There´s no turning back.

Jag har inte tränat på nästan en vecka nu, får panik. Känner mig som en soffpotatis om jag inte tränar, spelar ingen roll om jag har haft massor av saker för mig. Känner mig som en soffpotatis ändå. Fast med spring i benen. ÅH. Imorgon SKA jag trycka in en träning i schemat. Hejhej leverpastej.


True.

Fick ett smart sms av en kompis igår. Sånt där som egentligen är alldeles för djupt och inte analyserbart, men smart.

"Människor vill oftast inget hellre än att bli älskade, de söker nästan alltid bekräftelse. Ändå vill de så desperat styra vilka de ska älskas av. Somligas kärlek är inte värd något, eller?"


Feels so good being bad.

Minipaus. Har för mycket liv. Asballt. Fint. Coolt. Härligt. Va?


I didn't need the air, my lungs weren't waiting for it.


I hopp om att slippa massa galna tjejer som skriker och klappar händerna så fort jacob tar av sig tröjan, satte jag mig ner i biografen drygt en vecka efter premiären. Oj vad fel jag hade. Busvisslingar, hysteriska fniss, applåder, suckar, kärleksförklaringar... ja allt och lite till fick jag uppleva ytterligare en gång på en av Twilight-filmernas visningar på bio. Dessutom vet jag inte om jag helt enkelt blivit för gammal för Twilightfilmerna, eller om jag bara ändrat min åsikt kring dem. Tidigare har jag tyckt att filmerna varit gulliga, men idag satt jag mest och irriterade mig över hur Edward hela tiden såg ut att vara i konstant smärta och hur töntigt allt kändes.

Är det helt enkelt en mognare Therése som vi ser? Tyvärr så betvivlar jag det, men man kan ju alltid hoppas.


20:12

Nu ska jag iväg och titta på Breaking Dawn, äntligen!!


If you could open up your eyes, you could see what I couldn't describe.


Åt egengjorda amerikanska pannkakor med hallon och kokos imorse när jag vaknade. SÅ HIMLA GOTT. Resten av dagen har jag sprungit runt lite och gjort en del nödvändiga saker som alltid behövs, men som aldrig görs. Ikväll ska jag iväg på bio och se på Breaking Dawn, part 1 med några fina vänner. Kul!


Such a sweet and beautiful lie, you sang a year ago.


Haha så himla kul att Kajsa och Ullis blev de enda förslagen som kom upp för eventuella personer som skulle hamna i vänlistan "Och vem fan är du?" och att facebook inte ville ge några övriga förslag. Tror att facebook vill ha mig för sig själv.


Just look at yourself.


- Utanför vår dörr för lite över ett år sedan.
Informationsmöte på morgonen och teoriplugg resten av dagen. Nu ska jag iväg till Friskis och sen träffa min fina vän för fika (bra med fika efter träning...). HEJ!


Everyone on our school does. Don't.

Brukar låsa mig vid vissa maträtter under olika perioder och nu verkar jag helt enkelt ha fått en ny favoritmaträtt. Så himla gott så jag dör.

Am I really good or are you really bad?


Imorgon ska jag ta kort för ett påbörjat projekt. Hoppas på att det kommer fungera, och i så fall längtar jag något så sjukt tills jag får se slutresultatet!! IIIIiihhh.


Wouldn't it be nice to live together in the kind of world where we belong.

Wildfox-couture-australia-spring-2011-look-book-02_largeTumblr_lejalijf9q1qaqu84o1_500_largeWildfox-couture-australia-spring-2011-look-book-16_largeWildfox-couture-australia-spring-2011-look-book-19_large
- Wildfox
Tränade gym igår och övningskörde massor, hjälpte familjen att storhandla mat på kvällen och efter det var jag helt slut. Kvällen spenderades därmed hemma för en sushi-, idol- och familjekväll. Idag ska jag fika med Bull, träna med Bull och hänga med Bull. En Bulldag alltså. Jag verkligen älskar att hon är hemma igen.


Sleep no more.

Tumblr_ls1d07nmxq1ql56txo1_500_large_large
Var på gymmet idag med Bull, där vi använde oss av alla våra favoriter. Efter det åkte jag hem för att plugga körteori och nu på kvällen hade jag tänkt att åka iväg till gymmet ytterligare en gång för att träna step 1. MEN min fina mamma hade spelat in Titanic för att jag och hon skulle ha en myskväll idag, och vem kan inte säga ja till det? Nej precis, absolut ingen.


I really want to see you through.


AVSKYR att plugga, blir så fruktansvärt uttråkad. Spelar inte någon roll att det leder till något bra heller, jag verkligen avskyr det ändå. Samtidigt så älskar jag att lära mig nya saker. Hur går det ihop?


Turn around so I can see your face.


Hinner inte skriva speciellt mycket utan ska skynda mig iväg och möta upp Bull för träning, hej!


Run and laugh.


Igår hade jag myskväll med min fina vän. Vi åt tacos, bakade cupcakes, tittade på Aladdin och pratade i evigheter.


Our speech is more than words with sounds, if you do it the right way.


11/11/11


Måste förresten bara skriva en sak innan dagen faktiskt hinner ta slut, det är ju 11/11/11 idag!! COOLT. Hade lätt fött ett barn idag om jag varit i den rätta åldern. Superbebis det hade blivit.


You don't need no reason or a three piece suit to argue the truth.


Tjock. Men vem bryr sig, så himla gott så jag döööööööör!!


Let's have some fun.


I can't do what ten people tell me to do, so I guess I'll remain the same.


Kom hem för ungefär en halvtimma sedan efter att ha varit och ätit lunch med min bästa vän på stan. Nu tänkte jag plugga lite körteori, ÅH vad kul. 


