Illustrationsbloggaren Anna Illeby har suttit och tovat garn till form utav en Ipod och hörlurar. Jag tycker i alla fall att de är råballa. Hon säger dessutom att det absolut inte finns något användningsområde för dessa, vilket jag tycker är fel. Supergulliga att ha som dekoration i rummet eller någon annan stans i huset.


Ledig dag

Har vart på utvecklingssamtal idag och det gick riktigt bra faktiskt. Nu har jag ledigt resten av dagen, men skolan slutar inte bara för det (; Ska faktiskt ta tag i mig själv och börja plugga lite psykologi snart eftersom vi har prov på fredag. Och just det.. Jag kommer inte kunna lägga upp personliga bilder och så pga att min dator har kraschat, vilket är ganska surt. Men om bilderna finns kvar efter att den blivit lagad, så ska jag slänga upp Englandbilderna. Vi hoppas på det bästa!


model;                                Sigrid Agren

Gud så kul

Gick upp som vanligt nu på morgonen vid halv sju för att göra mig i ordning för att åka till skolan. Men nu när jag kom till skolan så får vi reda på att vi inte har någon engelska, vilket är gaanska så jobbigt men tanke på att man kunde ha sovit en hel timma till. Nu sitter vi och väntar på att IE ska börja, hoppas ni har en lika mysig måndag morgon som jag har (:


pic;                                                 the cherry blossom girl


lite ljus i höstmörkret


brillor;                liberty of london

Plugg


-                              Sigrid Agren

Filmkväll


bild;                                      by Danny Roberts


jag kan inte somna


pic;                                                     lundlund, sandra freij


sov gott



Kram Therése!


Idol och bullar

Sitter med Bull och kollar på idol som vi spelat in, så nu ska jag inte skriva mer.


pics;                           by Cassandra Rhodin


K som i kallt

Har precis kommit hem från träningen, vilken vad riktigt kul eftersom jag kunde va med på en del(: Nu ska jag snabba mig in i duschen för att sedan åka iväg till Bulle.


Kram Therése!


träning snart

Blev inte någon uppdatering igår, men jag var i alla fall först på träning och efter det så hade jag idol/grey kväll med Bulle, som för övrigt skaffat en blogg! Klicka här för att komma dit. Sen idag så var jag med Bulle igen, och vi gick ner på stan för att jag skulle byta en halsduk och köpa mascara, med tanke på att ALLT mitt smink försvann på idrotten i måndags. Så allt jag för tillfället äger inom sminkväg är en mascara på dryga 100kr. Men sedan var min mamma riktigt gullig och kom på att hon faktiskt har en stooooor sminkbox med Aloe Vera-smink i som jag kunde få ta av. Så nu har jag faktiskt en del smink, vilket känns skönt med tanke på att jag inte behöver lägga ut flera tusen på nytt. Men ska byta om nu för att dra vidare på träning nu.


Kram Therése!

Hela uppsala ska ändå se det, så varför inte ni?



skolfotot kom idag, och oj vad man blev.. öh.. hmm..  hehe... olycklig (:


Kram Therése!


Just det!

Min dator här hemma har pajat sönder sig, vilket gör så att jag inte kan uppdatera med bilder här hemmifrån. Hade tänkt att ladda upp Englandsbilderna, men det får bli när datorn lagar sig.


 
pics;                          permanent vacation


Låt bilden tala för sig själv

Hej, jag heter Therése och jag säger såhär :  


Kram Therése!


Ska ner på stan

27_28.jpg picture by wildfox


Kram Therése!


90-tals nostalgi

Ååh jag vaknade och gjorde iordning frukost till mig. Sedan satte jag mig vid tv:n och vad om inte Pokemon är på tv? Gud vad man saknar 90-talet ibland. Ja, så nu sitter jag vid tv:n och kollar på Pokemon med min frukost (:


Kram Therése!


