Friiiiiiiiiida

Igårkväll bestämde jag och Frida att vi skulle vara friluftsmänniskor, så vi gav oss ut på långpromenad. Från stan, ut till eriksberg, norby och kåbo blev våran väg. Jättemysigt var det och vi gick hur länge som helst, vilket var galet skönt. Idag var det Frida som gällde igen, och vi drog oss ner på stan. Trots att värmen höll på att döda oss så gick vi runt där och kämpade i värmen. Frida hittade lite som hon köpte, jag däremot hittade en massa som jag skulle vilja ha men inte kunde köpa. Har ju inga pengar eftersom jag är dum nog att inte skaffat sommarjobb, great Therése!
Men ska åka iväg till Klara nu som kommit hem från Borås idag, ha det bra!


Kram Therése!

Förmodligen världens vackraste låt

Yiruma - River flows in you

 


Kram Therése!

Lilla Frida

Gud vad skönt väder det är, jag håller på att dö! Nästan inte ett ända moln på himlen ju?
Jag har vart på lyssnarängen med Frida idag hela tiden fram till nu. Träffade och såg några man kände igen så det var trevligt. Skönt att träffa älsklingsFrida också, var faktiskt ett tag sen vi sågs innan idag. Ikväll ska jag förmodligen gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att fixa en massa saker. Så utgång ikväll... nej det tror jag inte.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag allihopa!
(and here we go, nästan inte ett enda litet moln)

Kram Therése!

hjälp...

...det känns typ som att jag är iakttagen. Men jag vet inte, sitter i alla fall och käkar en massa godis och pratar massa minnen med mimmsen. Ska väl röra oss in i värmen snart så vi slipper sitta och huttra i våra filtar. Hoppas ni haft en mysig kväll.


Kram Therése!

sommar med bull

hallooj, ligger ute på gräsmattan nu och solar med bulle. massa skoj med zkratt och znack, hope you enjoy it!


Kram Therése! (och Bulle)

Klara kanske inte är den rara?

Tihi, kul dag och kväll som bland annat spenderades på balkongen.
Klara fick en idé att imitera något, dock ser det värre ut än vad det är (;
 
(videon är snabbspolad, vet inte varför :/)
Kram Therése!

Nu är det sommar, nu är det sol...

...nu är det koskit i hagen. Ligger ute i trädgården och solar med klara, vilket är ytterst kul. Hope you guyzz have fun!


Kram Therése!

sen frukost

Hejhejhej, jag sitter och äter frukost ute i trädgården nu. Lite sen kanske, men vaknade för en timma sen och sedan så gjorde jag i ordning frukosten (vet faktiskt inte hur det kan ha tagit en timma men). Hur skönt som helst är det. Dock så är jag ganska jätteavundsjuk på Kaj som åker till turkiet idag, 31graders värme säger de att det är. Men hur som helst, hon missar ju inget dåligt väder i alla fall och jag kan inte säga annat än att jag älskar sommar!


Kram Therése!

JUST DET...

SÄG GRATTIS TILL LILLASYSTER, HON FYLLER 12 ÅR!! GRATTIS


Kram Therése!

sooool

Hej på er! Sitter ute i solen nu och läser ur camilla läckbergs bok predikanten. Har påbörjat den ett x-antal gånger och kommit igenom lite mer än halva, men nu tar jag mig ett nytt försök att komma igenom hela. Sjukt bra är den så vet faktiskt inte varför jag aldrig läst klart den. Jag känner i alla fall just nu att livet inte kan bli mycket bätre än såhär; predikanten som bok, loka kaktus som dricka, river flows in you som låt, sol som värme och sommar som sommar. UNDERBART!


Kram Therése!

Klara den rara

Sjukt härlig dag idag.. vilken jag såklart sov bort. Vaknade inte förräns vid klockan två på dagen, gick upp och åt frukost och sen la jag mig ner och läste en massa... i mitt rum. Haha, hur kan man va så dum att man inte ens går ut och läser? I alla fall, sedan vid halv sex så åkte jag ner och tränade fotboll, vilket gick bra. Eller tränade för mig själv med fys och kondition på sidan eftersom jag är skadad, men det går framåt och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna vara med på i alla fall en match i höst. Men sen när jag kom hem så kom Klara hit och vi mös och jag hjälpte henne med att plugga. Kul var det, och en massa prat som vanligt. Hoppas ni haft en mer solrik dag än jag. Dock fick jag ju i alla fall en kväll som kompenserade upp dagsförlusten eftersom Klara sken upp tillvaron, hihi. Ha det bra och sov gott!


