När outgrundligheten tar över 03:25 på natten.Jag blir fortfarande lika besviken och arg när jag tittar tillbaka på det. Varför finns det ens en egenskap som naivitet?


Mer jul.


Det är sex timmar kvar till julafton. Vi har varit på Lisebergs julmarknad. Jag är klar med julklappshandeln. De vuxna står och förbereder morgondagens julmat. Det är fullt med snö på marken. Det kommer julmusik ur högtalarna. Det är sex timmar kvar till julafton och julkänslan kom för över en vecka sedan. FÖRSTÅR NI MIN LYCKA?

 


Beause I've been caught in between all you wish for and all you need.


Har träffat fina vänner idag och nu på kvällen vandrade jag iväg för att lämna julklapp till Bull. Skönt att vara ute och gå, dessutom så fick jag en av deras röda pepparkakor, en kola och en chokladkaka som blev dagens höjdpunkt. De kan mycket möjligt vara mästarnas mästare på egna recept.


Heldag med den bästa.Har haft en heldag med lillasyster och jag har nog inte haft såhär kul på länge. Världens finaste person.


Baka massa pepparkakor.


I am go singing out of tune, singing how I always loved you darling.


Du är bäst nu men du var bättre förr.


Danska Paradise hotel och en avokado med citronpeppar. Tänkte fly från verkligheten en stund.

Och hon sköt på framtida besvär.


Julbord idag med familj och släkt. Inte varit såhär mätt på länge, slutsats: sjuuuukt gott. Tog ett kort på efterrättsbuffén för att kunna göra alla andra avundsjuka, men kortet har tydligen trollat bort sig själv från min kamera så jag får inte ha kul. Istället får ni se bilder på järnvägen utanför och turistpussar.


Äntligen!


ÄNTLIGEN är mitt nationella muntliga avklarat. Herregud min skapare, aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Lite nervös brukar jag alltid vara innan jag ska redovisa, men nu var det heelt galet. Näst intill bristningsgränsen. Knepigt det där med nervositet, var inte ensam om den i alla fall.

Snart ska jag i alla fall ÄNTLIGEN få träffa Bull. Vi ska titta på idol, äta massa och titta på nobelfesten (Bull som har ett säreget intresse).


19:00


(Förreten så har jag inte bytt ut min bästis mot Mr. Julmust och Mrs. Marabou, de var och är bara mina andrahansval. Alla blir det gentemot dig)


Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer.

På senare dagar så har jag blivit en riktig baddare på att göra varma mackor. Kanske den bästa i världen. Ska nog bjuda på det när Mraz kommer hem till mig på måndag. Bra knep tror jag i alla fall, han kommer garanterat att falla för mig direkt.


18:45


Säg hej till mina nya bästa vänner: Mr. Julmust och Mrs. Marabou. Sjukt roliga de där.


23:01

Så jävla less på skolan, den kan gå och dö så slipper jag göra det...


I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år.


- bild från sommaren 2010
Skolan är verkligen inte min grej för tillfället och det går rent ut sagt åt helvete med pluggandet. Hejdå.


23 dagar kvar


Årets chokladkalender fick ju öppnas idag, som jag har längtat. Kan inte ha varit lätt för den, fått utstå många trånande blickar den senaste månaden.


Och jag rår inte för det, men jag är kär i den fulaste flickan i världen.


- Ur mitt fönster vid frukost och vägen hem efter skolan.

Månaden som jag längtat efter i över ett halvår är äntligen här och det är första december. Jag får dessutom mitt efterlängtade vinterväder då snön fortfarande ligger kvar och termometern står på -20,5 grader när jag vaknar. Gal1. Och inte nog med det, idag är det bara sex månader kvar tills jag tar studenten. Så fruktansvärt himla glad. Nu vill jag bara få slut på skolan och komma ut i världen, slippa att alltid vara påpackad med hundra kilo läxor när man kommer hem, slippa ha tre prov och en uppsats inom loppet av en vecka. Jag vill bli av med det mesta som skolan tillför helt enkelt.


RSS 2.0