Muhu

Aah tiden flög iväg nu ikväll med. Skulle som vanligt lyssna på musik men istället så drömde ja mig bort och vaknar nu kvart i två. Fy skäms, nu ska jag sova. Jag och min kossa önskar er en god natt!


Kram Therése!


CV och NOSTALGI

Ja det är vad dagen i ära hade att bjuda. Jag och Bull åkte iväg till Gränby Centrum för att lämna våra CV:n, vilket inte riktigt gick som vi hade tänk oss hehe... men några blev det i alla fall, två närmare bestämt (;
Efter det så cyklade vi hem och hade vägarna förbi Gränbyskolan, och jaaaa vilken nostalgi!! Inte förrän man är vid skolan så inser man hur mycket man faktiskt saknar gränbytiderna ibland.



Kram Therése!

by therése


Kram Therése!


herre jesus

Ja herre jesus, verkligen. Jag har absolut ingen aning om hur klockan kunde ta och ticka iväg såhär snabbt. Skulle ligga och lyssna på musik ett tag innan jag somna och nu är klockan kvart i ett. Ah, jag gick och la mig vid typ elva. Nej, nu blir det bums i säng, sov gott!


-          Schnyggg... verkligen en pudding på bilden.


 

Kram Therése!

 


Trollunge

Jag pluggade nyss , vilket gick ganska bra. Så jag tog mig en liten paus och gick in på mitt rum. På vägen så gick jag förbi spegeln och såg mig själv. Kanske inte den snyggaste Therése jag skådat. Såg ut som på bilden nedanför... men vad kan man begära av sig själv när man legat hemma och ruttnat några dagar nu?



Kram Therése!

wildfoxphotoshoots


spring10-3473.jpg picture by wildfox



spring10-3555.jpg picture by wildfox


Kram Therése!


undantag

Det finns faktiskt undantag med att det är dåligt att vara sjuk. Ett utav dem är att man har snälla föräldrar som ger en glass.

 


 

Kram Therése!

 


Streets of love

jag lovar, låten är värd att lyssna på


Kram Therése!


Ännu en ohändelserik dag

Hej o hå jag vill bli frisk tills imorgon. För om jag blir det, så ska jag faktiskt träffa den här pinglan som jag inte sett på länge, och hur kul är inte det? Om 40 minuter så ska jag försöka hasa mig till tv:n och kolla på idol och sedan kändisdjungeln. Hehe, ja Bullgull jag håller faktiskt med dig. På något sett så dras jag till B-program, men de har sin charm!


och ännu en bild på en osminkad sjukling


Kram Therése!

Puss på mamma

God kväll i stugan. Har sovit i princip hela dagen för att försöka tona ner huvudvärken som aldrig ger sig. Lite läskigt faktiskt, aldrig haft en så kraftig huvudvärk. Men som vanligt så arbetar man ju på att bli bättre (:
Förresten, vet ni om att min mamma är bäst? Hon kom precis hem efter att ha vart ute och fixat med att växla tillbaka pengar, köpa mat och lite annat. Och vad om inte Stephanie Meyer's bok Genom Dina Ögon har hon köpt till mig? Jättegulligt verkligen, och jag känner att det kommer bli nya Twilight som man ligger och intensivläser.


Kram Therése!


Zznark

Usch och blä, har fortfarande svinont i huvudet så ska fortsätta att sova nu. Hoppas på en tillfriskning under natten, sov gott!


-    osminkad och sovklar med mitt älsklingslakan


 Kram Therése!


Hemma

Oj vad jag är trött, hoppas verkligen att jag ska kunna komma iväg till skolan imorgon. Ska sova nu så det blir bättre, sov så gott med er.


Kram Therése!

Godnatt...

...och trevlig helg. Var riktigt kulturella åt mig nu Uppsala så jag slipper att få en sådan ångest över vad jag går miste om under kulturnatten. Ska sova nu så jag blir pigg inför helgens stora bravader, så hejdå Sverige och hej äventyr!


