Long live the 50's.


En dag full med stress. Studiebesök, skola, möte på UNT med UF, letande efter leverantör och sponsring till UF på stan och möte inför Kina. Men har äntligen kommit hem och är glad för nu ska jag iväg med Ulrika och köpa något för alla våra 50-öringar (stackars butik).


Men att stanna känns så rätt.

Tumblr_l8mst4ztvp1qzfe84o1_500_large
Nutid, framtid, svart, vitt, allting, ingenting, himmel, jord, pengar, fattiglapp, studenten, livet efter studenten, resor, hemma. Allt och det som går och inte går att prata om, pratade vi om. Ulrika kan vara den bästa pratkompisen i världen. Nu är jag lite för trött och ska sova.


He took a step but then felt tired, he said I'll rest a little while. But when he tried to walk again he wasn't a child.


Jag är stressad, verkligen stressad. Skolan fortsätter att ösa saker över oss och det känns som att jag inte kommer kunna organisera ihop allt innan Kina. Dessutom börjar Biggest Loser på femman om knappt en timma, något som jag bara inte kan missa. Egentligen kan inte nöjen ingå i mitt schema för tillfället, så hur gör man? Ber till Gud om ett mirakel.


Jag är ingen ko.

Tumblr_l7j1y5gnb71qzf8geo1_500_large
Idol är igång och jag kikar mer än gärna. Hejdå plugg hejdå blogg!


The pictures in his mind arose and began to breathe.

20090309095934
Idag startade min och pappas veckliga träning, så vi drog iväg mot röbo. Dagens träning blev 20 minuters löpning och sen rusher uppför mördarbacken. Det absolut utan tvekan värsta träningspass jag har varit med om i hela mitt artonåriga liv. Extremt illamående, med en snurrande värld, utan en enda lårmuskel kvar, med en knappt fungerande syreupptagningsförmåga och med flåsande andnöd slänger jag mig ner på marken efter sista rushen.

"Therése... du ligger i fårbajs."
"Och VEM bryr sig?!!"
"Men alltså.. du har ditt hår i det."
"OCH?!!! JAG BRYR MIG INTE!"
Slutsats: Jävligt bra träningspass.


17:19 Iväg till mördarbacken.


Bara en tanke.

Jag vill inte ha ett seriöst förhållande: jag är en tonåring. Jag vill ha någon som jag kan bete mig som en fullkomlig idiot med, en som jag kan spendera timmar med för att prata om helt meningslösa saker. Jag vill ha någon som får mig att skratta och som jag planerar korkade saker med som ändå aldrig kommer att hända. För jag är trött på alla filmer där tjejer möter den perfekta killen. Jag vill inte ha perfekt? Jag vill ha äventyr. Jag vill ha någon som jag kan berätta mina hemligheter för, spendera mina helger med och bete mig som om jag vore fem år med. Jag vill ha kul.


Don't forget your books, you know you've got to learn the golden rule.


Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division. Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron.

Oldtown11_largeTumblr_l8et8czypr1qbl4e6o1_500_large4952158492_3f4ce13173_z_largeButterfly_fields_2_by_averagegoof_large
- We heart it
Var med UF hos Tilda för att komma vidare lite med affärsplan och så. Fyra timmar blev det allt som allt, bra jobbat. När jag kom hem la jag mig och läste för att fixa färdigt läsloggar till svenskan. Vaknar helt plötsligt vid halv nio och inser att jag somnat, inte så mycket läsloggsskrivande med andra ord. Nu har jag ätit och kollat på film här hemma med la familia och funderar på att gå och lägga mig. Helt slut efter den här veckan, varför har jag ingen aning om.


Jag blir aldrig mer densamma, jag blir aldrig densamma som förut.


- Hittade precis en bild som tösen smygtagit när jag inte befunnit mig i rummet, cute.

Fredagen den tjugofjärde september har inneburit mycket och mycket skratt. Efter skolan åkte jag iväg till GUC för att träffa Klara (ville se hur skolan såg ut eftersom jag alltid har tyckt att skolan verkar vara så fin när man hört om den). När hon slutade åkte vi hem till mig för att fixa inför myskväll med idol och pizza i källaren. Ringde pizzagubben och beställde pizza, la på, ringde upp, skrattade, han blev lite smått irriterad, skrattade, bad om ursäkt, skrattade mer, pizzagubben började skratta... ja ungefär så höll det på ett tag. Idol var konstigt, några floppar och några flippar. Fast huvudsaken var att Olle gick vidare, så jag är nöjd. Nu har Klara gått hem och jag ska sova. Hackigt inlägg.


Your talk is all the talk.


Idag har jag gått i skolan, gjort marknadsundersökning, övningskört med körskolan, hämtat ut kläder från H&M och pratat lääänge med Bull i telefon.
Skolan är för mycket, UF går framåt, körandet blir bättre, kläderna var inte mina och samtalet var kul.

Nu ska jag göra nudlar, favoritmaten för tillfället, och efter det plugga på Kina. Hejdå!