-                          dumlecupen 2006
Kram Therése!

Saturday night fever

Lördagskvällen blev lugn och spenderades med Bulle. Vi åkte till bryggan och satte oss där med filtar och picknik, lots of fun. Vi köpte den nya maraboun med jordgubbssmak, och den var sjukt god. Känner på mig att det kommer att komma ner ett x-antal sådana i min mage. Senare på kvällen kom parkman och christian, som hade bestämt sig för att dygna pga att de skulle gå ut med hunden(?). Haha men i alla fall, det var kul och vi åkte senare åkte vi bl.a. hem till mig och hoppade på studsmattan.  Hoppas ni andra hade en trevlig kväll!

 
Kram Therése!

Nytt rum - Ny design

Som ni ser så har jag fixat till en ny design här på bloggen. Tyckte det skulle bli lite sommrigare, vilket jag egentligen inte vet om det blev. Men i alla fall, lite roligare än det jag hade innan.

Som jag skrev i det tidigare inlägget så har jag faktiskt bytt rum nu också. Jag och lillasyster bestämde oss för att byta rum under sommaren för att se om vi vill ha så i fortsättningen. Blev nöjd och det är alltid kul med lite förnyelse. Bilderna här nedanför är på hur det rummet jag har nu såg ut när lillasyster hade det och hur jag har det nu. Före- och efterbilder helt enkelt.

  -före                                                              -efter





Kram Therése!

Sommarlov

Har inte blivit några uppdateringar på bloggen hittills på sommarlovet, men har haft en del saker att göra så har inte hunnit med att skriva. En del saker som hänt är rumflytt, kväll på gamliskullen, midsommarfirande och firande utav lillasyster.

Kvällen på en utav gamlis högar spenderades med Klara, helt impulsivt åkte vi dit, satte oss på en utav gamla uppsala högar och tog en picknick klockan halv ett på natten. Konstig men sjukt kul kväll!


-         sammanbiten? we know why.. ha-ha
 


-               the view


-            sällskapet


Kram Therése!

Vet ni vad?

Nu har jag sommarlov!


Kram Therése!

Minigolf

På söndagen så åkta jag och familjen ner till minigolfbanan vid studenternas och spelade lite. Det var riktigt mysigt, trots att resultatetinte riktigt blev som man hoppats på.


Kram Therése!

Fotbollskväll

I lördags hade jag och tre utav mina vänner fotbollskväll och kollade på matchen mellan Sverige-Danmark. Vi var nere i min källare och hade knytkalas, godis och chips stod Kajbraj och Bullen för och jag och Klaren stod för tårta. Matchen gick ju som sagt inte riktigt som planerat, men vi hade kul ändå. Tack för en riktigt bra kväll!




Kram Therése!

Grattis till studenten!

I fredags tog min kära kusin Alexander studenten. Vi säger grattis till honom!


Några utav dem som firade studenten.

There he is.

Grattis!

Kram Therése!

Kampen

Tänkte att jag kunde lägga ut några utav de få bilderna jag fick på skrapan- kattekampen. Enjoy!




Kram Therése!

YSL


Bild:                                                           Jak & Jil
Kram Therése!

Best Kiss

Mtv har nu varje år delat ut priset Mtv Awards Best Kiss. Lika gulligt varje år och man längtar ju bara tills man verkligen blir kär. Men de bästa är ju då Rachel McAdams och Ryan Gosling vinner år 2005 och då Briana Evigan och Robert Hoffman vinner år 2008. Har sett klippen över hundra gånger, men det är fortfarande lika gulligt att titta på.


Kram Therése!

Jag är ett livs levande rödljus

Det blev ingen träning idag, tack vare min grymt brända kropp. Ordet tomat har nog aldrig stämt så bra in som nu, och svider som sjutton gör det också. Kan inte ha på mig en bh med band, utan måste ha en utan axelband. när jag har något liggande över axlarna så bränner det sönder och jag får kasta av mig det. Så nu sitter jag i en bondoubikini utan några axelband och pustar ut. Nej usch, nästa gång så glömmer jag verkligen inte solkrämen!


Kram Therése!

RSS 2.0