- i och med den här bilden så säger en osminkad jag och min tandborste godnatt!


Kram Therése!


11 september

Många minnesvärda datum på en och samma gång nu. Kom på idag att det faktiskt är åtta år sedan World Trade Centerattackerna inträffade. Läskigt när man tänker tillbaka på det, och trots att det snart är ett decenium sedan så känns det overkligt. 

Fil:National Park Service 9-11 Statue of Liberty and WTC fire.jpg
osminkad och vacker ska jag nu återgå till kändisdjungeln


 

Kram Therése!


Just det !

Träffade äntligen Jassi idag, jättekul var det och jag fick en del uppdatering om GUC och vårdhemsbarnen(hehe). Vi gick ner på stan och fikade, jag, jassi, kajsa och klara och var samtidigt hundvakt åt klaras lilla buster, urgullig verkligen. Efter att ha vart på stan så skyndade jag mig hem för att nu packa, och ska därför slita mig från datorn. Jag har ju faktiskt inte tid att sitta här och slöa(?), men vad gör man inte för lilla bloggen. Peace out




-      memories


Kram Therése!


Kaoos

Aah, jag måste skynda mig och packa nu så jag blir klar. Åker iväg imorgon klockan 05.00 här hemmifrån med taxi mot Arlanda, där planet sedan tar oss till England. Tror ni inte jag är lite taggad?


-   foto av mig och systemkameran

Kram Therése!


För trött?

Hoppsan... vaknade nu och insåg att jag måste somnat vid halv elva när jag låg och pluggade. Men mer plugg nu blir det inte utan får bara att gå och lägga mig igen. För att ta upp böckerna nu igen och fortsätta där man var, känns inte som att det skulle fungera. ZzzzZznark


 

Kram Therése!



Upplandscupen

JAA! Shit vilken match, den började riktigt uruselt för Gusk och in i andra så låg de under med två mål. De hämtade upp sig riktigt rejält och klarade sig genom att kvittera med ett Zlatanmål, 5 sekunder kvar och pang in i mål med bollen. Så grymt skönt. I förlängningen var det Gusk som ägde och Gimo som var ett bottenlag, vi vann med 5-3 och var inget annat än guld värda. Hurra för Gusk och blä på Gimo (:
På matchen hade jag sällskap med några utav tjejerna från laget, mysig och värd kväll.


Kram Therése!


Fotboll och Fika

Nu åker jag och Bullen ner till stan och fikar, för att sedan dra oss iväg till Upplandscupsfinalen.



Gullbulls bild från Pitääh (:


Kram Therése!


Duktig, lat, förväntansfull

Puuuh.. man blir ju verkligen helt slut av att städa. Nu är jag faktiskt värd att ta det lugnt några minuter så tänker faktiskt fortsätta att sega på Så länge vi båda andas ett tag. Efter det så ska jag nog plugga lite snabbt, efter pluggnadet så ska jag ner på stan med Bull för att ta en kvällsfika och efter det så drar vi iväg till Studenternas för att kolla på GUSK - Gimo som är i final i Upplandscupen. Mysig kväll med andra ord!
  


 

Kram Therése!


Stökigt

Kom hem från skolan och möttes av ett megastökigt rum, vilket kändes jobbigt. Satte igång och städa och har kommit en bit på väg nu. Ni som brukar vara hemma hos mig vet att det 90% av alla gånger ser ut som ett bombnedslag. Japp, blir bara att fortsätta...


Lite osäker på vilken som är före- och efterbild, men ni får försöka klura ut det själva.


090909

Just det för sjutton, ett datum att minnas! Är fortfarande lite putt över att jag missade 09:09 09/09/09. Men vad kan jag göra? Nej ingenting, förutom att tjura och det är det inte värt. Dessutom så fyller Mimsan år, GRATTIS!!
Sov gott nu på er.