17:06


Ska äta nudlar nu och senare ska jag träna med Bull. Möjligtvis plugga också, spännande!


Start idag!

20090808162008
Från och med idag ska jag leva ett sundare liv, helt seriöst. Om jag ska fika, fikar jag inte utan tar typ loka eller max en kaffe. När jag ska köpa filmgodis köper jag inte godis utan grönsaker och dip. När jag är uttråkad från att plugga ska jag ut och springa istället för att sätta mig framför datorn eller tv:n. Frågar någon om jag vill hänga med och träna ska jag aldrig säga nej, finns inga undanflykter. Regnar det ute, sticker jag ut och springer för att pressa mig själv. Jag ska bli fit innan sommaren 2011 och min resa till en snygg kropp börjar idag.


She's got an alright job, but it's not a career. Wherever she thinks about it, it brings her to tears.

Tumblr_l8t9anir0w1qb3qnyo1_500_large
Igår var jag iväg och tränade på Friskis och.. SHIT vad ont jag har i kroppen idag. Älskar den vältränade kropp jag lever i! Funderar på att sticka ut och springa, för trots träningsverken så har jag hur mycket spring i benen som helst. Kan bero på att jag levde avskiljt från världen förra veckan, eller för att jag är allmänt glad. Ja för vet ni, för tillfället är jag verkligen hur lycklig som helst. Ingen aning om varför, men det gör faktiskt så att glädjen känns ännu bättre. Heja glädje!


tjugonde september tvåtusentio

Tumblr_l8zvb50rm81qdij3eo1_400_large
Ofattbart. Osannolikt. Obegripligt. Jag skäms. Hur kan människor välja att rösta på ett parti, där varenda åsikt som de besitter är främlingsfientligt. Pinsamt. Pinsamt att det lever folk i Sverige som röstar in före detta nazister i riksdagen. Skrattretande.


Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt.


Sitter och hejar framför tv:n där valet är. Fortfarande en massa spring i benen, kanske hoppa i sängen lite senare?


Egentligen är du inte kär i mig, och egentligen är det okej med mig. För jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid.

4612610973_712f81b016_z_large
N639235608_2094249_7756_large3289178170_4a60e242c2_large
Tumblr_l8ih4zpdve1qchqouo1_500_large
Nu har jag varit och röstat, stolt som en gris! Nu ska jag baka pizza och sen vet jag inte. Kanskeeeeee... tyyyp... läsa? Nej vad tråkigt! Jag har spring i benen, vill träna, vill springa, vill röra på mig. Men jag får ju inte... är fortfarande lite sjuk. Vem bryr sig? Inte jag. Men mamma och pappa. Skit.
Varför har jag inte en repstege ner från balkongen?


The history books forgot about us and the bible didn't mention us.


Idag var jag på bio med min far och lillasyster och såg Vampire Sucks. Hade en sak i sig där jag trodde att jag skulle kvävas av mitt eget skratt, men utöver det blev jag ganska besviken då jag hade hoppats på... mer? Nej, lite av en flopp.
Efter bion åkte vi hem och gjorde en supersallad med alla goda ingredienser man kan stoppa i en sallad, superb! Ostkaka med jordgubbssylt stod som kvällens efterrätt, vilken vi gottade oss med framför tv:n till The Breakup. Nu då? Tänkte borsta tänderna och sen sova.


No one's laughing.


No one's laughing at God when they've lost all they've got and they don't know what for.

Okej... är nog inte så frisk som jag ansåg mig vara. Huvudet håller på att sprängas, är helt slut i kroppen (känns som att jag tränat i timmar) och jag kommer att somna när som helst. Så hejdå världen, jag kryper in i mitt ide igen och vaknar inte förrän om några månader. Ps. Jag saknar livet. Ds.


13:54


Från sjuksängen hemma iväg till syjunta med UF.

Jag kan inte sova!! Min näsa är större än ansiktet och kommer sprängas när som helst, som pricken över i:et hjälper inte nässprayen.


När man ligger hemma dagarna i ända blir man ganska rastlös. Dessutom, vad har hänt med bloggen? Folk har puttat på mig och sagt att jag nästan inte skriver någonting längre, och herregud det gör jag inte. Nästan inte ett enda inlägg har mer än två rader text i sig, om ens det. Vet inte riktigt varför mängden meningar har försvunnit, brist på fantasi kanske? Eller rent utav ork. För i själva verket älskar jag att skriva, eller snarare skriva av mig. Men ett av skälen till varför bilderna blivit fler och meningarna färre: bilder säger tio gånger mer än ord. Istället för uttrycka en känsla med tusen överflödiga ord kan man uttrycka tusen känslor med en endaste bild. Med andra ord så har jag gjort det väldigt simpelt för mig, och låtit bilderna vara meningarna. Tafatt och penibelt och rent utav jättetöntigt inlägg, men som sagt: Jag älskar att bara skriva och inte tänka fastän jag tänker.


It's time to take the time to create .


Jag har kommit fram till att nudlar, helt klart, är världens bästa sjukismat. Mjoms. 


I just got lost, every river that i tried to cross.

