A backpackers life.

Tiden går fort här borta. Känns som jag kom igår och ändå har massa roliga saker hänt och pengar flugit iväg. Men vi är trots allt i en av världens dyraste städer utan jobb så kanske inte alltför konstigt. Nu har jag i alla fall bokat en resa med Jenny längs östkusten som vi kommer resa längs i förmodligen 2-4 veckor. Sen hoppar jag av (förmodligen vid den centrala delen av Australiens östkust) för att försöka hitta farmjobb och spara lite pengar där. Första stoppet på resan blir Coffs Harbour som ska vara en mysig strandstad om jag förstått det hela rätt. Där stannar vi i förmodligen en eller två nätter och tar oss sedan vidare till Brisbane där vi stannar i mellan 4-7 dagar beroende på vad vi känner. Sedan tror jag vi hade fariser Island på schemat och sen får vi se hur det går. Kommer bli grymt kul i alla fall, få lite mer sol än vad som är i Sydney också eftersom det mest har regnat de senaste dagarna då vi är påväg in i hösten här i Sydney.

Igår spenderades i stort sett hela dagen med Jenny då vi levde ett sant backpackerliv. Vaknade och drog till W&T's kontor för att möta upp varandra, sedan drog vi till Wicked Travel och satte ihop hela vårt resepaket (vi valde dem då de är mycket billigare än W&T's resor trots att de har typ precis samma reseattraktioner). Drog och käkade lunch efter det, vilken bestod av konservtonfisk i smaksatt sås och nudlar. Mat för totalt 12 kr. Efter det blev det efterrätt nere i darling harbour där vi köpte mjukglass på mc donalds för enbart 3 kronor. VARFÖR finns det inte någon så billig glass i Sverige?! Kollade lite i butiker efteråt (dock utan att spendera något såklart, men man måste ju få kolla. Vi är ju trots allt tjejer) och på kvällen gick vi och käkade lyxmat (för backpackers, 20$ var priset) som resebyrån bjöd oss på eftersom vi köpt resor hos dem. Som vi blev nöjda, de vet hur man gör folk som oss riktigt nöjda. Åt på en jättemysigt restaurang i Surrey Hills (som för övrigt är det mysigaste lilla området här i Sydney). Hittade väääääärldens godaste glass efter som vi inte kunde motstå från att köpa och sen gick vi vidare till Scu Bar för en kanna öl att dela på under happy hour. Missade dock happy hour med 5 minuter och med en bitter bartender i baren blev det då fullpris, men vi var ändå glada. Hem till hostlet efter och hängde med svenskar och engelsmän och efter skypeade jag med tre av mina älsklingar och sen blev det upp sängen.

Idag blir det till att fixa lite nödvändiga grejer till resan och på kvällen kanske det blir salsa. Haha jaaa jag vet att ni skrattar där hemma nu men en tjej här nere älskar salsa och det var det på ett ställe ikväll så vi ska dra dit och hon ska lära oss andra inte alltför rytmiska människor hur man dansar. Känner att vi kommet underhålla en heeeel del.

Saknar er där hemma som vanligt, hoppas ni har det bra! Massa kärlek från andra sidan jorden <3

https://cdn2.cdnme.se/771680/6-3/pic_51637701e087c323d23bc7d9.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0