UNT

Tierp slog Gusk i spännande kvalmatch
UNGSPORT FUTSAL. På söndagen spelades det en tuff futsal DM/SM kvalmatch för flickor 92. På planen fanns det med 2st F15 landslagsspelare. Från Gusk var det Sofia Nilsson och från Tierp Julia Bruxås. Matchen var jämn och tät. Det skapades chanser åt båda håll. Gusk startade kvickt och de tog ledningen med 1-0 genom Terese Sördal. Efter 10 minuter fick Tierp en bra period, och de kunde vända till 2-1 på bara några minuter. I halvtid stod det 2-1 till Tierp. Andra perioden började även den men chanser för båda lagen. Men efter hand när GUSK var tvugna att ta upp laget gjorde Tierp 3-1 på kontring.

I de sista 3 minuterna tog Gusk ut sin målvakt Johanna Degerman och spelade med 5 utespelare. Inga mål gjordes framåt, så matchen slutade med en 3-1 vinst för Tierp. En av de tongivande spelarna i Gusk var backen Terese Sördal.

hihi, lite kul man hittade på UNT:s sida, glad? joodå!