Och kaj, kom inte säg att jag inte vågar lägga ut alla fula bilder på mig själv från kräftskivan. Jag menar, det är ju trots allt Titten vi pratar om.


Kram Therése!


Chokladddd

Har precis ätit lite choklad och kollat på idol, och det tog platsen som kvällens höjdpunkt med tanke på att Sverigematchen blev platt fall. Älskar killarna som lurade idol-juryn haha. Nu ska jag i alla fall sova, och ladda inför skolan imorgon. Mmmmmm, längar redan! (:


Kram Therése!


Halloween

Vet ni vad? I helgen så ska jag iväg till Harrogate i England för att gå på en stor bröllopsmässa. Varför jag ska på just en bröllopsmässa är för att min mamma arbetar med en bröllopsbutik och vi har blivit inbjudna till mässan där det bl.a. kommer vara en massa utställare från olika delar av världen, modevisningar med bröllopsklänningar av olika märken och andra saker som rör bröllop. Det som kommer bli ännu roligare är att det en kväll kommer hållas en stor maskerad för alla utställare och en del inbjudna, varav vi är två. Maskeraden kommer att ha ca 300 gäster och har temat halloween. Jag ska vara en läskig clown, och det tuffaste med min utstyrsel är att jag kommer ha linser i ögonen så de kommer bli blodröda. Hur jag sen kommer se ut kommer ni få se på kort när jag kommer hem, så ni får allt sitta och vänta med spänning(haha låter som kissie). Men i alla fall, jag börjar bli rejält taggad och tycker att det kommer bli grymt kul. 
 

vet inte alls hur jag kommer se ut tillslut, men man testar sig fram (:


 

Kram Therése!

Ögon kan se

 
before / after


Redigerad

Ja, ni som känner mig vet att jag gillar att redigera bilder. Just denna bilder kanske inte direkt har någon större förändring, men kul är det i alla fall.


Besatt

Har precis kollat klart på Idol och OJ vad bra det är! Haha aldrig en nitlott på det inte. Innan det var jag på träning i gymmet och det var ju en del upplevelser på samma kväll. Men nu ska jag nog fortsätta att läsa lite på del 4 i Twilightserien, drar ju ut på den hur länge som helst... vill inte att den ska ta slut samtidigt som man inte vill sluta läsa på den. Ni vet när man verkligen typ blir besatt av någon bok? Ja ni förstår nog vad jag menar. Sov gott på er!


 

Kram Therése!

 


ge oss tillbaka sommaren

är i skolan nu och väntar på att lektionen ska börja. eftersom jag inte har så mycket till liv går jag därför in här och skriver om absolut ingenting. Snart är i alla fall skolfotot och jag känner att jag borde stannat hemma och vart sjukt istället för att vara med. Men jag hoppas på att det går bra med tanke på att hela uppsala kommer se kortet. lycka till ni andra på skolfotot!


-   sommaren med bull och titt

Klick, klick

Idag har vi skolfoto, önska oss lycka till!

inget löfte, inget brutet

tralala, oj vad jag känner att jag lovar och lovar med bättre uppdatering. det kommer ju aldrig, inte lova något som man inte kan hålla! men jag kan i alla fall säga att jag ska lova att försöka bli bättre på uppdateringen, då bryter jag inget löfte. hoho (: men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig eftersom jag är trött som en levande gurka, peace!


-        midsommar


Kram Therése!


Skola

Om bara några minuter slutar vi och då ska jag iväg ner på stan för att köra en reunion med malle, danio och bull. Blir nog att gå till något café och fika där med en massa prat om minnen och dittan och dattan. Efter det ska jag och Bull fara iväg till IP för att träna lite med boll och efter det åker vi iväg och kollar på Danmark-Gimo vid Danelid tror jag det var. Peace!


Haha hittade lite bilder på datorn som jag fått skickat via
bluetooth. Förra året i en ruskigt snygg utstyrsel.


Kram Therése!

RSS 2.0