Seeing is deceiving, dreaming is believning.


Var iväg och träffade min fina, fina och superbra vän Ulrika idag på kvällen. Vi cyklade till Linné och delade på en otroligt god chokladtårta/kaka. Efter det var vi mer än mätta men satt kvar där för att bara prata i x antal timmar som vi alltid brukar göra, samtalsämnen tar liksom inte slut med henne. Nu är jag hemma med familjen och har druckit bubbel för att fira två bra saker som inträffat idag samt ätit ost och kex. Fin kväll.


Running around like a clown on purpose.

JJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


It doesn't show sign of stopping.


Läste förresten tidigare idag att för precis ett år sedan, var hela Uppsala täckt med snö. GAL1!


Where a little bit of competition means so much.


Har precis kommit hem efter att ha varit och tagit bort mina stygn. Så på måndag kan jag börja träna igen, äntligen!! På vägen hem från kliniken möttes jag dessutom av ett väldigt, väldigt fint höstväder. Himla mysigt.


Shake it up.

Tumblr_lu7out9ljj1r331teo1_500_large
Vet ni vad jag blir less på? Folk som ständigt ska klaga och se negativt på precis allting. Ni har (förmodligen) bara ett liv här på jorden, spendera det då inte på att hela tiden vara bittra. Prova på att vara glada för guds skull, om ni inte tycker om det så lovar jag att personligen lära er hur man tycker om lyckan. Inte speciellt svårt.


With lips and teeth to ask how my day went.

Img_0101_largeImg_0163_largeImg_0084_large
- Wildfox
Försov mig idag, så när jag vaknade var det bara att skynda iväg till riskettan som jag hade vid ett. När den var klar, fyra timmar senare, åkte jag iväg till Gränby Centrum för att göra en del ärenden med min fina mamma. Efter det åkte vi hem och åt mat med resten av familjen framför tv:n. Nu är jag mätt och ska snart sova, men först blir det ännu mer tvmys med lillasyster.


It's not easy when it's hard.


Igår lovade min lillasyster att hon skulle stå för morgondagens middag och göra den riktigt fin, så idag spenderades hennes kväll i köket och vår utanför. Och ja, jag måste ju säga att hon lyckades. Så himla gullig hon är.


It doesn't mean I'm lost.


Körskola på morgonen, frisören några timmar senare och massage senare på eftermiddagen. Nu är jag hemma efter en helt okej ensamdag.


Don't look back with regrets.

Förmodligen en av de absolut mest händelselösa dagarna i mitt liv. Har legat i soffan och tittat på Gossip Girl från det att jag vaknade, tills nu. Kanske borde ta mig i kragen och röra mig en meter från soffan?


Yellow diamonds in the light.


VISST ÄR DET JOBBIGT?!!!


She expected the world.


Ska iväg för att (håll i er) träffa Bull!!!!!!!! Hihih, galet!


Så otroligt glad att ha dig hemma, bästa vän.


Var så himla förväntansfull när vi åkte mot flygplatsen, men desto närmre vi  kom desto mer nervös blev jag. Tänk om jag inte visste vad jag skulle säga, tänk om hon har blivit en helt annan person, tänk om vi bara står där och ler lite nervöst med en obehaglig känsla hängandes i luften, eller tänk om det skulle bli en stel stämning mellan oss. Nej men är du dum eller, såklart jag inte tänkte så!!!!! Gud vad jag var glad över att äntligen få träffa henne, att äntligen få hem min bästa vän, att äntligen få vara helt galen framför folk tillsammans med min fantastiska vän, ÅH vad glad jag var över att jag äntligen skulle få krama min fina, bästa, underbara vän. Och herregud vad glad jag blev när hon kom ut genom dörren till ankomsthallen. Var den absolut livligaste, gladaste och bästa kramen som jag fått på väldigt, väldigt länge. Kunde inte sluta le.


It's exactly what I've been yearning for.


Har precis ätit frukost och ska snart duscha. Efter det åker jag iväg till Arlanda för att möta upp min fina, superbra, underbara, bästa, fantastiska bästa vän!! ÄNTLIGEN HIHIHIH!!!!!


What it takes to come alive.


Återtäffen med en del av kinamänniskorna spenderades på Williams, sjukt kul att se alla igen. Idag har jag däremot inte gjort allt för mycket, fixat en del saker. På kvällen kom pappa äntligen hem efter en inspektion med jobbet som han varit på i några dagar. Snäll som han är så hade han köpt med sig varsin ciabatta med mozarella och tomater som vi åt nu på kvällen framför tv:n. Himla mysigt med familjekvällar.


You just don't know.


Har tittat på massa Gossip Girl nu och åh vad bra det är, har varit lite väl för skeptisk till det. Nu tänkte jag åka iväg mot stan för att köra på en reunion med Kinagänget.


But I like to keep some things to myself.


Sitter och är otroligt glad samtidigt som jag känner mig lite lätt ledsen. Var till tandläkaren idag och klagade över hur mina tänder har blivit efter det att jag tog ur min tandställning år 2008. Framtänderna har glidit isär och därmed skapat en glugg, den ena tanden har börjat vrida sig tillbaka och en av mina framtänder har även blivit längre än den andra (?!). Så "BAM BAM BAM", den 13:e december åker tandställningen tillbaka på övre tandraden och jag blir ett braceface för andra gången i mitt liv. Men jag ska inte klaga, är trots allt otroligt lättad och glad över att jag äntligen får fixa till tänderna igen så de blir lika fina som de en gång varit. Tack min otroligt snälla och bra tandläkare!


RSS 2.0