Tumblr_l7y9gknygo1qa3vt1o1_500_large
Jag älskar att gå i den eviga labyrinten mina tankar ger mig när jag lyssnar på Coldplay. Man är helt vilse samtidigt som man vet sin exakta position.


Vad är det för mening med att vara sjuk?


Med stickande hals och snorande näsa låg jag i soffan, när världens bästa mamma kom in med en stor påse Riesen till mig. Nu blir det till att fortsätta kvällen med att kolla på Biggest Looser Sverige, som jag spelat in, och äta massa chokladkolor.


...............................................


See you with a broken string, tell me what you really mean. Do you know what you want?

Tumblr_l8nb41q6fn1qcl1vfo1_500_largeTumblr_l8nb5654np1qcl1vfo1_500_largeTumblr_l8naxjna8r1qcl1vfo1_500_largeTumblr_l8nb0vmivj1qcl1vfo1_500_large
- We heart it
Känslan av att man fryser och är varm på samma gång, att näsan är täppt, att huvudet är trögt, att halsen värker och att det sticks i öronen är allt annat än skön. Fan.


It started out as a feeling, which then grow into a hope. Which then turned into a quiet thought, which then turned into a quiet word.


Till er som säger att "Nej Therése du ser inte ut som ett emo, det är jättefint!", här har ni mer än nog av bevis för vad jag menar. Hur äckligt emo är inte bilden på skala 1-10? Men tack för att ni försöker göra mitt förtroende till håret lite bättre.

Nu till det som inlägget egentligen skulle handla om. Om några minuter åker jag iväg med Bull till Boländerna för att dra vagnar på Coop, värd sysselsättning på en lördagkväll. Efter det ska vi försöka hitta något ställe att ha vår efterlängtade bojkotta-kulturnatten-kväll, som päronen har lyckats att förstöra.


När jag var en halvvuxen man råkade jag göra fel tjej på smällen.

Galen, förvirrad och stressad resa till Grönan som slutade helt superbra. Hoffmaestro är inget annat än bäst.


Put a beat to the room that'll move you chumps.


Hemma från Grönalund, och vad kan man säga... Hoffmaestro är Hoffmaestro.


Well, it's just a little lullaby to keep myself from crying myself to sleep at night.

Kommer ni ihåg när man var liten och söt, då man skrev lappar till varandra? Jag hittade en hel låda med sådana lappar uppe på vinden idag. Skulle chansa på att ett tusental tankar angående barndomen dök upp i mitt huvud, i samma sekund som blicken flög över alla meddelanden.


Bättre kock får man leta efter.


I'm feeling like a lost little boy in a brand new town.


I brist på annat satt jag och bläddrade runt i min mobil, och hittade mitt och Jennys desperata försök till UF-produkt från i Söndags. Fin.


It's hard to imagine the things that we survive. Will we understand it all one day when we arrive?


Tränade småttingar med tösen här ovanför idag, och de vet minsann hur man tar orken ur två artonåringar. Herre Jesus, skåda mina ord.
P.s. Du är den bästa vän man kan ha, och helt ärligt så vet jag inte hur jag skulle orka med allt utan dig.


This is a strange enough new play on words.


Det stod brun och inte svart på förpackningen... jag ser ut som ett emo.


I say the comedy is that it's serious.Sista gången med en 15 centimeters lång utväxt? Ja, man kan väl hoppas.

När ingen annan ser, ger jag mina handleder en lätt kyss, för att ge hoppet en rättfärdig chans.

Tumblr_l5tiw2cmex1qc622lo1_500_large
Tumblr_l8611snotu1qcbojgo1_400_largeTumblr_l86imwqdgp1qd5y0no1_500_largeTumblr_l86hkzaeyq1qzj5z1o1_500_large
- We heart it

Spanska: de två lektionerna som förstör schemat. Jag kom hem vid 17:45 idag på grund av spanskan, man går inte i skolan till klockan fem? Sjukt. Ikväll blir det hemmakväll framför tv:n med sushi och la familia eftersom det är tidig match imorgon. Och så spelar ju Sverige mot Ungern ikväll, måste alltså sitta klistrad framför tv:n.


She puts the color inside of my world. But she's just like a maze, where all of the walls are continually changed.

Tumblr_l6jslhnj511qbli3yo1_500_largePierrepox_largeTumblr_l6uzdm6bjx1qavf7t_large
- We heart it
Internationell ekonomi C: sista lektionen på schemat för dagen. Jag blir alltid så himla lycklig när jag går till de lektionerna, det påminner en om att det är sjukt kort tid kvar tills jag åker till KINA! Det kommer bli kul, jättekul, störtkul, megakul! Aaahahh det kommer bli helt sjukt, jag känner det på mig.
Nu har jag precis kommit hem efter att först ha tränat extremt energirika barn, och sedan spelat match. Sååå... ska äta lite och sen lägga mig tidigt för att va pigg imorgon. Trean ska bli mitt roligaste och ordningssammaste skolår någonsin, i'm on fire!


RSS 2.0