Tierp, där är allting möjligt!

Så sant som det är sagt.
Idag tog Gamla Uppsala SK's F92:or vägen ner till Tierp för att spela säsongens kanske tuffaste match. Förväntansfulla och riktigt taggade kom vi in i Tierps sporthall och matchen mellan GUSK och Tierp kunde börja.

--- Vi kom dit med ett delvis nykomponerat lag, där Lisa Sundell gjorde sin första match med oss. Dessutom hade vi plockat in Fanny A och Julia F från F95, flyttat upp Frida och Sofia i anfallet och flyttat ner Ullis och Eve som backar.
Vi började bra, och redan efter 4 minuter satte Tessan elegant 0-1 frispelad av Sofia.
Sedan fortsatte vi mycket bra första 10, men sen kom en svacka när dom kunde vända matchen med ett par snabba omställningar där vi inte riktigt hängde med i tillbakajobbet. Vi tog timeout och resten av halvleken var jämn, vi hade en boll som deras målvakt tappade i egen stolpe, dom hade ett friläge i slutsekunden, men Jojo räddade med en fotparad.
I andra halvlek fortsatte vi att spela väl så bra som Tierp, men vi blev lite för omständiga framför mål och ville lägga bollen tillrätta i stället för att trycka in en tåfjutt. I slutet fick dom en kontring och friläge som Jojo var på men inte lyckdes rädda. Sista 3 minuterna chansade vi med 5 utespelare, men resultatet stod sig.
Inte helt rättvist kanske, men vi kan vara nöjda med spelet ute på plan. ---

Otur enligt mig, då vi aldrig kan få till målen när det är SM som väntar. Får istället satsa på å vinna resten av matcherna och hoppas att turen är med oss.