Vad har hänt? En massa!!

Oj, oj, oj, oj, ooooj vad dålig jag har vart på att uppdatera. Vad hände med Therése som uppdaterade minst 2 gånger per dag förut? I vilket fall som helst, bättring på det.

Vad har hänt då? Jo jag ska berätta för er att en massa saker har hänt. Jag har vart en massa med världens bästa Max, jag har vart på Avatar, jag har vart på Stockholms mellandagsrea, jag har vart en massa med mina kusiner, jag har vart med Bulle, jag har vart med andra vänner och idag åkte jag iväg till Stockholm för Salvador Dalí-utställningen på Moderna muséet. Blev ganska besviken faktiskt, riktigt lite målningar utav honom. Det var mest tavlor ifrån den senare tiden då han började gå ut för och bli knäpp (vilket han kanske alltid vart meeeen) Man kommer ju faktiskt se hans "riktiga" verk och inte en massa fotografier där han klistrat på lite tråd och glitter. Hmm.. Blev som sagt lite besviken men helt okej var det. Efter det åkte vi iväg och åt mat på Jensen's och tog såklart glassbuffén i slutet. Mmmmmmh vad det var massa, massa gott.


Kommentarer
Postat av: Bitterfittan

härligt (: vad händer den kommande veckan sötnos?

2010-01-03 @ 22:17:30
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej , vad ska hända dådå??

2010-01-04 @ 11:07:28
URL: http://jaso.blogg.se/
Postat av: E- Bloggen om mode & skönhet

Allt bra? :)

2010-01-04 @ 15:19:58
URL: http://hondaremelie.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag skulle bara säga att din blogg är bra,jag gillar den faktiskt:D Jag har också en blogg,men den är inte så lik din blogg.Men jag tror du skulle gilla den faktiskt :) Jag hoppas det alf.



kram / http://housebunny.blogg.se

2010-01-05 @ 11:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0