Beauty -08 (25/10)


Dagen som länge vart efterlängtad kom äntligen, då jag och Ullis åkte till Kista för å gå på modemässan Beauty -08.
En febril aktivitet mötte oss då vi kom in i mässan, där utställare av alla olika sorters skönhetsprodukter flängde runt för att göra reklam om just sitt märke. Bara när vi kommit 100m in i tumultet var vi redan påpackade med fem olika kataloger, från bl.a. MakeUpStore, Lifestyle, Chic och vidare likt. Men mycket roligt att se allting, fanns allt ifrån manikyr till aloevera drycker. Men bäst av allt som mässorna brukar komma med vad ju såklart godiset! (:

Men efter att ha gått runt lite bland alla olika utställare blev vi trötta i fötterna och gick och tog platser vid scenen där Lars Wallin om dryga halvtimman skulle visa sin nya sminkkollektion. Värt att se, och inte bara det. Efter honom var det dags för Bobby's Hårstudio att visa upp sig på scenen och en fransk stylist valde ut en i publiken som skulle få en gratis hair makeover. Med Bobby's hårstudio var Hanna Graaf och Carolina Gynning som intervjuvade olika modeller. Med kom även vinnarna av svenska Top Model, Hawa och Freja, som presenterade dess hårkollektion.

Dagen i sig blev riktigt lyckad, dock lite ledsamt att man missade en nagelförlägning där mässpriset bara var 300:-. Menmen, hittade ett par riktigt snygga örhängen istället för bara 100:-. Trevligt!
Pusshej!
  
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0